راسخون

مسئولین بترسید...

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|
سخنان هشداردهنده امام خمینی به مسئولان:‌
بترسید از روزی که مردم ذات شما را بفهمند و انفجار حاصل شود.

بخشی از سخنان مهم حضرت امام خمینی (س) در خرداد ۱۳۶۰ در جمع نمایندگان مجلس:

باید به حسب واقع، به حسب انصاف، به حسب وجدان، این مردمی که شماها را روی کار آورده‌اند، این مردم زاغه‌نشین که شماها را روی مسند نشانده‌اند ملاحظه آن‌ها را بکنید و این جمهوری را تضعیفش نکنید.

بترسید از آن روزی که مردم بفهمند در باطن ذات شما چیست و یک انفجار حاصل بشود. از آن روز بترسید که ممکن است یکی از «ایام الله» – خدای نخواسته – باز پیدا بشود و آن روز دیگر قضیه این نیست که برگردیم به ۲۲ بهمن. قضیه [این‌] است که فاتحه همه ما را می‌خوانند.

منبع: صحیفه امام خمینی، جلد ۱۴، صفحه ۳۸۰

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

این دوره زمونه که واقعا دارن مسئولین ملاحظه ی مردم رو می کنند !  

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|
نقل قول borkhar

ضمن اینکه خیلی هم می ترسند...ترس اینها به این اندازه است که از یک پست به پست دیگه ای انتقال داده می شوند ...دلم برای اینها می سوزه چون  از پشت یک میز باید زحمت بکشند تشریف ببرند پشت یک میز دیگه ای.....

مسئولین قوه قضائییه بیدار بشید....

حرف امام مصادق کارهای مسئولین امروز هستش که ذات خودشان را دارند به مردم نشان می دهند..

zahra_53 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 28735
|

مسئولین بخاطر مردم دارن خیلی زحمت می کشن نگرانم کمرشون  زیر بار رفع مشکلات و رفاه جامعه خم بشه .

borkhar کاربر طلایی1
|
|
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

ضمن اینکه خیلی هم می ترسند...ترس اینها به این اندازه است که از یک پست به پست دیگه ای انتقال داده می شوند ...دلم برای اینها می سوزه چون  از پشت یک میز باید زحمت بکشند تشریف ببرند پشت یک میز دیگه ای.....

حرف امام مصادق کارهای مسئولین امروز هستش که ذات خودشان را دارند به مردم نشان می دهند..

borkhar کاربر طلایی1
|
|
نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

باور کنین همین ترس هم وجود نداره.... همه از خودشونن خیالشون راحته .....که همچنان هستند.....

iustminers کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 360
|

امام بزرگوار

عزیزی که عزت دادی به همه ما

در قید حیات نیستید اما می بینید برخی مسئولین 22 بهمن و ایام الله و انقلاب برایشان بی معنی شده، از همان ها که روزی مثلاً انقلابی بودن (البته قلابی!!!)

ترس لازمه اش کمی تقواست

برخی چنان بی تقوا شدن که چشم تو چشم مردم زل زده دروغ می‌گویند که اظهر من الشمس است واقعیت آن

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|
نقل قول iustminers

امام بزرگوار

در قید حیات نیستید اما می بینید برخی مسئولین 22 بهمن و ایام الله و انقلاب برایشان بی معنی شده، از همان ها که روزی مثلاً انقلابی بودن (البته قلابی!!!)

ترس لازمه اش کمی تقواست

برخی چنان بی تقوا شدن که چشم تو چشم مردم زل زده دروغ می‌گویند که اظهر من الشمس است واقعیت آن

امروز یک خلخالی لازم است....نمیدانم در اوایل انقلاب چه کسانی به حق یا به ناحق کشته شدند...من قاضی نیستم و نمی توانم قضاوتی در این مورد داشته باشم ...اما اتفاقی که اوایل انقلاب افتاد...یعنی دادگاه انقلاب.....امروز باید همان دادگاه انقلاب  برای مسئولین تشکیل شود...انقلابی دادگاهی ...انقلابی عدالتی....انقلابی شجاع و نترس.....انقلابی که برای حکم قران در آن دروغ و کلک و راه فرار پیدا نشود...خلاصه اینکه کاش خلخالی دیگری پیدا شود...تا ....گوش مسئولین در خواب را بگیرد و از این رویای قشنگی که در آن قوطه ورند بیرون بیاورد ...

hermes65 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 337
|
نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول iustminers

امام بزرگوار

ترس لازمه اش کمی تقواست

امروز یک خلخالی لازم است....نمیدانم در اوایل انقلاب چه کسانی به حق یا به ناحق کشته شدند...من قاضی نیستم و نمی توانم قضاوتی در این مورد داشته باشم ...اما اتفاقی که اوایل انقلاب افتاد...یعنی دادگاه انقلاب.....امروز باید همان دادگاه انقلاب  برای مسئولین تشکیل شود...انقلابی دادگاهی ...انقلابی عدالتی....انقلابی شجاع و نترس.....انقلابی که برای حکم قران در آن دروغ و کلک و راه فرار پیدا نشود...خلاصه اینکه کاش خلخالی دیگری پیدا شود...تا ....گوش مسئولین در خواب را بگیرد و از این رویای قشنگی که در آن قوطه ورند بیرون بیاورد ...

اين هم يك راه است

اما راه اصلي دست مردم است

همه می بینیم فساد و تبعیض و اختلاس و این کلمات قشنگ قشنگ رو؛ و برا هم تعریف می کنیم (یعنی از ذات کثیف مسئولینی که این کار را می کنند خبر کامل داریم) اما بی خیالیم!!

دانشگاه و حوزه باید طلایه دار باشند که اونا هم تعطیلن!!

دانشگاه از یه طرف

حوزه ها از طرف دیگر

asdfg_zxcvb11 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2460
|

باسلام،

ان شاءالله خداوند متعال توفیق دهد تا آخر و عاقبتمان به خیر شود.