🔴🔴ایرانی، ایرانی بخر.

🏴نه به حامیان داعش.

🔎 با کالاهای عربستانی در ایران آشنا شوید👇👇

✅ وال استریت ژورنال در بهمن ۱۳۹۲  گزارش داد که یک شرکت بزرگ سعودی به نام شرکت سعودی هلدینگ غذایی صافولا ۸۰ درصد سهام شرکت صافولا بهشهر را خریداری کرده است. دو کارخانه موادغذایی زیر مجموعه این شرکت بیش از ۵۰ درصد بازار روغن خوراکی ایران را در اختیار دارند. نام های تجاری این محصولات «لادن، لادن طلایی، بهار، نسترن» است. ریاست این هدلینگ براساس مستندات ارائه شده ریاست سلیمان بن عبدالقادر المهیدب از چهره های سرشناس و با نفوذ در دولت سعودی است.

📌نوشیدنی « رانی» به یکباره از زمان وارد شدن توانست بازار خوبی را در ایران برای خود پیدا کند و در سبد خوراکی های بسیاری از مردم جا خوش کند. استقبال از این نوشیدنی به جایی رسید که در سال ۲۰۰۹ صاحب عربستانی این شرکت اقدام به احداث کارخانه در ایران کرد. «عادل العوجان» صاحب بزرگترین کارخانه تولید نوشیدنی های غیرالکلی در خاورمیانه است و صنایع تجاری این کشور که بیش از ۱۰۰ سال پیش تاسیس شده است توانسته با در دست داشت بازار خاورمیانه و صادرات به کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی درآمد هنگفتی به دست بیاورد. درآمدی که صاحب کارخانه اش را تبدیل به چهلمین ثروتمند عرب کرده است.

🔶رستوران زنجیره ای البیک. این رستوران زنجیره ای به مدیریت «رامی شکور ابوغزاله» ابتدا در آمریکا ثبت شد و بعد شعبه هایی در مکه و مدینه باز کرد. این رستوران که رابطه تنگاتنگی با کوکاکولا دارد و حتی باهم برنامه های مشترکی را اجرا کرده اند در فاصله کوتاهی از تاسیس شعبه های مکه و مدینه در شهرهای بزرگ ایران به خصوص تهران، قم و مشهد نیز آغاز به کار کرد تا یک شرکت تجاری سعودی دیگر بازار جدید و قدرتمند دیگری را بین ایرانیان راه اندازی کند.

🎥پایش شبکه کارآفرینی،کسب و کار، اقتصاد🎥