سخنان بزرگان جهان در مورد فداکاری و جوانمردی
فداکاری در راه وطن از همه دانش ها باارزش تر است. ناپلئون بناپارت
آن فردایی که همه چیز دیروز [ خود ] را فدای بهتر نمودن آن می کنیم، [ ناشی ] از تصور و خیال است. شاید برای تو فردایی وجود نداشته باشد.((غ- ذ))
آن که همیشه ایثار می کند در خطر از کف دادن آزرم است. آن که همیشه قسمت می کند، دل و دست اش از قسمتگری مدام پینه می بندد. نیچه
آیا [ این ] جهالت نیست که انسان ساعتهای شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند.((آرتور شوپنهاور))
انسان واقعی کسی است که از کمک کردن به دیگران احساس رضایت می کند، اما از اینکه کسی به او کمک کند خجل و شرمسار می شود، زیرا نیکی کردن به دیگران نهایت ایثار و بزرگواری است و کمک گرفتن از دیگران بیانگر ضعف و حقارت است. ارسطو
فداکاری، یعنی آسایش خود را فدای آسایش دیگران کردن.((گابریل گارسیا مارکز))
اگر موفقیت تیم با از خودگذشتگی شما کسب می شود، چه بهتر که این از خودگذشتگی را نشان بدهید.((جان ماکسول))
آنان که آزادی را فدای امنیت می کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را. بنجامین فرانکلین
من دشمن تو و باورهای تو هستم، اما آماده ام در راه آزادی باورهایت، جان خود را فدا کنم. فرانسوا ولتر
برای جوانمردی و مروتی که در حق هر کس می کنی، امید هیچ پاداشی نداشته باش.((پابلو پیکاسو))
یک عشق بزرگ، به موجودات بسیار ساده قدرت و قابلیت تیزهوشی، از خودگذشتگی و اعتماد و اطمینان خاص می بخشد. آندره موروا
از خودگذشتگی ساده نیست، اما ضرورت دارد.((جان ماکسول))
آیا [ این ] جهالت نیست که انسان ساعتهای شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند. آرتور شوپنهاور
انسان واقعی کسی است که از کمک کردن به دیگران احساس رضایت می کند، اما از اینکه کسی به او کمک کند خجل و شرمسار می شود، زیرا نیکی کردن به دیگران نهایت ایثار و بزرگواری است و کمک گرفتن از دیگران بیانگر ضعف و حقارت است.((ارسطو))
فداکاری در راه وطن از همه دانش ها باارزش تر است.((ناپلئون بناپارت))