میگو غذایی است که با ذائقه هر کسی جور نیست ولی می توان آنرا به سبک های متفاوت سرو کرد تا کمی طعم اصلی آنرا دور کرد .

باید بدانید که میگو دارای ویتامین A، D و B12  و به رفع کم خونی کمک می کند.

در ضمن میگو  سرشار از اسید های چرب امگا 3 است .

مواد لازم میگو پفکی :

  • میگو                  در حدود 1 کیلو
  • آبلیمو                 نصف فنجان
  • ماست               نصف فنجان
  • پیاز                    یک عدد
  • آرد                     ۲/۳ یک لیوان
  • تخم مرغ              1 عدد
  • زعفران                کمی
  • نمک                   به مقدار لازم
  • بیکینگ پودر          کمی
  • فلفل                  به مقدار لازم

طرز تهیه میگو پفکی :

طبق معمول ابتدا میگو را تمیز کنید و آنرا  پوست کنده و خوب بشویید .

حالا پیاز را رنده کنید و آبش را گرفته و میگو ها را درون آب پیاز بریزید .

مرحله بعد باید آبلیمو و فلفل را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .

روی میگو را بپوشانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید .

سس میگو را هم می توانید به سادگی تهیه کنید .

 آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.

پس از مدتی میگوها را از آب پیاز خارج کنید و داخل مایعی که درست کردید بریزید .

مدت نیمساعت آنرا داخل یخچال قرار دهید .

یک ظرف نچسب و مناسب را روی اجاق گاز قراردهید و داخل آن روغن ریخته و بگذارید تا داغ شود.

حتما ظرف کوچک انتخاب کنید تا روغن روی میگوها را بپوشاند .

 پس از اینکه روغن داغ شد حرارت را کم کنید و میگوها را تک تک و آرام داخل روغن بریزید .

وقتی میگو طلایی شد آنرا برگردانید تا حسابی پفکی شود .

ظرف میگو را با برش لیمو و جعفری تزئین کنید .