سلام بچه ها من کوچو لوهستم، اما خیلی سوال هی گنده گنده قد یه غول توی سرم است...

سلام بچه ها من کوچولو هستم، اما خیلی سوال های گنده گنده قد یه غول توی سرم است.

اصلا چرا ماه در میاد؟

برای این که آسمان تاریک شب را روشن کند.

وقتی که شب می شه و هوا تاریک تاریک می شه، ما دیگه نمی تونیم بیرون و نگاه کنیم چون آسمان سیاه شده ، به خاطر همین ماه زیبا در میاد و با درخشش زیباش آسمان و نورانی می کنه. پس ما به ماه زیبا خیلی احتیاج داریم.

چرا ماه روشنه؟

ماه، روشن ترين شيئ آسماني بعد از خورشيده و همین طور خیلی به خورشید نورانی و زیبا نزدیک هست. ولی مهم ترین دلیل برای این هست که نور خورشید به ماه می تابه و روشنش می کنه. چون ماه از خودش نوری نداره، هر نوری که هست و از خورشید می گیره و شب را روشن می کنه.

وقتی که  خورشید ماه و روشن کرد ماه چه کار می کنه؟

ماه هم نوری که از خورشید گرفته را به ما که روی زمین هستیم می فرستد به خاطر همین ما شب هایی مهتابی و زیبا داریم. ببین ما چه قدر به خورشید و نور زیباش وابسته هستیم.

چرا ماه چاق و لاغر می شه و چرا بعضی وقت ها ماه را نمی بینیم؟

چون جای ماه هر شب عوض می شد.

نور خورشید یه جوری به ماه می تابد که ما فقط یک قسمت هایی از آن را می بینیم.

اولين دليل براي اين موضوع نزديکي زياد به ماه به زمين در مقايسه با هر شيئ ديگر آسماني است. خورشيد تابان است به دليل اينکه در حال سوختن با مقادير بسيار زيادي از هيدروژن است. بنا براين براي ديده شدن احتياج به نزديکي زياد به زمين ندارد. نزديکي ماه به زمين سبب مي شود که نتوانيم ماه را در طول روز ناديده بگيريم.

دومین دلیل: این است که ماه خود به تنهایی  يک بازتاب کننده قوي است.

چه طور ی  می تونیم به ماه سفر کنیم؟

سفر به ماه خیلی طولانی و سخت هست. تا به حال فردی به نام آرمسترانگ با موشک به ماه سفر کرده و حتی روی آن چند دقیقه راه رفته.

خواب حالا فهمیدم: که ماه نورش و از خورشید می گیره و بعد هم به ماه می ده.

- منبع: ماهنامه نبات