داغ ترین اخبار پرسپولیس
مهدي محمدي؛ مربي تيم فوتبال مس كرمان در گفت و گویی در اين باره اظهار داشت: باشگاه پرسپوليس به ما پيشنهاد داد فرزاد آشوبي را به آنها بدهيم و در عوض مهدي شيري با يك مدافع را از پرسپوليس جذب كنيم اما با اين پيشنهاد مخالفت كرديم.
وي ادامه داد: براي تقويت يك خط خود نميخواهيم خطوط ديگر تيم را ضعيف كنيم. ما در رقابتهاي آسيايي بايد شركت كنيم و فقط چند بازيكن داريم كه تجربه بين المللي دارند. آشوبي يكي از اين بازيكنان است بنابراين با معاوضه آشوبي با دو بازيكن پرسپوليس مخالفت كرديم.
محمدي در مورد اينكه مس در نيم فصل بازيكني جذب كرده است يا نه گفت: تا امروز هنوز به طور رسمي بازيكني به تيم ما نيامده است. با اين حال تلاش خواهيم كرد نيم فصل دوم را با قدرت شروع كنيم. البته طبق آماري كه در نيم فصل اول داشتيم تيم ما خوب گل ميزند و راحت گل ميخورد بنابراين بايد بتوانيم خط دفاع خود را تقويت كنيم.
زلاتكو كرانچار در گفت و گویی، تصريح كرد: مصدوميت دست از سر بازيكنان پرسپوليس برنميدارد. قبل از بازي برابر سپاهان آسيبديدگي بازيكنانم بدترين خبري بود كه ميتوانستم بشنوم. نميدانم چرا بازيكنان خوب تيم پرسپوليس مصدوم شدند.
وي افزود: براي بازي با سپاهان آمادهايم و فرقي نميكند. دوست دارم تمام بازيكنان را در اختيار داشته باشم. غيبت بازيكنان به تيم ضربه ميزند و باعث ناراحتي من ميشود.
كرانچار خاطرنشان كرد: به همه بازيكنان اعتماد دارم و معتقدم برابر سپاهان ميتوانند نمره قبولي كسب كنند. قصد داريم امتياز اين بازي حساس را كسب كنيم و تمام تلاش خود را به كار ميگيريم تا با همدلي بازيكنان بتوانيم اضفهان را با اميتاز كسب كنيم. تيم ما در يك آزمون سخت قرار گرفته است و پس از پايان بازي اعلام خواهم كرد كه آيا اردوي امارات براي ما مفيد بود يا نه.
سرمربي پرسپوليس عنوان كرد: در حال حاضر و قبل از مشخص شدن وضعيت مصدومان تركيب تيم را تغيير نميدهم. سعي ميكنم با برهم زدن تمركز قلعهنويي، بتوانم اين مربي خوب ايراني را شكست دهم. اگر 3 امتياز را بگيريم برايمان بسيار شيرين خواهد بود چون مسئولان در اين مدت زحمتهاي زيادي براي بازيكنان و كادر فني كشيدهاند.
پرسپوليس در هفته هفدهم ليگ برتر ايران ساعت 14 شنبه هفته آينده در ورزشگاه فولادشهر به مصاف سپاهان اصفهان ميرود.
عبدالرضا سعدی در گفت و گویی، درباره اخبار منتشر شده در خصوص تصمیم حوار برای ترک تیم فوتبال پرسپولیس و حضور این بازیکن در کشور لبنان، گفت: " این اخبار به هیچ عنوان صحت ندارد. حوار در حال حاضر در اردن به سر می برد و فردا شب یا پنج شنبه صبح وارد ایران می شود."
سعدی به مشکلات فدراسیون فوتبال عراق اشاره کرد و گفت: "حسین سعید، رئیس فدراسیون فوتبال عراق ساکن اردن است و برای رفع مشکل تعلیق فوتبال کشور عراق از سوی فیفا، جلسه ای را در اردن با حضور تمامی بازیکنان تیم ملی عراق و تنی چند از مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور ترتیب داده بود."
مدیر برنامه های حوار ملا محمد افزود: "هیچ پرواز مستقیمی بین اردن و ایران وجود ندارد و حوار برای عزیمت به ایران راهی عراق شده است تا از اربیل و از راه زمینی خود را به مرز ایران برساند."
وی تاکید کرد: "حوار از شرایط حضورش در ایران و تیم بزرگ پرسپولیس کاملا راضی است و به هیچ عنوان قصد ترک این تیم را ندارد."
سایت "گل" امروز از تصمیم حوار ملا محمد برای فسخ قرارداد خود با پرسپولیس خبر داده و اعلام کرده بود این بازیکن در لبنان به سر می برد.
حبيب كاشاني در گفتوگویی، اظهار داشت: ديدار حساسي را برابر سپاهان در پيش داريم. اميدوارم اين ديدار در فضايي سالم و جوانمردانه برگزار شود.
وي با بيان اينكه به امتياز اين ديدار نياز داريم ادامه داد: سپاهان تيم خوبي است و هميشه يكي از مدعي ليگ ايران است، اما من به بازيكنان و كادر فني پرسپوليس اعتماد دارم. اميدوارم با عمكرد خوبي كه برابر سپاهان خواهند داشت بتوانند به امتياز اين ديدار مهم دست پيدا كنند.
كاشاني عنوان كرد: تلاش ميكنيم يك ورزشگاه براي پرسپوليس تهيه كنيم تا هواداران از ما راضي باشند، اما در حال حاضر هواداران بايد شرايط تيم را درك كنند.
پرسپوليس در هفته هفدهم ليگ برتر ايران ساعت 14 شنبه هفته آينده به مصاف سپاهان اصفهان ميرود.
باشگاه پرسپوليس بار ديگر روزنامه اختصاصى چاپ مى كند. با تلاش هاى مديريت باشگاه، مجوز چاپ مجدد نشريه پرسپوليس از سوى وزارت ارشاد صادر شد و اين باشگاه قصد دارد تا پايان همين ماه اولين شماره خود را چاپ كرده و در اختيار هواداران پرسپوليس قرار دهد. گفتنى است اين روزنامه در فصل ۸۶ ودرزمان مديريت كاشانى چاپ مى شد.
محسن خليلي در گفت و گویی، عنوان كرد: خوشحالم كه با تمرينات فشرده و حمايتهاي كرانچار به تركيب اصلي نزديك شدهام. با حضور در تركيب اصلي جواب زحمتهاي كرانچار را خواهم داد.
وي درباره ديدار پرسپوليس برابر سپاهان گفت: 3 امتياز اين بازي براي هر دو تيم مهم است. با پيروزي در اين ديدار گام محكمي براي شروع نيم فصل دوم برميداريم و به صدر جدول نزديكتر ميشويم.
خليلي افزود: در امارات اردوي خوبي برگزار كرديم و پاداش اين اردو را در بازي برابر سپاهان خواهيم گرفت. قلعه نويي نشان داده كه ليگ ايران را به خوبي ميشناسد و تيم خود را با روحيه برابر حريفان حاضر ميكند.
بازيكن پرسپوليس خاطرنشان كرد: تيم ما در نيم فصل دوم با تاكتيك جديدي برابر حريفان قرار ميگيرد و فقط به فكر كسب 3 امتياز است.
خليلي يادآور شد: از هواداران ميخواهم به من زمان بدهند؛ هرچه صبورتر باشند من هم با خيال راحتتري بازي ميكنم و ميتوانم موفق باشم. در پرسپوليس همه تلاش ميكنند تيم به صدر جدول برسد.
وي درباره تيم ملي خاطرنشان كرد: نبايد يك طرفه قضاوت كرد. اگر بازي را واگذار كرديم تمام بازيكنان بد بودند و نبايد تنها به كادر فني اشكال گرفت. انتقادات بايد منصفانه باشد تا به براي رسيدن به موفقيت تأثيرگذار باشد.
پرسپوليس در هفته هفدهم ليگ برتر ايران ساعت 14 شنبه به مصاف سپاهان اصفهان ميرود.
جلال اكبري در گفت و گویی در مورد رويارويي با همبازيان سابقش اظهار داشت: واقعاً نميدانم مقابل سپاهان چگونه بازي كنم. افتخارات بزرگي با اين تيم دارم و هواداران اصفهاني هميشه به من محبت داشتهاند و خودم را مديون آنها ميدانم.
وي ادامه داد: شرايط امروز فوتبال حرفهاي شده و ديگر اين مسائل را قبول نميكند. با توجه به احترامي كه براي تيم سابقم قائل هستم و براي آنها جهت تقدير و تشكر دسته گل ميبرم، اما اگر كرانچار صلاح بداند با قدرت براي پرسپوليس بازي كرده و جناح راست حريف را بيكار خواهم كرد.
اكبري تأكيد كرد: سپاهان را به خوبي ميشناسم. آنها مديريت باثبات و بازيكنان بزرگي دارند و با مربي خوبشان مدعي درجه يك قهرماني هستند و تا به امروز هم نتايج خوبي را كسب كردهاند.
وي با اشاره به اينكه در هواي خشك اصفهان كار سختي در پيش داريم؛ افزود: اگر تمركز داشته باشيم و قدر لحظات بازي را بدانيم، ميتوانيم حريف را غافلگير كرده و با 3 امتياز فولادشهر را ترك كنيم.
اكبري در خصوص پيشنهاد شاهين بوشهر گفت: به مدت 2 سال با پرسپوليس قرارداد بستم نه 6 ماه و به هيچ عنوان دوست ندارم از اين تيم جدا شوم.
وي افزود: از افراد و تيمهايي كه به من لطف دارند تشكر ميكنم اما از پرسپوليس جدا نميشوم. بعيد ميدانم كرانچار با جدايي من موافق باشد.
اسامي داوران به شرح زير است:
هفته هفدهم-جمعه 6 آذر -ساعت 14-تكريم عيد سعيد قربان و گراميداشت شهادت حضرت مسلم بن عقيل (ع)
مقاومت شهيد سپاسي-راه آهن-حافظيه-شيراز
البرز حاجي پور-كيانوش داوود زاده-مهدي عاليقدر-اسماعيل آمري-ناظر:ايرج نظري
تراكتورسازي-پاس همدان-يادگار امام-تبريز
عليرضا فغاني-محمدرضا منصوري-محبت علي رضائي تبار-جمشيد دانش مهر- ناظر:بهرام مهرپيما
استيل آذين-استقلال اهواز-تختي-تهران
سعيد مظفري زاده،سعيد زارع،علي موغلي،بابك وسيله بر، ناظر:علي خسروي
فولاد خوزستان-شاهين بوشهر-اختصاصي فولاد-اهواز
يدا... جهانبازي-صادق نوري-حسين سنجري-رسول احمدي-ناظر:محمد تولائي
سايپا-صباي قم-انقلاب-كرج
سعيد بخشي زاده-رسول فروغي-حميد غمزه-سيد مهدي سيد علي - ناظر:زاهد بحريني
ملوان انزلي-ذوب آهن اصفهان-تختي-انزلي
مسعود مرادي-رضا سخندان-مرتضي كريمي-محمد ملكي-ناظر:نادر جعفري
شنبه: 7 آذر-ساعت 14
ابومسلم -مس كرمان-ثامن الائمه-مشهد
نويد مظفري-حميد نظري-بهرام كياني-محمد حسين اسدي- ناظر:حاتم بك پور
سپاهان-پرسپوليس -فولادشهر اصفهان
هدايت ممبيني-حيدر شكور-حسن كامراني فر-رحيم مهرپيشه- ناظر:غلامرضا بهروان
استقلال تهران-پيكان قزوين-آزادي-تهران-ساعت 16:15
خداداد افشاريان-عليرضا يزداني-عليرضا كهوري-فرشيد افشار- ناظر:فريدون اصفهانيان
وي افزود: اميدوارم كرانچار به من اطمينان كند و ما هم بتوانيم ثمره اردوي مفيد امارات را در اين مسابقه به خوبي نشان دهيم.
اين بازيكن با اشاره به اينكه تيمي دست و پا بسته مقابل سپاهان نخواهيم بود، گفت: در اين بازي فقط به فكر برد هستيم. ميدانم قرار است مقابل بهترين مدافعان ملي پوش بازي كنم به همين دليل بايد بهترين آزمايش خودم را در ليگ برتر به نمايش بگذارم.
نوروزي تأكيد كرد: اگر از فرصتها استفاده كنيم، ميتوانيم اين بازي را براي خودمان راحت كنيم. سپاهان هم مهاجمان خوبي دارد، اما بازيكنان ما هم چشم به گلزني مهاجمان پرسپوليس دارند تا بتوانيم در اين مسابقه با موفقيت ميدان را ترك كنيم.
وي افزود: احتمالا به زودي براي جذب اين بازيكن اقدامات لازم بين دو باشگاه صورت گيرد. مديرروابط عمومي باشگاه تراكتورسازي درباره اينكه كرار جاسم به تمرينات اين تيم بازگشت يا خير گفت: اين بازيكن هنوز به تمرينات تراكتورسازي نيامده است و هيچ خبري هم از وي نداريم. قطعا كرار اگر بازگردد بايد در كميته انضباطي باشگاه حضور پيدا كند و اگر غيبت او طولاني تر از اين مدت شود به كميته انضباطي فدراسيون شكايت مي كنيم.
كاشاني در مورد جلال اكبري گفت: اين بازيكن از شاهين بوشهر پيشنهاد بسيار خوبي داشت، اما باشگاه و كادر فني مخالف رفتن اكبري هستند. اين مهره كارآمد و خوب را ميخواهيم و با انتقال او مخالف هستيم. اكبري تا پايان قراردادش در پرسپوليس باقي خواهد ماند.
سرپرست باشگاه پرسپوليس در مورد سعيد حلافي و ضياءالدين نيكنفس تصريح كرد: اين دو بازيكن هم پيشنهادهايي دارند. در حال بررسي هستيم تا ظرف دو روز آينده تكليف آنها هم مشخص شود.
كاشاني در مورد محمد پروين يادآور شد: اين بازيكن در ليست مازاد تيم نيست. اگر خودش تمايل به رفتن دارد، پيشنهادات او را بررسي خواهيم كرد، اما علاقهاي به جدايي اين بازيكن نداريم.
وي در مورد همكاريهاي تيمهاي اصلي و تيم دوم پرسپوليس گفت: با درخواست كرانچار اين همكاريها بيشتر ميشود و قرار شد 4 بازيكن به نامهاي مهدي الهايي، مهران فرضيات، حسين ناهيجي و ضيالدين نيك نفس در تمرينات و مسابقات تيم دوم پرسپوليس شركت كنند. البته در صورتي كه كرانچار صلاح بداند اين 4 بازيكن به مسابقات و تمرينات تيم اصلي بازخواهند گشت.
ميثاق معمارزاده اظهار داشت: مصدوميت بدي گريبانگيرم شده بود كه خدا را شكر كاملاً برطرف شده است و براي بازي مقابل سپاهان از انگيزه زيادي برخوردارم.
وي با اشاره به اينكه اميدوارم رحمتي درون دروازه سپاهان قرار بگيرد؛ افزود: رحمتي از بهترين دوستان من و يكي از دروازهبانهاي خوب ايران است و هميشه رفاقب با او را دوست داشتهام. معمارزاده تأكيد كرد: مهاجمان ما روز بازي با سپاهان كار سختي دارند و من هم مقابل مهاجمان حرفهاي سپاهان روز سادهاي نخواهم داشت و بايد خودم را براي يك روز استثنايي آماده كنم.
وي با بيان اينكه ميتوانيم از سپاهان در فولادشهر امتياز بگيريم؛ تصريح كرد: پرسپوليس هستيم و هواداران زيادي داريم و اگر خودمان باشيم نتيجه لازم را خواهيم گرفت. سپاهان هم تيم حرفهاي است و در چند سال گذشته سرمايهگذاري خوبي انجام داده و نبايد از شايستگيهاي آنها به سادگي گذشت.
محمود خوردبين در مورد غيبت وسلي و هوار محمد در تمرينات پرسپوليس و آخرين وضعيت سرخپوشان در آستانه ديدار با سپاهان اظهار داشت: باشگاه پرسپوليس صددرصد با بازيكنان متخلف خارجي كه به هر علت تا به حال خود را به تمرينات اين تيم نرساندهاند، برخورد خواهد كرد. وي با ابراز بياطلاعي از دليل غيبت بازيكنان خارجي در مورد ديدار با سپاهان گفت: سپاهان تيم بزرگي است. ما مقابل اين تيم روز سخي را در پيش خواهيم داشت. شرايط پرسپوليس نيز با توجه به اردوي دبي بسيار خوب است و فقط به كسب امتياز از فولادشهر فكر ميكنيم.
سرپرست پرسپوليس در مورد حواشي اين ديدار تأكيد كرد: پرسپوليس هيچ موقع در اصفهان حواشي نداشته است و حاشيهها هميشه از طرف سپاهانيها آغاز شده است. از هواداران 2 تيم خواهش مي كنم صبور باشند.
خوردبين با اعلام اينكه نتيجه در بازي با سپاهان براي پرسپوليس بسيار مهم است، خاطرنشان كرد: اميدوارم با گرفتن نتيجه مناسب در اين ديدار با قدرت بيشتري به بازيهاي آينده برسيم.
كرانچار اضافه كرد: با توجه به اينكه سپاهان مهاجمان خوبي دارد بايد با دفاع مستحكم جلوي حملات آنها را گرفت. روز سختي را در پيش داريم، اما تلاش ميكنيم با آرامش كامل از موقعيتهاي خود استفاده كنيم و پيروز ميدان شويم.
وي گفت: هيچ اعتقادي به جنگ رسانهاي ندارم و معتقدم با تلاش و همدلي ميتوانيم به برتري دست يابيم. منظور من تمام بازيهاي ليگ است نه فقط ديدار با سپاهان.
اين مربي در پاسخ به اين سئوال كه چرا 2 روز زودتر به اصفهان سفر خواهند كرد، گفت: براي آشنايي بيشتر با شرايط جوي هوا زودتر به اين شهر سفر خواهيم كرد تا بازيكنان در شرايط آمادگي كامل قرار گيرند.
كرانچار افزود: روز گذشته جلسه خوبي با مسئولان باشگاه برگزار كرديم و به نتايج خوبي دست يافتيم. خوشحالم كه مسئولان پيگير مسائل هستند و عملكرد ما را بررسي ميكنند. اميدوارم اين چنين جلسات ادامه داشته باشد تا مسئولان و كادر فني به يكديگر نزديكتر شوند.
وي درباره مخالفت با ترك نبيا... باقريها گفت: هرگز راضي نبودم اين مدافع از تيم ما جدا شود و به همين علت مخالفت خود را اعلام كردم. من ليست سياهي اعلام نكردهام و نميدانم منظور از اين ليست چيست. ليستي را به باشگاه اعلام نكردهام كه به طور كامل بازيكن از باشگاه جدا شود، بلكه اعلام كردم برخي بازيكنان به تيم "ب " پرسپوليس روند كه تيم پايه ما است.
اين مربي كروات تصريح كرد: بازيكنان با حضور در تيم "ب " پرسپوليس آمادگي لازم را كسب خواهند كرد و ميتوانند با نمايش خوب خود در اين تيم دوباره به پرسپوليس بازگردند.
كرانچار عنوان كرد: در اردوي امارات كارهاي تاكتيكي و فني را مرور كرديم و در اين هفته نيز بايد تمام شرايط را مهيا كنيم تا در بازيهاي نيم فصل عملكرد بهتري داشته باشيم.
سرمربي پرسپوليس درباره ديدارهاي دوستانه ضعيفي كه در امارات برگزار كردند؛ اظهار داشت: بر مبناي خواستههاي خود بازيها را برگزار كرديم و از لحاظ فني و تاكتيكي به هدف خود رسيديم. خوشبختانه توانستيم بازيكنان را شناسايي كنيم و بهترين نتيجه را از اين ديدارها كسب كرديم.