راسخون

سخنک

rezaha44 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4589
|

ما باید خیلی خودپسند باشیم اگر تصور کنیم که برجسته ترین موجودات دنیا هستیم. در این دنیا نزدیک به صد میلیارد کهکشان وجود دارد که هر یک از آنها چندین میلیون خورشید دارند که شبیه به ما یا بهتر هستند و هر روز تعدادی از آنها با هم برخورد می کنند و در هیچ جای دنیا کسی برایشان غصه نمی خورد و مجلس ترحیم و یادبود برپا نمی کند. موریس مترلینک

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

ما انسانها این گونه آفریده شده ایم که اگر بدانیم میلیونها سال در جهان باقی خواهیم ماند، اما قرین اندوه و بدبختی خواهیم بود، راضی شده و حتی شادمان می گردیم. اما اگر بفهمیم که از بین می رویم و در عوض هیچ شکنجه و رنج نخواهیم کشید اندوهگین و مایوس می شویم !!!. موریس مترلینک

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

برای چه توقع دارید که خیالات، تصورات، احساسات، اقدامات و به طور خلاصه زندگی ما آزاد باشد و حال آنکه به چشم خود می بینیم کهکشانهای بزرگ که منظومه خورشیدی ما در برابر آنها هیچ است، در حرکات خود آزاد نیستند و مجبور شده اند که خط سیر ویژه ای را پیموده و از قوانین خاصی پیروی کنند. موریس مترلینک

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

اگر در تمام دنیا یک ذره بی مقدار که خود، جهان دیگری است، از قوانین گیتی پیروی نمی کرد، مدتهای مدیدی بود که جهان ما دیگر این جهان نبود. موریس مترلینک

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

فداکاری در دو مورد خوب است : اول اینکه تنها راه باقی مانده باشد و از هیچ راه دیگری غیر از جانفشانی نتوان به هدف مورد نظر دست یافت. دوم آنکه بدانیم دیگران با این فداکاری خوشبخت خواهند شد. موریس مترلینک

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

هیچ چیز به زیبایی یک قفل بسته نیست؛ البته تا زمانی که کسی نداند چگونه می توان آن را باز کرد. موریس مترلینک

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

روزی که بشر کاملاً به نادانی خود پی برد، به موفقیت بزرگی دست یافته است؛ زیرا دانش در این دنیا چیزی جز پی بردن به نادانی نیست. موریس مترلینک

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

چه کسی می داند؟ وقتی من دارم سرم را با گربه خودم، گرم می کنم، شاید آن گربه باشد که دارد سرش را با من گرم می کند. میشل دو مونتین

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

والاترین چیز در این دنیا آن است که بدانی چگونه متعلق به خودت باشی. میشل دو مونتین

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

من نباید جادۀ راست را تنها به دلیل راست بودن آن برگزینم، باید آن را به این دلیل دنبال کنم که به تجربه دریافته‌ام که در انتها، این جاده بهترین و سودمندترینِ جاده‌هاست. میشل دو مونتین

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

تمام وعده ها و نویدهای دنیا فریبی بیش نیست و بهترین دستور زندگی این است که اعتماد به نفس داشته باشی و در پرتو سعی و تلاش خود به مقامی برسی. میکل‌آنژ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

بهترین دستور زندگی این است که اعتماد به نفس داشته باشید. میکل‌آنژ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

بلندنظر باشید و هدف‌های بزرگ تعیین کنید. میکل‌آنژ

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

برای یک زندگی آرام و بدون دردسر، شوهر باید کر و زن باید لال باشد. میگل د سروانتس

rezaha44 کاربر طلایی1
|
|

مهم نیست که چقدر منزوی هستید و چه میزان احساس تنهایی می کنید. اگر کار خود را براستی و خودآگاهانه انجام دهید، یاران ناشناخته می آیند و شما را فرا می خوانند. میگل د سروانتس