راسخون

بیاین نظربدین

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

اینکه میگن باهرکس بایستی مثل خودش رفتارکرد،آیااینگونه ست؟نظرشماچیه؟

آیااگرایجادناراحتی کردماهم مقابله به مثل کنیم مثل خودش؟

به بحث می نشینیم:

mohammad_khoshghamat کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 785
|

خوب راستش دیگه ادم حدی داره
من که اگه کسی کاری کنه که ناراحت شم ، تا چند بار میبخشمش ولی اگه ببینم دیگه داره از روی عمد اون کار رو تکرار میکنه یا داره از بخشش من سوء استفاده میکنه ، اون کار رو تلافی میکنم تا ببینه چقدر زجر اور و ناراحت کنندس ...

farshon کاربر طلایی1
|
|
نقل قول mohammad_khoshghamat

من که اگه کسی کاری کنه که ناراحت شم ، تا چند بار میبخشمش ولی اگه ببینم دیگه داره از روی عمد اون کار رو تکرار میکنه یا داره از بخشش من سوء استفاده میکنه ، اون کار رو تلافی میکنم تا ببینه چقدر زجر اور و ناراحت کنندس ...

برخی معتقدندکسیکه اذیتتون کردبراش هدیه ببریدتاشرمنده کرده کارش بشه،اینطورموقع هانظرتون چیه؟

ghaem72 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 541
|

با سلام خدمت راسخونی های عزیز

از بابام یاد گرفتم هرکی بهت خوبی کرد بهش خوبی کن و هرکی به دیدنت اومد به دیدنش برو و ..... 

اگرم کسی بی احترامی و .... کرد جوری رفتار کنی که خودش متوجه اشتباهش شود اگر مثل خودش عمل کنی اخر سر به دعوا ختم می شود و ....

مثل پیامبر عمل کنیم که یه کسی ایشان رو هر روز اذیت می کرد و یه روز که او نبود پرسیدند این فرد کجاست گفتند که مریض است.پیامبر به عیادت او رفت عیادت کسی که پیامبر را اذیت میکرد

farshon کاربر طلایی1
|
|
نقل قول ghaem72

با سلام خدمت راسخونی های عزیز

از بابام یاد گرفتم هرکی بهت خوبی کرد بهش خوبی کن و هرکی به دیدنت اومد به دیدنش برو و ..... 

اگرم کسی بی احترامی و .... کرد جوری رفتار کنی که خودش متوجه اشتباهش شود اگر مثل خودش عمل کنی اخر سر به دعوا ختم می شود و ....

مثل پیامبر عمل کنیم که یه کسی ایشان رو هر روز اذیت می کرد و یه روز که او نبود پرسیدند این فرد کجاست گفتند که مریض است.پیامبر به عیادت او رفت عیادت کسی که پیامبر را اذیت میکرد

تشکردوست عزیزم

ببینیم بقیه نظرشون دراین موردچیست؟

farshon کاربر طلایی1
|
|

من اکثرموضوعاتی روکه انتخاب میکنم دراثرمطالعه وگوش دادن به سخنرانیهاست این یک موضوعیست که دررادیوسراسری پخش شده بودگفتم دوستان هم استفاده کنند.

mohammad_khoshghamat کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 785
|
نقل قول farshon

برخی معتقدندکسیکه اذیتتون کردبراش هدیه ببریدتاشرمنده کرده کارش بشه،اینطورموقع هانظرتون چیه؟

خوب راستش به این جور رفتار فکر نکرده بودم 
عکس پروفایلم نمایش داده میشه ؟

farshon کاربر طلایی1
|
|
نقل قول farshon

خوب راستش به این جور رفتار فکر نکرده بودم 
عکس پروفایلم نمایش داده میشه ؟خیر

هروقت به نتیجه رسیدین ماروهم مطلع کنید