راسخون

سخنک

rezaha44 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4589
|

ناخودآگاه هنگام شنیدن سخنان فردی به زبان دیگر می کوشیم آواهای شنیده را در قالب عبارتهایی درآوریم که برای ما طنین آشناتر و معمول تری دارد. فریدریش نیچه

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

پیوسته در طول زمان امری پدید آمده که برای آن، زندگی بر زمین ارزشمند شده است. برای مثال، فضیلت، هنر، موسیقی، رقص، خرد، معنویت؛ خلاصه امری درهم، متعالی، عالی و الهی. فریدریش نیچه

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

در حقیقت، تنها یک چیز لازم است و آن اینکه انسان با توسل به هر نوع هنر یا شعری به خرسندی و ارضای خود دست یابد. فریدریش نیچه

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

بهترین سیاست، راستی است. میگل د سروانتس

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

کسی که بر جایگاه خویش منم زد بخت از وی روی بر خواهد تافت. فردوسی

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

بهر کار فرمان مکن جز به داد / که از داد باشد روان تو شاد. جز از داد و خوبی مکن در جهان / چه در آشکار و چه اندر نهان. فردوسی

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

خداوند درهای هنر را بر روی دانایان دادگر گشوده است. فردوسی

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

آرزوی هر روان ناب است که کل زندگی را طی کند، تجربه هایی درباره ی همه ی چیزها، همه ی نواحی و همه ی احساس طی شده گرد آورد و چون چنین چیزی غیرممکن است، زندگی فقط به گونه ی ذهنی می تواند به طور کامل طی شود. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

آرزوی ما شبیه بیچاره ی تنگدستی است که فکر می کند در آسمان، زمین وجود دارد. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

همه ی انسان های کم قابلیت آرزو می کنند که شخصیت برتر و انسان مُهلک [ =نیست کننده ] بشوند. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

نمی شود پیشاپیش هیچ رفتار ممتازی را نشان داد که پشت درهای بسته عملی نشود و نیز هیچ آرزوی عینی وجود ندارد که به راستیً بیهوده باشد. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

شعر، بیان آرمان با احساس به زبان دیگر است که هیچ کس به کار می بندد، چرا که هیچ کس به مانند شعر لب به سخن نمی گشاید. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

امید برای کسانی وجود دارد که از آرزو برخوردارند و عشق برای کسانی وجود دارد که برایشان دادن به معنای گرفتن است. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

من آنچه را که آرزو نمی کنم، آرزو می کنم و از آن چیزی دوری می گزینم که ندارم. من نه می توانم هیچ باشم و نه همه چیز؛ من پل گذر میان آنی که ندارم و آنی که نمی خواهم، هستم. فرناندو پسوآ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

زندگی یعنی جوراب بافی به قصد هم نوعی. اما در کنارش افکار آزاد است و همه ی شاهزاده های جادو شده می توانند بروند و در پارک های خودشان قدم بزنند. همزمان میل عاج بافتنی از قسمت انتهایی دوباره و دوباره فرو می رود ... فاصله .... و دیگر هیچ ... . فرناندو پسوآ