در ادامه‌ی آموزش تهیه‌ی سالاد و خوراکی‌های گوناگون با کمک میگو، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی لقمه‌های میگو با پنیر، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این لقمه‌های شیک و مجلسی، با ما همراه باشید.

 

 

طرز تهیه‌ لقمه‌ی میگو با پنیر

 

مواد لازم:

 

نان تست: یک بسته

میگوی خرد شده: یک پیمانه

پنیر چدار رنده شده: نصف پیمانه

پنیر خامه‌ای نصف پیمانه

ماست چکیده: یک قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری

ساقه‌های سبز پیازچه: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

ابتدا با کمک یک چاقوی تیز، قسمت‌های تیره‌ی نان تست را از آن جدا و با کمک وردنه، ضخامت نان تست‎‌ها را کم می‌کنیم.

 

میگوها را آب‌پز یا بخارپز می‌کنیم و پس از خرد کردن، در ظرفی مناسب، می‌ریزیم. پنیر چدار، پنیر خامه‌ای، ماست چکیده، نمک، فلفل و جعفری خرد شده را به میگوها اضافه کرده و با یک قاشق پلاستیکی به آرامی هم می‌زنیم.

 

مقداری از مخلوط میگو را روی یک قطعه نان تست ریخته و آن را رول می‌کنیم.

 

با کمک یک چاقوی تیز، از ساقه‌های پیازچه نوارهای باریکی جدا کرده و رول‌های ایجاد شده را با کمک این نوارها می‌بندیم.

 

لقمه‌های میگو و پنیر آماده‌اند. نوش جان!