سخنک
چیزی که بیشتر مرا بهاین شیوه معتقد کردهاست، همانا رعایت معنی و طبیعت خاص هرچیز است و هیچ حسنی برای شعر و شاعر بالاتر از این نیست که بهتر بتواند طبیعت را تشریح کند و معنی را بهطور ساده جلوه دهد. نیما یوشیج
ملت ما محتاج بهشنیدن حرفهای جدی است. این کار با دکلاماسیون انجام میگیرد. من معتقدم که شعر فارسی باید وزنی را اختیار کند که بهواسطه جدا شدن از موسیقی ِ یکروند ِ ما، بهکار دکلاماسیون بخورد. نیما یوشیج
من پرنده عجیبی هستم که در شهرها بهصدای اول، همه دور من جمع شده و کمکم وقتی که نمیتوانند مرا و اسرار مرا بشناسند از من دور میشوند. نیما یوشیج
بدون مباهات به دیگران، امروز من پیشرو و مجدد شعر و نثر هستم. کیستند این وجودهای خشکیده که در چاردیوار شهر بزرگ شدهاند. کدام یک از اینها که بهتقلید قلم بهدست گرفتهاند میتوانند خیال مرا بشکنند. احساس و خیال را، آسمان صاف، ابرهای طوفانی و تاریکی جنگلها، روشنی قلهها و زندگانی، یک طبیعت ساده به من دادهاست. نیما یوشیج
به قدری من شیفته نثرنویسی سادهٔ قدما هستم که از مرگ میترسم. برای اینکه از خواندن آنها محروم میشوم. زیرا زیباترین چیزهاست که در طبیعت، من مفتون آن هستم. نیما یوشیج
بزرگترین خطر در زمان پیروزی رخ می دهد. ناپلئون بناپارت
تنها انقلاب خطرناک، انقلاب گرسنگان است. من از شورشهایی که دلیل آن بی نانی باشد، بیش از نبرد با یک ارتش دویست هزار نفری بیم دارم. ناپلئون بناپارت
کسی که از شکست می ترسد، حتما شکست خواهد خورد. ناپلئون بناپارت
پیش از گرفتن، دهنده و بخشنده باشید. ناپلئون هیل
برنامه ریزی دقیق و منظم، پیمودن نیمی از راه است. ناپلئون هیل
تهیدستی، مایهی آبروریزی نیست، ولی بیگمان، مایهی سربلندی و پشتیبانی هم نیست! ناپلئون هیل
کسانی که بیش از اندازه فکر می کنند، تهی از اراده و تصمیم اند. ناپلئون بناپارت
ازدواج همیشه به عشق پایان داده است. ناپلئون بناپارت
در جهان دیوان سالارانه ی کارمند، اثری از ابتکار، نوآوری و آزادی عمل در میان نیست، تنها چیزی که وجود دارد دستورها و مقررات است و این همانا دنیای فرمانبرداری است. میلان کوندرا
زیبایی، آخرین پیروزی انسانی است که دیگر امیدی ندارد. میلان کوندرا