دمنوش لاغری برای لاغری سریع
سلام دوستان. کسی از دمنوش لاغری استفاده کرده؟ چه مدت طول کشید؟ البته می دونم زمان بره اما واقعا دیگه از قرص لاغری خسته شدم و می خوام از دمنوش های گیاهی استفاده کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنین :(
داروهای لاغری که خودشون کلی عوارض دارن. شما می خوای یه جا رو درست کنی میزنی جای دیگ رو خراب می کنی کههههههههه
اتفاقا من خودم یکی از دمنوش خورای قدیمی هستم
راستش می ترسم از گیاه دارویی که به صورت فله ای هستن استفاده کنم. دوست دارم تی بگ باشه که نمیدونم برای چه شرکتی مناسبه؟ شما چه طور استفاده کردین؟
من خودم هم زیاد فله ای ها رو قبول ندارم. چون نمیدونم بهداشتی هستن یا نه؟؟ بیشتر دمنوش های کارخونه ای میخرم. مثل دمنوش نیوشا که برای شرکت نیوشا ست. از اونجایی که تو فروشگاه ها عرضه نمیشه من از خوده نمایندش می خرم.
خب خوبه که شما استفاده کردین و راضی هستین، پس منم از همین برند مصرف می کنم. میشه بگید چه طور باید دمنوش لاغری نیوشا تهیه کنم؟ خیلی خیلی ممنونم.
می تونین تو گوگل سرچ کنی فروشگاه اینترنتی نیوشا نوش و داخل سایتش نحوه مشاوره و خرید دمنوش نیوشا درج شده
ممنونم ازتون خیلیییییییی
سلام برای لاغری از قرص های لاغری استفاده نکنید برای سلامتی بسیار مضر هستند برای لاغری باید مدت زمان زیادی را صرف کنیدکه می تونیدبرای کمک به لاغری از دمنوش های دارای دارچین ودمنوش چای سبز و زنجبیل و...استفاده کنید
با سلام
قرصهای لاغری که خیلی عوارض دارن یه جایی رو درست میکنن چند جا رو داغون منم با همین دم نوشها خیلی موافقم و خودم هم یکی از مصرف کننده هاشون هستم