جملات بزرگان
خوشبختي، چيزيست كه در وجود شماست و از ديدگاه شما سرچشمه ميگيرد.
مديريت زمان در حقيقت مديريت شخصي، مديريت زندگي و مديريت خودتان است.
تا زماني كه مردم "عادي" ميگويند من كودكانه رفتار ميكنم، ميدانم كه دارم درست عمل ميكنم.
تا زماني كه مردم "عادي" ميگويند من كودكانه رفتار ميكنم، ميدانم كه دارم درست عمل ميكنم.
احساس جدايي از خداوند، تنها كمبودي است كه شما براستي نيازمند برطرف شدن آن هستيد.
آنچه مي كوشد تو را پايين بكشد حقيقت ندارد.
دل قوي داريد كه او هرگز ما را رها نمي كند و هر لحظه در درون ما زنده است.
تو جدا از ديگران نيستي؛ قضاوت در مورد كارهاي خوب ديگران هم دست كمي از قضاوت در مورد كارهاي بدشان ندارد.
مرگ، واژه اي است كه به مفهوم پايان يافتن به كار برده مي شود. محدوديت ها پايان پذيرند؛ روح هيچ محدوديتي ندارد.
اينكه برخي مي ترسند يا افسرده مي شوند، به اين دليل است كه آنان سر رشته امور را از دست داده اند؛ بابت احساس بدي كه دارند مسئوليت را از سر خود باز مي كنند چون براي شان راحت تر است كه ديگران را مسئول زندگي خود بدانند تا اينكه بگويند: باعث بروز چنين احساساتي خودم هستم.
رمز فراوانيِ نعمت، تمركز نكردن بر آن چيزي است كه نيستي. انديشه هايت را به سمتي سوق بده كه تمام آنچه را هستي و بايد باشي، درك كند.
وقتي اجازه داده اي كه عدم تاييد شخص ديگري مانع تو شود، بخشي از خودت را ناديده گرفته اي.
تو نمي تواني مطابق ميل ديگران زندگي كني؛ اين روشي نيست كه براي تو خوشحالي و آسايش دروني به ارمغان آورد.
وقتي انديشه اي به خوبي تغذيه شود و ملكه ذهن گردد، در دنياي مادي واقعيت مي يابد؛ انديشه، بسيار قدرتمند است.
اگر از زندگي ات خشنود نيستي، حتما به دليل وسواسي است كه نسبت به پيشرفت امور داري.