راسخون

چرا در مسابقات روزانه یا انجمن برنده نمی شوم؟( قابل توجه کاربران)

ariya83 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 82
|

سلام خواهشمندیم برندگان محرم واربعین رو اعلام کنید خسته شدیم از انتظار دیگه انگیزه شرکت در مسابقه رو ندارم

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8846
|

سلام خواهشمندیم برندگان محرم واربعین رو اعلام کنید خسته شدیم از انتظار دیگه انگیزه شرکت در مسابقه رو ندارم

سلام و عرض ادب:

همراه راسخونی و کاربر محترم.

با سپاس از مشارکت شما در مسابقات مختلف راسخون.به اطلاع می رسانیم : لیست برندگان مسابقات بعد از آماده شدن ؛ جهت پرداخت هدایا ارسال خواهد شد. قاعدتا همه ی ما مثل شما دوست داریم هدایا زودتر پرداخت گردد. اما مراحل اداری و قانونی باید طی شود و این از دست ما خارج است.از طرفی هم طبق قوانین فعلی ،اجازه اعلام لیست برندگان امکان پذیر نیست تا لیست پرداختی تایید و نهایی شود.از صبر شما تشکر و قدر دانی می نماییم.

در تاریخ 11 آذر پرداخت  و اعلام گردید.

اهدای هدایای برندگان مسابقات سرزمین بغض و عطش

rahman123 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 490
|

با سلام واحترام:

باستحضار میرساند مسابقه روزانه روزچهارشنبه مورخه1398/10/25(به علت اینکه زمان خاتمه روی تاریخ1398/10/20در نظر گرفته شده)فعال نمی باشد.خواهشمند است بررسی واقدام لازم معمول فرمایید.

|
|

با سلام واحترام:باستحضار میرساند مسابقه روزانه روزچهارشنبه مورخه1398/10/25(به علت اینکه زمان خاتمه روی تاریخ1398/10/20در نظر گرفته شده)فعال نمی باشد.خواهشمند است بررسی

واقدام لازم معمول فرمایید.

با سلام و عرض ادب:

وبا سپاس از لطف شما بزرگوار:

مطلب درخواستی در همان روز اصلاح گردید..

لطف کنید این نوع پیام ها را به (صندوق پیام پاسخگویی :( ravabet_rasekhoon ) یا تاپیک : ( نظرات و پیشنهادات)  ارسال نمایید.

با تشکر

rahmani_f کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 274
|

من 8 آبان ماه برنده مسابقات روزانه شدم و مشخصاتم رو هم تکمیل کردم . پس چرا خبری از جهیزه نیست ؟

aliamirkalali کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 215
|

سلام خسته نباشید برای متولدین فروردین ماه

امتیاز لحاظ نمیکنید

aroosak_joon کاربر جدید
|
تعداد پست ها : 6
|

بله همین طور هست دلیل را چک کنید.

|
|

من 8 آبان ماه برنده مسابقات روزانه شدم و مشخصاتم رو هم تکمیل کردم . پس چرا خبری از جهیزه نیست ؟

سلام سال نو مبارک:

همراه گرامی اگر واقعا اسم شما در لیست سه ماهه پاییز قرار گرفته باشد قاعدتا باید پرداخت کرده باشند.

با سپاس

|
|

سلام خسته نباشید برای متولدین فروردین ماه

امتیاز لحاظ نمیکنید

سلام سال نو مبارک

200 امتیاز اهدا گردید

با تشکر

rahmani_f کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 274
|

خوب یه بررسی بفرمایید . تاریخ ۲۶ آبان ۹۸ برنده شدم حتی تماس هم گرفتید که مشخصات کاربریم رو تکمیل کنم ولی دیگه خبری نشد