راسخون

سخنک

rezaha44 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4589
|

من برخی شاعران غنا [ =آواز خوش طرب انگیز ] یی سرا را دوست دارم، چون از بینش درست برخوردارند و هرگز حاضر نیستند احساس یا رویا را بیش از یک لحظه به هنر منتقل کنند. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

اگر مرا همتای خود می پندارید، پس بر بند کفاره ام بکشید. اگر به گونه ای دیگر [مرا] تصور نمی کنید، می خواهم که بر دارم زنید. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

همه چیز هست چون ما هستیم و همه چیز برای آنانی که ما را در گونه گونی زمان دنبال می کنند، چنین خواهد بود که ما آن را برای خود مشتاقانه ترسیم کرده بودیم، یعنی همان گونه که به پاس خیال مان راستین بوده ایم. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

هرگز تردیدی به خود راه ندادم که همه بر من خیانت می کنند و باز هر بار هم که خیانت می کردند غرق در شگفت می شدم. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

زندگی روستایی حتا آنها را که توجهی بدان نمی کنند به خود جلب می کند. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

بزرگترین گناه من از دانستن سرچشمه می گیرد. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

دانش ما کُره ای است که هرچه گسترش می یابد، به همان نسبت درمی یابیم که کدام چیزها را نمی دانیم. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

خود را خوشبخت دانستن یعنی پی بردن به اینکه انسان از میان خوشبختی می گذرد و به زودی باید [ آن را ] پشت سر بگذارد. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

رفتار، درایت [ =دانایی و آگاهی ] راستین است. من همانی خواهم بود که می خواهم باشم. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

من در شناخت خویشتن خویش دریانوردم. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

همه به یکدیگر عشق می ورزیم و دروغ، بوسه ای است که با یکدیگر رد و بدل می کنیم. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

چشم انداز راستین، چشم اندازی است که خود می آفرینیم. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

به چنگ آوردن چیزی که نتوان به چنگ آورد، هنر است. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

ما چیزی هستیم که در استراحت میان یک نمایش به پایان می رسیم، گاهی وقت ها به گونه ای فرار از شکاف درهای خاص به درون می نگریم، چیزی که شاید جز تصویر صحنه چیز دیگری نیست. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

تلاش تکاملی هنرمندان بزرگ را گرامی می داریم و حیرت می کنیم. نزدیکی آنها را به تکامل دوست داریم، به هر حال آنها را دوست داریم، چرا که تنها یک نزدیکی است. فرناندو پسوآ