برندگان قرعه کشی تیر ماه 96
بحث از مطالعه و سرانه مطالعه شد فکر می کنم بد نباشه این سوالات هم مطرح بشه؟؟
به نظر شما چند درصد کاربران تمام پست هایی که ارسال می کنند تمام و کمال می خونن؟
چند درصد کاربران فضای مجازی به محتوای پیام هایی که فوروارد می کنند عمل می کنند؟
چرا مطلب تولیدی و دست نویس در انجمن ها و وبلاگ های ایرانی کم شده؟؟
تحقیقات دانشگاهی هم که خدا رو شکر کپی پیستی شدن...
با سلام
تبریک من به همه برندگان ان شاءالله که به سلامتی استفاده بکنند
با سلام
تبریک به شمادوست ورفیق ویارشفیق
با سلام
تبریک به شمادوست ورفیق ویارشفیق
جان دلم خواهش میکنم من کوچیک شما هستم داداش فرزاد
سلام
بنظرم اول باید خودتون جواب بدید!
کاربران عزیز !یک سایت فرهنگی کتاب برا قرعه کشی قرار داده! چرا استقبال نمیکنید! چرا کم ثبت نام نکردید!؟
مدیران فرهنگی ما بسیار خوب و بجا فکر میکنند و اقدام میکنند!! نمیدانم مشکل این ملت چیست؟!
عرض سلام و ادب حضور شما.
همراه گرامی متاسفانه متوجه منظور شما بزرگوار نشدم.
- اشاره کردید چرا کم ثبت نام نکردید؟! یا چرا کم ثبت نام کردید؟
هم چنین اینکه این دغدغه از سوی بنده مطرح شد که راهکارهایی ارایه شود از سوی شما عزیزان. اگر هم این کتاب ها در این سایت ارایه شد در راستای همین اشاعه ی فرهنگ کتابخوانی بود که به این وسیله و به صورت رایگان در دسترس شما عزیزان قرار گیرد. می توان گفت این خود راهکاری بود که توسط راسخون انجام شد لذا متاسفانه از سوی مخاطبین مورد توجه قرار نگرفت.
در اصل چرایی این موضوع مدنظر است.
با تشکر
سلام
منظورم این بود که دیگه با این اقدامات مبتدیانه در شرایط فرهنگی امروز نباید توقع اشاعه فرهنگ کتابخوانی و... داشت!
البته اصل موضوع قطعا اقدام خوبی است که برای شروع مناسب بنظر میرسد!
سلام
منظورم این بود که دیگه با این اقدامات مبتدیانه در شرایط فرهنگی امروز نباید توقع اشاعه فرهنگ کتابخوانی و... داشت!
البته اصل موضوع قطعا اقدام خوبی است که برای شروع مناسب بنظر میرسد!
سپاس از شما. لذا چندان مبتدیانه هم نیست چرا که برای تهیه یک کتاب نیاز هست که خرید شود و از آن استفاده شود ولی راسخون خود کتب را خریداری کرده و فقط برای اتنخاب توسط کاربر در سایت آن هم به صورت رایگان قرار داده است. یعنی یک اقدام کمتر شده و دیگر نیازی به خرید نیست.
این مطلب هم همانطور که اشاره شد برای این بود که شما عزیزان نظرات خود را در این راستا بیان کنید و پیشنهاداتی ارایه دهید تا قدمی برداشته شود.
منتظر پیشنهادات حضرت عالی و دوستان عزیز هستیم.
در صورت امکان از مراسم قرعه کشي مرداد ماه کليپي تهيه و در انجمن قرار بدين تا حرفو حديثي نباشه
سلام فکر نکنم تو صحت و سقم قرعه کشی شبهه ای باشه ، اگه ایرادی هست به نحوه اجراست
سلام و عرض ادب.
دوستان عزیز راسخونی ضمن تشکر و قدردانی از مشارکت همه ی شما عزیزان در برنامه ها و فعالیت های انجمن و مسابقات راسخون، هم چنین خرید از محصولات و مشارکت در قرعه کشی این ماه، سوال و موضوع مورد بحث برای بنده این است که چرا سرانه ی مطالعه در کشور ما بسیار پایین است!؟
سپاس از همراهی تان
سلام و احترام خدمت شما و همه ی عزیزان
اول اینکه کتاب هایی که برای خرید گذاشته میشن بایستی از قبل روشون یه مانور داد که خواننده تو خودش احساس نیاز کنه و حتی اگه رایگان هم نباشه و یا تو سایت گیر نیاد خودش بره بیرون بخره
اینقدر که هر وقت سایت رو باز می کنیم برای نسخه جدید تلگرام و اینستاگرام و ... داره تبلیغ میشه برای یه کتاب تبلیغ نشده تو رنکینگ نیست جزو برتر ها نبوده
خب وقتی سایت ما که اعیه داره برای یه کتاب به اندازه یه مشت برنامه جاسوسی وقت نمیذاره
دوم اینکه باز همه به اهمیت کتاب پی نبردیم
سوم بقول دوستمون salma57وقتی یه نفر با چند اکانت شرکت میکنه و همه چیزو درو میکنه بقیه میگن حالا اگه قراره برنده بشن یه چیز خوب برنده بشن
چهارم اینکه تو هر دوره بهتره یه محصول عالی باشه بقیه محصولا عمومی تر و متوسط ، تا رغبت به سمت بقیه محصولا هم بره
پنجم تو یه ماه بلور میذارین با مثلا مفاتیح و ترمه و کتاب . خب حالا شما خودتون باشین با این همه چیز خوب چیکار می کنین ؟
ممنون از زحماتتون بالاخره منم برنده شدم
باسلام واحترام
مسئول محترم
بنظرمن قبل ازبارگذاری اجناس قرعه کشی فروشگاه یه نظرخواهی ازکاربران بشه که بیشترتمایل به چه محصولاتی دارند؟باتشکر
سلام. کتاب دریافت شد! تـــــشــــــکــــر
قسمتی از کتاب:
(برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک نکنید!!!!!!! چون به لطف دوستان مثل سابق نمیشه لینک داد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
باز هم هیچ
مبارک باشه انشاالله