راسخون

چگونه گمراه می شویم؟

zahra_53 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 28735
|

امام صادق علیه‌السلام به زُراره فرمود: اگر زمان غیبت را درک کردی، این دعا را همیشه داشته باش: خدایا، خودت را به من بشناسان، چون اگر خودت را به من نشناسانی، پیامبرت را نخواهم شناخت... .

مشرق - امام جعفر صادق علیه‌السلام به زُراره فرمودند:

اگر زمان غیبت را درک کردی، این دعا را همیشه داشته باش: خدایا، خودت را به من بشناسان، چون اگر خودت را به من نشناسانی، پیامبرت را نخواهم شناخت، خدایا رسول خود را به من معرّفی کن چون اگر رسول تو را نشناسم، حجّت تو را نخواهم شناخت، خدایا حجّت خود را به من معّرفی کن زیرا اگر حجّت تو را نشناسم از دین خود گمراه شده‌ام.

متن حدیث:

قالَ اَبُو عَبْدِاللّه ِ علیه السلام: یا زُرارَةُ! اِنْ اَدْرَکْتَ ذلِکَ الزَّمانَ فَاْلزِمْ هذَا الدُّعآءَ: اَللّهُمَّ عَرِّفْنی نَفْسَکَ، فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی نَفْسَکَ لَمْ اَعْرِفْ نَبِیَّکَ، اَللّهُمَّ عَرِّفْنی رَسُولَکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ اَعْرِفْ، حُجَّتَکَ، اَللّهُمَّ عَرِّفْنی حُجَّتَکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی حُجَّتَکَ ضَلَلْتُ عَنْ دینی.

"بحارالانوار، جلد ۵۲، صفحه ۱۴۶"

khaliln کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1598
|

بنام خدا

هرکسی به حجت خدا اعتقاد نداشته با شد یقیناًگمراه  خواهد شد.

oskoui کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2920
|

اللهم عجل لولیکَ الفرج

hosinsaeidi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 23619
|

با دور شدن از یاد خدا ، فراموشی قیامت ، استمرار گناه و ......... گمراه می شویم .

aziz1352 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 769
|

اگربه این موارد عمل نکنیم گمراه میشویم 

از آرزوهای دور و دراز بپرهیزیم.

• از خدا بخواهیم مرگ را پیش روی ما مجسم بدارد و لحظه‌ای ذهن ما را از یاد آن تهی نکند.

• از خدا بخواهیم ما را به کارهای شایسته موفق کند، تا مرگ برای ما خانهٔ آرامشی باشد.

• از خدا بخواهیم ما را در حالی بمیراند که گمراه نباشیم و طاعت او را ناپسند نشماریم و دست از نافرمانی کشیده باشیم.

• خدا ضامن پاداش نیکوکاران و اصلاح‌کننده عمل مفسدان است.

reza751120 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 498
|

انشاء الله خداوند راه شناخت هر چه بیشتر حجت را بر ما آسان گردانده و پیرو سخنان آن بزرگوار باشیم

hosinsaeidi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 23619
|

با دل به دنیا بستن ، حق الناس رعایت نکردن و..........