برندگان قرعه کشی مرداد ماه
سلام
منم حسنه زیادی گذاشتم ولی نشد که بشه.... روزی نبود دیگه...
تبریک به برنده های همیشگی
سلام
تبریک به همه ی برندگان
نمیدونم پس راسخون که مدعیه نظرات کاربران براشون مهمه!! از کی میخواد فیلم قرعه کشی ماهانه رو تو سایت بذاره!
اگر نیاز واحد فنی دست بکار بشه بگید حداقل تکلیف خودمونو بدونیم و سال1404 نتیجشو ببینیم!!
قطعا"ماه بعد شماهم برنده خواهید شد توکل به خدا
اگرتوقعاتمونوبیاریم پایین وهمه ماهه شرکت نکنیم راه روواسه برخی هموارخواهیم نمود.ان شاالله
سلام ایکه همه ماهه شرکت نکنیم امتیاز نیست اینکه یه نفر از یه کالا بالای 50 تا چون حسنه داره میخره مهمه
وگرنه کسیکه با زور 5 تا نه 10 تا میخره (مثل خیلی از ماها) اگرم هر ماه شرکت کنه فقط داره حسنه هاشو تلف میکنه
پس به امید 1404
سلام
تبریک به همه ی برندگان
نمیدونم پس راسخون که مدعیه نظرات کاربران براشون مهمه!! از کی میخواد فیلم قرعه کشی ماهانه رو تو سایت بذاره!
اگر نیاز واحد فنی دست بکار بشه بگید حداقل تکلیف خودمونو بدونیم و سال1404 نتیجشو ببینیم!!
اگرتوقعاتمونوبیاریم پایین وهمه ماهه شرکت نکنیم راه روواسه برخی هموارخواهیم نمود.ان شاالله
سلام ایکه همه ماهه شرکت نکنیم امتیاز نیست اینکه یه نفر از یه کالا بالای 50 تا چون حسنه داره میخره مهمه
وگرنه کسیکه با زور 5 تا نه 10 تا میخره (مثل خیلی از ماها) اگرم هر ماه شرکت کنه فقط داره حسنه هاشو تلف میکنه
پس به امید 1404
سلام
من زورتون نجومی کاراست؟واضحتربفرمایین.خوب یکی بخرین می بینیدکه اونیکه بیشترین خریدوداشته شانسی اسمش دراومده می تونست بایک خریدهم برنده بشه مهم نام کاربریه.مگه سال1404 چه اتفاقی قراره بیوفته؟
محصولات قرعه کشی این ماه رو کی میذارن؟؟؟
سلام
تبریک به همه ی برندگان
سلام و تبریک به همه برندگان عزیز
شما بگید اول برای چی باید فیلم بزاریم ؟؟؟
تبریک به همه برندگان محترم .
من هم که طبق معمول برنده نمیشم
سلام
تبریک به همه برندگان
سلام
تبریک به همه ی برندگان
پس به امید 1404
سلام
.مگه سال1404 چه اتفاقی قراره بیوفته؟
سلام
به خاطر اینکه درخواست خیلی از کاربران بوده و هست!
کاربرانی که از طریق صندوق پیام به آقای قریشی گفتن! و یا کاربرانی که در تاپیک اعلام اسامی ماه های قبل پست زدن و خواستار این قضیه شدن و یا کاربرانی که از حالا به بعد و در همین جا اعلام درخواست می کنند!
علت درخواست هم طبیعتا برای کاربران متفاوته............
سلام
به خاطر اینکه درخواست خیلی از کاربران بوده و هست!
کاربرانی که از طریق صندوق پیام به آقای قریشی گفتن! و یا کاربرانی که در تاپیک اعلام اسامی ماه های قبل پست زدن و خواستار این قضیه شدن و یا کاربرانی که از حالا به بعد و در همین جا اعلام درخواست می کنند!
علت درخواست هم طبیعتا برای کاربران متفاوته............
شما میتوانید در اتاق فکر راسخونی ها مطرح کنید تا بحث و گفتگو شود
با سلام
به همه عزیزان تبریک عرض میکنم
محسن
ترازوتودریافت کردی باهم بریم میدون من میشم حسابدارت
محسن
ترازو رو من خريدم تا بعدازظهر برم دور حرم . اگه دوست داري تو هم بيا هر چي کاسبي کرديم نصف نصف
محسن
ترازو رو من خريدم تا بعدازظهر برم دور حرم . اگه دوست داري تو هم بيا هر چي کاسبي کرديم نصف نصف
باشه توترازوروحمل کن منم پولارومی گیرم معامله پایاپای خوبی میشه
محسن
باشه توترازوروحمل کن منم پولارومی گیرم معامله پایاپای خوبی میشه
چقدر بگيريم ؟
تا 30 کيلو 500 تومن
30 تا 50 کيلو 1000 تومن
50 تا 80 کيلو 2000 تومن
80 تا 100 کيلو 2500 تومن
بالاي 100 کيلو 5000 تومن
موافقي ؟