گفت و شنود/ استارت
یارو به دکتر گفت؛ پسرم فکر میکنه ماشینه! هر وقت میگم یه کاری انجام بده، میگه پنچرم، باطری ندارم و... دکتر گفت؛ چرا نیاوردیش معاینه کنم؟ یارو گفت؛ خواستم بیارمش و لی هرچی گوشش رو پیچوندم استارت نزد!
به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:
گفت: مدعیان اصلاحات صفحات روزنامههای زنجیرهای را پر کردهاند که امیر انتظام جاسوس نبوده است!
گفتم: در اسناد لانه جاسوسی اسم رمز او با عنوان «اس. دی. پلاد» هم با صراحت ذکر شده است. این اسناد که مال خود آمریکاییهاست.
گفت: محسن میردامادی، دبیر کل سابق جبهه مشارکت گفته است حالا متوجه شدهایم که او راست میگوید و جاسوس نبوده!
گفتم: ولی امیر انتظام میگوید هنگام بازداشت، عباس عبدی از من بازجویی میکرد و بعد از بازجویی مرا جاسوس معرفی کرد. عباس عبدی هم که از هم حزبیهای خود مشارکتیهاست.
گفت: میردامادی میگوید امیر انتظام اشتباه کرده. یک عباس دیگر از او بازجویی کرده بود!
گفتم: چطور حرف امیر انتظام را که میگوید جاسوس نبودهام قبول دارند ولی این حرفش را که میگوید عباس عبدی بازجوی من بوده است، دروغ میدانند؟!
گفت: چه عرض کنم؟! هردو طرف به هم میآیند!
گفتم: یارو به دکتر گفت؛ پسرم فکر میکنه ماشینه! هر وقت میگم یه کاری انجام بده، میگه پنچرم، باطری ندارم و... دکتر گفت؛ چرا نیاوردیش معاینه کنم؟ یارو گفت؛ خواستم بیارمش و لی هرچی گوشش رو پیچوندم استارت نزد!