راسخون

کتابخوانی نوروز

mty1378 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7386
|

سلام و عرض ادب و تبریک ایام عید خدمت راسخونی های گرامی

یکی از بزرگترین معضلات در کشور ما کم شدن سرانه مطالعه است و کمتر کسی دیگر کتاب بدست دیده میشود، کتاب در سبد خانوار ایرانی گم شده و فضاهای مجازی در جامعه امروزی جانشین کتاب‌ها شده‌اند و با ورود به قرن جدید و آمدن گوشی‌های تلفن و سایر لوازم دیجیتال، بشر از سمت کتاب و مطالعه روی برگردانده است. 

دعوت به چالش، یکی از راه های فرهنگ سازی در جامعه امروز است که بخش قابل توجهی از زمانش را در فضای مجازی صرف می کند، گاه و بی‌گاه هم شاهد برپایی چالش ها در موضوعات مختلف در فضای مجازی هستیم که جذابیت و شور و نشاط برخی، چالش را خیلی زود، فراگیر و همگانی می‌کند. 
یکی از کارهایی که خیلی ها دوست دارند فراگیر و همگانی شود، فرهنگ کتابخوانی است که حرف های زیادی در این باب زده شده و همه به اهمیت کتاب و کتاب‌خوانی واقفند و ما هم حرفی نمی‎زنیم. اما در این میان ما هم تصمیم گرفتیم یک چالش خودمانی در سایت به راه بیندازیم با موضوع کتابخوانی نوروز.

در این چالش هر فرد یک کتاب انتخاب میکند. بعد از انتخاب کتاب نام آن را در همین پست اعلام کنید و دو نفر از دوستان خود را به این چالش دعوت کنید(نام کاربری دوستان دعوت شده را در همین پست اعلام کنید).

بعد از مطالعه کتاب، خلاصه ای از آن را باید ارسال کنید، در آخر به قید قرعه به صلاحدید مسئولان به عزیزان جایزه یا امتیاز اهدا خواهد شد اما کسانی که نتوانند تا 22 فروردین کتاب را مطالعه کنند به عنوان جریمه باید یک نسخه کتاب به یک شخص یا کتابخانه شهر خود اهدا کنند.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

نام کتاب:شبگردکوچه های تنهایی

نوشته:عاطفه علاقه بند

خلاصه کتاب:سرگذشت دخترتهی دستی که امیدبه قبولی دانشگاه روداره وزیردست ناپدری بزرگ شده وقبولی اودرکنکوربرابراست بارهایی ازدست پدرخوانده وتسلیم نشدن بازندگی بیچاره ایکه دارد،قبولی دانشگاه ومتعاقب آن اتفاقهای بدوخوبی واسش میوفته طوریکه سرنوشت زندگی زناشویی شوبایکی ازاساتیددانشگاه تغییرمیده سرانجام دوباره به زندگی فلاکت بارخودبرمیگرده.

افرادبه چالش کشیده شده:mohammad_43,mehdi0014

mty1378 کاربر طلایی1
|
|

کتاب خاک های نرم کوشک

خواهران عزیزم : salma57,fatemeh74,shayesteh2000,nazaninfatemeh 

mty1378 کاربر طلایی1
|
|

از طرف m1416 : کتاب مطلع مهر

تشکر از شرکت خواهر گرامی m1416 در این چالش

asdfg_zxcvb11 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2460
|

باسلام،

كتاب مد نظر بنده كتاب "كوري" و متعاقب آن كتاب "بينايي" اثر نويسنده مشهور پرتغالي آقاي ساراماگو است. داستانهاي اين دو كتاب بسيار آموزنده و جذاب هستند. براي چالش هم بنده اسم دوستان راسخوني خاصي مد نظر ندارم. مجدد سال نو مبارك و به اميد سالي سرشار از موفقيت و پيروزي

mty1378 کاربر طلایی1
|
|
نقل قول mty1378

کتاب خاک های نرم کوشک

خلاصه کتاب:

کتاب خاک های نرم کوشک واقعا فوق العاده بود به دوستان پیشنهاد میکنم حتما بخونند.

این کتاب مربوط به شهید برونسی هست.

واقعا نمیشه خلاصه کتاب رو نوشت چون تو هر کلمه ی اون احساسات مختلفی پنهان شدن تماما به دل میشینه واقعا نمونه بارز جمله " هر انچه از دل برآید به دل نشیند" است. 

برحسب اجبار خلاصه یکی از خاطراتی که خیلی به دلم نشست رو مینویسم ان شاالله خود شما عزیزان کتاب رو مطالعه کنید.

خانه شهید،یه خونه خشتی بوده که موقع باران با مشکل مواجه میشدند،شهید برونسی اتاقی میسازن و دور حیاط رو خراب میکنند ولی فرصت نمیکنن درستش کنند و برمیگردن جبهه

قبل از برگشت همسر شهید باناراحتی میگن ک شما میخواین مارو تو این خونه بی در بگذاری و بری، شهید در جواب میگن:

من از همون بچگی و از همون اول جوانی هیچ وقت نه روی پشت بام کسی رفتم و نه از دیوار کسی بالا رفتم و نه هم به زن و ناموس کسی نگاه کردم. الان هم میگم که تو اگه با سر و روی باز هم بخوای بری بیرون اصلا کسی طرفت نگاه نمیکنه خیالت هم راحت باشه ک هیچ جنبنده ای توی این خونه مزاحم شما نمیشه چون من مزاحم کسی نشدم.

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

با سلام 

یه سوال برام پیش اومده این کتابی که معرفی میکنیم حتما باید عمومی باشه مثلا من که دارم کتاب تخصصی مربوط به رشته خودم مطالعه میکنم رو میتونم معرفی بکنم یا نمیشه ؟؟؟

mty1378 کاربر طلایی1
|
|
نقل قول amirali123

با سلام 

یه سوال برام پیش اومده این کتابی که معرفی میکنیم حتما باید عمومی باشه مثلا من که دارم کتاب تخصصی مربوط به رشته خودم مطالعه میکنم رو میتونم معرفی بکنم یا نمیشه ؟؟؟

با سلام و عرض ادب و تبریک ایام عید 

ترجیحا کتاب غیر درسی رو معرفی و مطالعه کنید. 

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|
نقل قول mty1378
نقل قول amirali123

با سلام 

با سلام و عرض ادب و تبریک ایام عید 

ترجیحا کتاب غیر درسی رو معرفی و مطالعه کنید. 

عه واقعا ؟خخخ ببینم چی میشه ببینم کدوما رو میتونم معرفی بکنم 

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19319
|

کتاب پنجاه سال پهلوی

آقای بمانی.حاج آقا.و خوده آجی مرضیه.آ قای کیانی هم اگه سر زدند رو هم اضافه میکنم

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

سلام.کتاب(  تاریخ مستطاب آمریکا) که عیدی بهم دادند رو دارم میخونم ..خیلی جالبه

نویسنده از لحن طنز وکنایه استقاده کرده ..

کاربرانی رو که به چالش دعوت میکنم این کتاب رو مطالعه کنند ..( zahra-53 وآجی پروانه وآقای طاهرزاده وآقای دیمی)

zahra_53 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 28735
|

کتاب بازگشت از نیمه راه: جریان شناسی مخالفت ها با نظام و رهبری جمهوری اسلامی ایران

مروری بر اسناد، اسرار و ناگفته های جاماندگان قافله انقلاب

مولف : محمدعلی الفت پور

ناشر کتاب : مولف

این اثر نگاهی اجمالی و گذرا به زندگی درراه‌ماندگان انقلاب اسلامی ایران است. بیان این سیر تاریخی از زندگی افراد یادشده، غرض‌ورزی و تصفیه‌حساب شخصی، سیاسی، حزبی و عقیدتی با انقلابی‌های پشیمان نبوده و نیست، بلکه نگاشتن چنین اثری فقط و فقط دستمایه‌ای برای عبرت‌گیری و عبرت‌دهی‌ در تاریخ انقلاب است وگوشزد کردن اینکه چقدر این راه خطای طی‌شده به نیروهای انقلابی دیگر نیز نزدیک است که هیچ‌کس را دیوار مصونیت بلندتر از گرداب حوادث نیست.

کتاب  «بازگشت از نیمه راه» به بررسی جریان‌ها و زندگی‌نامه شخصیت‌هایی پرداخته که طی 35 سال گذشته به منتقدان جدی رهبر جمهوری اسلامی تبدیل شده‌اند.
محمد خاتمی٬ میرحسین موسوی٬ مهدی کروبی٬ یوسف صانعی٬ حسینعلی منتظری٬ عبدالکریم سروش و ده‌ها نفر دیگر از شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی از جمله این افراد هستند.

کاربران بزرگواری که به چالش مطالعه این کتاب دعوت می شوند : shirdel2  -  aftabm

zinab84 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 658
|

با سلام 

تبریک سال نو بنده کتاب ثواب العمال و عقاب العمال شیخ صدوق را پیشنهاد می کنم  کتاب فوق العاده ای هست .همه دوستان راسخونی دعوتند به این چالش بخصوص آبجی سلما و ابجی پاپلی

ehsan67657 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2137
|

کتاب

ماه رجب ، ماه یگانه شدن با خدا

از آثار استاد اصغرطاهرزاده

دعوت میکنم از کاربران زیر برای مطالعه این کتاب

shayesteh2000 . siryahya omiddeymi1368 zahra_53 shirdel2 salma57 borkhar

لینک کتاب

saraalighanbari1360 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 9838
|

با سلام و تبریک سال نو خدمت عزیزان راسخونی

کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد

نویسنده:اوریانا فالاچی

مترجم:فاطمه ابراهیمی

خلاصه:رمانی به زبان ایتالیایی از اوریانا فالاچی ،نویسنده و خبرنگار ایتالیایی است . این کتاب با زاویه دید اول شخص و در قالب نامه ای از زبان راوی داستان،یک زن جوان که گویی خود اوریانا فالاچی است ،با جنینی که در رحم خود باردار است نوشته شده که فرزند نازاده اش را از مصیبتهای دنیا و بی رحمی آن می آگاهاند.

بنده از عزیزان راسخونی کسی را نمی شناسم که ایشان را دعوت به چالش کنم