چرا در مسابقات روزانه یا انجمن برنده نمی شوم؟( قابل توجه کاربران)
سلام خواهشمندیم برندگان محرم واربعین رو اعلام کنید خسته شدیم از انتظار دیگه انگیزه شرکت در مسابقه رو ندارم
سلام خواهشمندیم برندگان محرم واربعین رو اعلام کنید خسته شدیم از انتظار دیگه انگیزه شرکت در مسابقه رو ندارم
سلام و عرض ادب:
همراه راسخونی و کاربر محترم.
با سپاس از مشارکت شما در مسابقات مختلف راسخون.به اطلاع می رسانیم : لیست برندگان مسابقات بعد از آماده شدن ؛ جهت پرداخت هدایا ارسال خواهد شد. قاعدتا همه ی ما مثل شما دوست داریم هدایا زودتر پرداخت گردد. اما مراحل اداری و قانونی باید طی شود و این از دست ما خارج است.از طرفی هم طبق قوانین فعلی ،اجازه اعلام لیست برندگان امکان پذیر نیست تا لیست پرداختی تایید و نهایی شود.از صبر شما تشکر و قدر دانی می نماییم.
در تاریخ 11 آذر پرداخت و اعلام گردید.
با سلام واحترام:
باستحضار میرساند مسابقه روزانه روزچهارشنبه مورخه1398/10/25(به علت اینکه زمان خاتمه روی تاریخ1398/10/20در نظر گرفته شده)فعال نمی باشد.خواهشمند است بررسی واقدام لازم معمول فرمایید.
با سلام واحترام:باستحضار میرساند مسابقه روزانه روزچهارشنبه مورخه1398/10/25(به علت اینکه زمان خاتمه روی تاریخ1398/10/20در نظر گرفته شده)فعال نمی باشد.خواهشمند است بررسی
واقدام لازم معمول فرمایید.
با سلام و عرض ادب:
وبا سپاس از لطف شما بزرگوار:
مطلب درخواستی در همان روز اصلاح گردید..
لطف کنید این نوع پیام ها را به (صندوق پیام پاسخگویی :( ravabet_rasekhoon ) یا تاپیک : ( نظرات و پیشنهادات) ارسال نمایید.
با تشکر
من 8 آبان ماه برنده مسابقات روزانه شدم و مشخصاتم رو هم تکمیل کردم . پس چرا خبری از جهیزه نیست ؟
سلام خسته نباشید برای متولدین فروردین ماه
امتیاز لحاظ نمیکنید
بله همین طور هست دلیل را چک کنید.
من 8 آبان ماه برنده مسابقات روزانه شدم و مشخصاتم رو هم تکمیل کردم . پس چرا خبری از جهیزه نیست ؟
سلام سال نو مبارک:
همراه گرامی اگر واقعا اسم شما در لیست سه ماهه پاییز قرار گرفته باشد قاعدتا باید پرداخت کرده باشند.
با سپاس
سلام خسته نباشید برای متولدین فروردین ماه
امتیاز لحاظ نمیکنید
سلام سال نو مبارک
200 امتیاز اهدا گردید
با تشکر
خوب یه بررسی بفرمایید . تاریخ ۲۶ آبان ۹۸ برنده شدم حتی تماس هم گرفتید که مشخصات کاربریم رو تکمیل کنم ولی دیگه خبری نشد