راسخون

دست های پشت پرده

zahra_53 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 28735
|

وقتی نمی‌خواهند دست‌های پشت‌پرده بازار ارز و سکه رو شود، باید یکی را به عنوان مقصر معرفی کرده و قربانی کنند!

روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:

گفت: چرا وزیر کار و رفاه بازار ارز و سکه را به این روز فاجعه‌بار ‌انداخته ‌است؟!

گفتم: بازار ارز و سکه به وزیر کار چه ربطی دارد؟!

گفت: پس چرا می‌خواهند وزیر کار و رفاه را استیضاح کنند؟!

گفتم: ‌ای عوام! وقتی نمی‌خواهند دست‌های پشت‌پرده بازار ارز و سکه رو شود، باید یکی را به عنوان مقصر معرفی کرده و قربانی کنند!

گفت: یعنی قرار است به همین روال ادامه بدهند و به جای مقصران اصلی، به سراغ دیگران بروند؟!

گفتم: چه عرض کنم؟! آموزگار کلاس اول از دانش‌آموزی پرسید اگر ۹ تا جوجه داشته باشیم و ۶ تا از آنها را گربه بخورد، چندتا باقی می‌ماند؟ دانش‌آموز بغض کرد و گفت؛ آقا اجازه؟ حالا که جای جوجه‌ها را یاد گرفته، میاد ۳ تا جوجه دیگر را هم می‌خورد!

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

یه مثالی هست

بهتر بود به جای مثال دانش آموز این مثال را میزد....

گاوها خرابی میکنن...بعد میان دم گوساله ها را میبرن...

به این معنا که....

وقتی زورت به آدم بزرگا نمیرسه..اونوقت بی دلیل میای سراغ کوچکترا...

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

راستی اون دو تن سکه چی شد...

حواسم نیست  منم یه چیزی میگم ...آخه دو تن سکه  معادل 260 هزار سکه تمام است اینکه چیزی نیست...

asdfg_zxcvb11 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2460
|

باسلام،

امیدوارم که اگر رسیدگی ای هم هست نتیجه در بر داشته باشد نه فقط جلسه ای باشد و حق جلسه ای و ...

khaliln کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1598
|

بنام خدا

رسیدگی به متخلفین  شاید وقت دیگر. اگر رسیدگی وجود داشت کشور به این روز چرا دچار می شد. آقا زاده ها مملکت را به این روز انداختند وآقازاده ها هم با آنان کاری ندارند .خدواند به دادمان برسد.