راسخون

اهدای هدایای فصل پاییز

rasoll60 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2375
|

سلام ممنون از لطف شما و همکاران محترمتان 

امتیاز تولد بنده در دی ماه داده نشد پیگیری کنید پیام هم دادم

mansoor67 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3583
|

سلام آقای چهار محالی .

درود بر شما شاعر اهلبیت . چهار محالی هستید و یا  پسوند نامتان است؟ چون بنده اصل و نسب همه چهار محالی هستند.

در سایت راسخون و سایت شعر نو اشعار این حقیر را بخوانید . دوه مجموعه در مورد ائمه (ع) سروه ام  و تعدادی هم بدون نطقه . اگر به تعداد پست های بنده در راسخون توجه کنید با توجه به مدت عضویت . کپی پیس نیست . فی البداهه های اجتماعی اخلاقی  ودرسی است.

برای شما برادر بزرگوار  ارزوی توفیق روز افزون داردم .

razdarealifateme15 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1170
|

با سلام من نگفتم در  مسابقه برنده شده ام که اسممم را خط زدید  لیست اسامی افرادی که در مسابقات پاییز را برایتان همراه متن فرستاذم چرا حذف کردید بعضی دوستان که اسامی اشان در این دوره  حداقل 18 نفر شایدم بیشتر  بود 2بار نه 3بار نامشان به عنوان برنده امده   

afsoon77 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 173
|

باتشكر از مسئولين سايت فرهنگي

a123456 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 134
|

سلام جایزه بنده هنوز به دستم نرسیده

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

سلام علیکم 

خداقوت

ببخشید من مشخصات راتکمیل کردم و شبا رافرستادم بدستتون رسید

میخواستم بدانم بعد از واریز پیام داده میشود ؟ و یا اطلاع از کجا بگیریم که پرداخت شده

متشکرم بابت همه زحماتتون

خدا اجر و خیرتون بده ان شاءالله 

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8846
|

سلام علیکم 

خداقوت

ببخشید من مشخصات راتکمیل کردم و شبا رافرستادم بدستتون رسید

میخواستم بدانم بعد از واریز پیام داده میشود ؟ و یا اطلاع از کجا بگیریم که پرداخت شده

متشکرم بابت همه زحماتتون

خدا اجر و خیرتون بده ان شاءالله 

با سلام و عرض ادب:

همراه گرامی اطلاعات شما در سیستم ثبت گردید.بعد از اینکه هدایا به حساب واریز می گردد لیست برندگان در سایت بارگذاری خواهد شد.

با تشکر

shahrebehesht کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 7
|

با سلام و تشکر از زحمات شما - مشخصات کاربری و شماره شبا درپاسخ به  تاپیک تکمیل مشخصات کاربری به حضور ارائه گردید ایدک الله 

rezahossiny کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1677
|

تشکر و ممنون از راسخون

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8846
|

با سلام من نگفتم در  مسابقه برنده شده ام که اسممم را خط زدید  لیست اسامی افرادی که در مسابقات پاییز را برایتان همراه متن فرستاذم چرا حذف کردید بعضی دوستان که اسامی اشان در این دوره  حداقل 18 نفر شایدم بیشتر  بود 2بار نه 3بار نامشان به عنوان برنده امده   

سلام و عرض ادب و احترام:

همراه راسخونی با سپاس و قدر دانی از مشارکت شما در انجمن راسخون. حرفتان کاملا درست است .تنها چیزی که باید به اطلاع برسانم این است که  این سه عنوان کاملا مستقل از هم هستند و هیچکدام از این سه عنوان در راستای یکدیگر قرار نخواهند گرفت.

-کاربران برتر پاییز-------------برندگان مسابقات روزانه فصل پاییز -------------مسابقه کتابخوانی ،

نتیجه اینکه :یک کاربر هم می تواند جزء کاربران برتر انجمن راسخون باشد ...وقتی تمام معیارهای برتر بودن را بعد از سه ماه داشته باشد....همچنین همین کاربر می تواند هر روز در مسابقات روزانه مشارکت داشته

باشد و برنده قرعه کشی باشد که ما هیچ دخالتی در قرعه کشی نداریم و به صورت اتوماتیک انجام می شود......و نهایتا همین کاربر می تواند در طرح ها و برنامه های مناسبتی و مسابقات انجمن مشارکت داشته باشد و با توجه به میزان صحت پاسخگویی به مسابقات در قرعه کشی مشارکت داشته باشد.

پس احتمال اینکه در آینده ....کاربری در سه عنوان زیر اسم او به عنوان برنده اعلام شود ..وجود دارد

-کاربران برتر زمستان-------------برندگان مسابقات روزانه فصل زمستان -------------مسابقه کتابخوانی (فرهنگ فاطمی)

ما هم دعا می کنیم یکی از از این برندگان جناب کاربر عزیز (razdarealifateme15 ) باشد ....ما در خدمت شما هستیم

با تشکر