داغ ترین اخبار پرسپولیس
كريم باقري اظهار داشت: اردوي امارات براي تيم ما بسيار مفيد بود. دوست دارم بازيكناني كه به تيم اضافه شدهاند هرچه زودتر با ساير بازيكنان هماهنگ شوند.
وي افزود: خوشحالم كه به عنوان كاپيتان پرسپوليس ميبينم تمام بازيكنان براي موفقيت تيم تلاش ميكنند. اميدوارم تيم به انسجام كافي برسد و بتوانيم جواب خواستههاي هواداران را بدهيم.
باقري با بيان اينكه صحبت از قهرماني سخت است، عنوان كرد: در بالاي جدول تمام تيمها به دنبال كسب امتياز از حريفان هستند.؛ در نيم فصل دوم بازيهاي سختي در پيشرو داريم و بايد تلاش خود را دوچندان كنيم.
كاپيتان پرسپوليس در خصوص بازي روز 7 آذر با سپاهان تصريح كرد: كسب امتياز در اصفهان براي روحيه تيم لازم است؛ سپاهان چند سال است كه با مديريتي قوي تيم قدرتمند را راهي مسابقات ميكند. سپاهان از بازيكنان و كادر فني خوبي برخوردار است و هميشه خود را به عنوان يك مدعي مطرح كرده است.
باقري ادامه داد: اگر دقت كنيم ميتوانيم با امتياز اصفهان را ترك كنيم. با برگزاري تمرينات پر فشار به شرايط ايدهآل نزديك شدهايم.
وي درباره مصدوميتش گفت: از ناحيه آشيل پا آسيب ديدهام و اميدوارم با بهبودي كامل پرسپوليس را در ادامه ليگ همراهي كنم.
جلال اكبري درباره اردوي امارات عنوان كرد: تمرينات خوبي را در امارات پشت سر گذاشتم و كادر فني از من رضايت داشت. تلاش ميكنم در اولين فرصتي كه به من داده ميشود حقم را بگيرم و به تركيب برگردم.
وي با اشاره به نيمكت نشينياش در نيم فصل اول عنوان كرد: نيمكت نشيني برايم سخت است، اما در نيم فصل دوم با توانايي كه دارم جايگاهم را به دست خواهم آورد. پيش از شروع فصل در اوج بودم، اما نميدانم چه شد كه به يكباره از تركيب اصلي تيم كنار گذاشته شدم.
اكبري ادامه داد: در طول تمرينات هفته در تركيب اصلي تيم بودم، اما روز بازي از تركيب كنار گذاشته ميشدم. نتوانستم دليل اين كار را متوجه شوم. حتي در اين مورد با كرانچار صحبت كردم، اما دليل قانع كنندهاي نداشت.
وي تصريح كرد: اگر علت كنار گذاشته شدنم از تركيب تيم فني بود، چرا در طول هفته در تركيب اصلي بودم و تمام كارهاي تاكتيكي روي من انجام ميشد، ولي در زمان بازي از تركيب كنار گذاشته ميشدم؟ پس مشكل فني نبود.
اكبري در مورد مصاحبه عليه كرانچار گفت: در مورد كرانچار حرف خاصي نزدم، اما يك سري مصاحبه از قول من در روزنامهها به چاپ رسيد. دوست ندارم در اين شرايط حساس در مورد كرانچار صحبت كنم. با هيچ كس در پرسپوليس مشكلي ندارم، اما نيمكت نشيني برايم سخت است. به خودم اجازه نميدهم و نميخواهم با مصاحبه پرسپوليس وارد حاشيه شود.
اين بازيكن يادآور شد: كرانچار مربي بزرگي است. از نظر شخصيتي به او احترام ميگذارم و از نظر فني او را قبول دارم. او بعد از ديدار با استقلال به علت اينكه زمزمه بركنارياش را ميشنيد دچار استرس بود و تمركزش را از دست داد، اما با آمدن كاشاني دوباره تمركز يافت و با بالا رفتن اعتماد به نفس حاشيهها از بين رفت و شرايط بهتر شد.
محمد منصوري در مورد اردوي امارات اظهار داشت: از روزي كه به امارات آمديم و از هواپيما پياده شديم، تمرينات بلافاصله آغاز شد و از همان موقع متوجه شديم چه كار سختي در اين اردو پيش رو داريم.
وي ادامه داد: تمرينات بدنسازي پرسپوليس در سطح اروپا بود و اين تمرينات بدنهاي ما را براي ادامه فصل آمادهتر كرد. بايد از كادرفني تشكر كرد كه اين آمادگي را براي ادامه فصل به بازيكنان داد.
منصوري افزود: تيم ما هم در فصل گذشته و هم در اين فصل با مشكل بدنسازي روبرو بود و كرانچار با پي بردن به اين موضوع سريعا آن را حل كرد.
وي در مورد حضورش در تركيب پرسپوليس عنوان كرد: در تمرينات خوب ظاهر شدم و ميخواهم با كنار گذاشتن بدشانسيها باز هم به تركيب اصلي بازگردم.
منصوري در مورد حضور در تركيب در ديدار مقابل النهيضه عمان كه با تساوي يك بر يك خاتمه يافت، تاكيد كرد: بازي با تيم عماني سكوي پرتابم بود و خوشحالم كه كرانچار از من راضي بود. در نيمفصل دوم با بدن آماده حرفهاي زيادي را براي گفتن خواهم داشت.
مدافع پرسپوليس در اين باره گفت: من اين فصل خيلى مصدوم شدم و بدشانسى آوردم، با اين حال هر وقت كادر فنى از من استفاده كردند عملكرد خوبى داشتم و انتقاداتى كه از من مى شود چندان منصفانه نيست!
عليرضا محمد با اشاره به اردوى پرسپوليس در امارات شرايط تيم را خوب توصيف كرد و افزود: اردوى مفيدى بود و تمرينات بدنسازى و تاكتيكى خوبى انجام داديم.
مدافع پرسپوليس ادامه داد: ابتداى فصل تيم به دليل مشكلاتى كه داشت و سرمربى تيم دير انتخاب شد و شناخت خوبى از بازيكنان نداشت خيلى نوسان داشت و اين مسأله شامل همه اعضاى تيم و خطوط مختلف مى شد اما چون خط دفاعى و دروازه بيشتر زير ذره بين هستند ضعف خط دفاعى بيشتر به چشم مى آمد. اما با اردوى خوبى كه در امارات داشتيم به هماهنگى بهترى رسيديم و ضعف هاى تيم به حداقل رسيده و ديگر براى نيم فصل دوم بهانه اى نداريم و بايد خوب نتيجه بگيريم.
هرچند پرسپوليس در فصل جاري در ليگ قهرمانان آسيا حضور ندارد اما مسئولان برگزاري مسابقات به دليل تعداد تماشگر بالاي اين تيم در فصل گذشته از انصاريفرد به عنوان يكي از مهمانان ويژه اين مراسم دعوت كردند. درپايان نشستها خبر رسيد كه انصاريفرد و واعظ آشتياني كرسيهاي مهمي را در كميتهبرگزاري مسابقات به دست آوردهاند.
پس از پايان هفتمين دوره ليگ قهرمانان آسيا، نامهاي از AFC به فدراسيون فوتبال رسيد كه در آن از انصاريفرد و آشتياني براي شركت در جلسه هماهنگي برگزاري دور جديد مسابقات دعوت به عمل آمده بود.
مسئولان مربوطه البته نميدانستند كه مديرعامل استقلال در سفر حج به سر ميبرد و عباس انصاريفرد هم از كار بركنار شده است. فدراسيون فوتبال ايران ضمن ارائه اين اطلاعات به AFC پيشنهاد كه حبيب كاشاني به عنوان سرپرست باشگاه پرسپوليس در اين نشست شركت كند. آنچه باعث تعجب شديد كميته برگزاري مسابقات شد.
آنها از فدراسيون فوتبال ايران سؤال كردند كه چرا انصاريفرد ديگر در پرسپوليس سمتي ندارد. مسئولان AFC مدعياند كه او در نشست قبلي طرحها و پيشنهادات بكري را مطرح كرده بود و اميدوار بودند خودش بتواند آنها را به سرانجام برساند.
AFC نشينها احتمالا نميدانند كه انصاريفرد براي پرسپوليس هم طرحهاي دهان پركني مثل تاسيس بيمارستان خصوصي و امضاي قرارداد با اسپانسر 13 ميلياردي در دست داشت اما ...
مديرعامل سابق پرسپوليس احتمالا AFC را هم با پيشنهادات بديعش هيجانزده كرده بود.
محسن خليلي درباره اردوي پرسپوليس اظهار داشت: با وجود سنگيني اردو، اين اردو قدرت بازيكنان را بالا ميبرد و طبق دستور كادر فني تمرينات ويژهاي را انجام داديم. روزي 3 جلسه تمرين بازيكنان را آماده كرد.
وي افزود: فكر كنم از نيم فصل دوم راحتتر 90 دقيقه در زمين بدويم و فوتبال زيبا را به تماشاگران نشان دهيم. پرسپوليس هميشه خوب بازي ميكند، اما راحت گل ميخورد و به سختي گل ميزند. بعد از اين اردوي سخت سعي ميكنيم دوباره هواداران را خوشحال كنيم.
خليلي در مورد گلزني در ديدار تداركاتي مقابل النهيضه عمان گفت: از گلزني در اين ديدار پس از مدتها خوشحالم و اين امري طبيعي است، اما نبايد بيش از حد به اين موضوع پرداخته شود و بزرگ جلوه داده شود.
وي تصريح كرد: اگر بدشانس نباشم مدعي گلزني در نيم فصل دوم هستم. اميدوارم دوباره براي تيم محبوبم پرسپوليس گلزني كنم تا دل هواداران شاد شود.
كرانچار كه تيمش بعد از اردوي يك هفتهاي عصر امروز (جمعه) به تهران بازخواهد گشت در مورد آخرين وضعيت تيمش گفتوگویی انجام داد.
ابتدا بهتر است در مورد بازي تداركاتي مقابل تيم عماني صحبت كنيد.
اين مسابقه باعث شد به اهدافي كه ميخواستيم برسيم. به نظر من بازگشت محسن خليلي و محمد منصوري به روزهاي خوب اتفاق مهمي است و پيشرفت قابل توجهي در كار اين دو بازيكن ديده ميشود.
فكر ميكنم دوندگي تيم خيلي بهتر شده و شرايط پرسپوليس به كلي تغيير كرده است.
گويا كريم باقري مصدوم شده است؟
مشكل خاصي نيست و يك آسيبديدگي جزئي است. با بازگشت كريم باقري و همچنين هوار ملامحمد تيمي خواهيم شد كه به زودي به صدر جدول خواهد رسيد. ما از اين آمادگي براي هفته بعد بهترين استفاده را خواهيم كرد و اميدواريم سپاهان را شكست بدهيم.
شما تمرينات سخت و سنگيني را در دبي پشت سر گذاشتيد. فكر نميكنيد براي ديدار با سپاهان، بازيكنان پرسپوليس خسته شوند؟
مطمئن باشيد شرايط بهتر خواهد شد و تيم پس از بازگشت به تهران با طراوت خاصي مقابل سپاهان قرار خواهد گرفت. ما براي ريكاوري به اندازه كافي زمان داريم. الان انتظارات از پرسپوليس بالا رفته و ما اميدواريم بعد از اردوي دبي در نيمفصل دوم نمايش بهتري داشته باشيم.
از اينكه ليست پرسپوليس پر بود و نتوانستيد بازيكن بگيريد ناراحت نيستيد؟
من وقتي آمدم يك ليست 31 نفره در اختيارم قرار گرفت. به هرحال اين شرايطي است كه با آن مواجه هستيم و بايد با اين مسائل كنار بياييم.
در نيمفصل دوم هم ميخواهيد مدام تركيب تيم را تغيير دهيد؟
مطمئن باشيد كه در نيمفصل دوم پرسپوليس تغييرات كمتري خواهد داشت و از لحاظ تاكتيكي روانتر بازي خواهيم كرد.
حسين بادامكي قبل از ورود به زمين، بازيكنان پرسپوليس را در آغوش گرفت و به نوعي براي بازي از آنها رخصت گرفت. هواداران به شدت كريمي را تشويق كردند. آنها از استيلي خواستنداين بازيكن را در اختيار پرسپوليس قرار دهد. فريادهاي چلنگر كه به تازگي مترجم كرانچار شده است، كنار اين مربي بسيار جالب توجه بود.
*حميد استيلي به عنوان تماشاگر نظاره گر بازي بود. استيلي كه نيمه اول را در كنار نيمكت پرسپوليس و كريم باقري نشست به سوژه عكاسان و تصويربرداران تبديل شده بود.
*درگيري عادل كلاهكج و بازيكن عماني براي دقايقي جريان بازي را متوقف كرد.
*بناييان، رئيس حوزه هنري دبي و فيروزآبادي، رئيس دانشگاه شهيد بهشتي دبي، بازي را از نزديك تماشا كردند.
اين ديدار با نتيجه مساوي يك بر يك به پايان رسيد.