وب گردی (دوشنبه 1396/03/22)
تکرار نقشه سیاه مرد جوان در دوران مرخصی از زندان
این مرد درحالی که به خاطر آزار ٢ زن محکوم شده بود، بار دیگر در مرخصی از زندان به یک زن دیگر تجاوز کرد
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محکوم زندانی که با قرار وثیقه آزاد شده بود، بار دیگر به سراغ زن جوانی رفت و با فیلمبرداری از آزار و اذیت زن جوان اقدام به اخاذی میلیونی از وی کرد. این مرد تحت عنوان مسافرکش زن جوان را سوار بر خودروی سمند کرده بود که در میان راه با تهدید سناریوی سیاهی را برای زن جوان رقم زد.
چند روز قبل زن جوانی با چهرهای آشفته پای در دادسرای امور جنایی تهران گذاشت و پیشروی بازپرس سهرابی پرده از یک سناریوی سیاه برداشت.
این زن که مرجان نام دارد، گفت: «اوایل خردادماه در غرب تهران کنار خیابان منتظر تاکسی بودم که ناگهان خودروی سمند سفیدرنگی جلوی پایم توقف کرد و با این تفکر که مرد جوان مسافرکش است، سوار بر خودرویش شدم. ابتدا همه چیز عادی به نظر میرسید و مرد جوان در مسیر حرکت میکرد اما ناگهان تغییر مسیر داد و به سمت خارج از تهران رفت. ترسیده بودم از راننده جوان میخواستم رهایم کند اما بیفایده بود و او تهدید میکرد اگر به جیغ و فریادهایم پایان ندهم، مرا خواهد کشت، به همین خاطر در صندلی عقب درحالی که مرگ را پیشروی خودم میدیدم، سکوت کردم و فقط اشک میریختم. هوا تاریک شده بود که خودرو در یک مسیر خاکی توقف کرد و مرد جوان با تهدید به سراغم آمد و پلان سیاه زندگیام را با آزار و اذیتهایش رقم زد. راننده سمند بعد از تجاوز مرا در بیابانهای اطراف تهران رها کرد تا اینکه توانستم خودم را به خودروهای عبوری برسانم و به تهران بازگردم.»
مرجان درحالی که اشک میریخت، گفت: «چند روز از این ماجرا نگذشته بود که مرد متجاوزگر با من تماس گرفت و ادعا کرد که از لحظههای آزار و اذیتش فیلم و عکس گرفته و اگر خواستههای دیگرش را به اجرا نرسانم، آنها را در شبکههای مجازی پخش میکند. از ترس آبرویم پذیرفتم تا خواستهاش را قبول کنم که مرد متجاوز از من خواست ٥میلیون تومان به حسابش واریز کنم، به هر سختی که بود، پول را تهیه کردم و به حساب راننده سمند واریز کردم و فکر میکردم ماجرا تمام شده است. دو روز گذشت و زمانی که پای در خیابان میگذاشتم، از همه مردم میترسیدم و صحنههای آن شب را نمیتوانستم فراموش کنم تا اینکه بار دیگر مرد جوان با من تماس گرفت و با تهدید دوباره به انتشار عکسها و فیلمهای ضبطشده درخواست ٥میلیون تومان دیگر کرد. ٥میلیون را تهیه کردم و پس از اینکه پول را به حسابش ریختم، مرد جوان را التماسش کردم تا دست از سرم بردارد و دیگر پولی در بساط ندارم و زندگیام تباه شده است، اما او دستبردار نبود و چند روز بعد با من تماس گرفت و اینبار درخواست ٢٠میلیون تومانی از من کرد که مجبور شدم سکوتم را بشکنم و از پلیس کمک بخواهم. در این مدت به پلیس مراجعه نکردم، چون میترسیدم شاید خانوادهام متوجه ماجرا شوند و آبرویم برود اما دیگر راهی جز کمک از پلیس ندارم.»
بدین ترتیب تیمی از ماموران اداره ١٦ پلیس آگاهی تهران به دستور بازپرس سهرابی از شعبه نهم دادسرای امور جنایی تهران برای دستگیری مرد متجاوز وارد عمل شدند.
کارآگاهان در گام نخست تحقیقات با توجه به شماره تلفن و شماره حسابی که زن جوان در اختیار ماموران قرار داده بود، تجسسهای فنی خود را آغاز کردند و خیلی زود مخفیگاه مرد جوان شناسایی شد.
تیم پلیسی در این مرحله با تحتنظر قراردادن مخفیگاه متهم روز پنجشنبه ١٨ خردادماه در عملیاتی غافلگیرانه آرش را در که درحال استراحت، دستگیر کردند.
ماموران در بازجوییهای فنی پی بردند که آرش سال ٩٤ نیز ٢ زن را به همین شیوه هدف آزار و اذیت و در ادامه با تهدید انتشار عکسهای آنها اقدام به اخاذی کرده است که پس از دستگیری به ١٥سال زندان محکوم شده، اما چندی قبل درحالی که هنوز حکم نهایی تأیید نشده بود، برای مرخصی با قرار وثیقه از زندان آزاد شده و دوباره سناریوی سیاه را به اجرا رسانده است.
آرش که راهی جز اعتراف پیشروی خود نداشت، به ماموران گفت: «به خاطر تجاوز به ٢ زن و اخاذی از آنها به ١٥سال زندان محکوم شده بودم، ولی چون هنوز حکم نهایی تأیید نشده بود، پس از یکسال با قرار وثیقه برای مرخصی بیرون آمدم که دوباره سوار بر خودروی سمند شده و زمانی که زن جوان سوار بر خودرویم شد، وسوسه شدم و نقشه قدیمیام را به اجرا رساندم.»
متهم برای تحقیقات بیشتر و شناسایی دیگر جرایم احتمالیاش به دستور بازپرس سهرابی در اختیار ماموران پلیس آگاهی تهران قرار دارد.
منبع:شهروند
انتهای پیام/
شرایط سند دار کردن ملکی که با مبایعه نامه فروخته شده و در رهن بانک است
اگر خریدار یک آپارتمان از اینکه این ملک در رهن بانک قرار گرفته آگاه نباشد، میتواند علاوه بر الزام فروشنده به تنظیم سند رسمی وی را به فک رهن نیز ملزم کند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هر نوشتهای که برای اقامه دعوی یا دفاع از دعوایی که علیه شخص در دادگاه قابل استناد باشد، سند نامیده میشود. از این رو مبایعه نامه یا قولنامه نیز در این تعریف جای گرفته و سند نام میگیرد؛ اما سندی که در اداره ثبت اسناد و املاک و یا دفاتر اسناد رسمی یا در نزد سایر مأموران رسمی مانند مأموران اداره مالیات، راهنمایی و رانندگی و ... در حدود صلاحیت شان و بر طبق قانون تنظیم شده باشد، رسمی است و اگر نوشتهای که سند نامیده میشود فاقد یکی از این اوصاف باشد، سند عادی نام دارد.
حال سئوال اینجاست که اگر آپارتمانی با مبایعه نامه فروخته شود، ولی در رهن بانک باشد، آیا میتوان فروشنده را به تنظیم سند رسمی ملزم کرد؟
در پاسخ باید گفت که در اینجا چند حالت متصور است. فرض کنید آقای «الف» یک واحد آپارتمان را به آقای «ب» میفروشد و آقای خریدار با علم به اینکه آپارتمان در رهن بانک قرار گرفته آن را معامله میکند، در این حالت معامله بین الف. و ب. در صورتی صحیح و نافذ خواهد بود که به حقوق بانک لطمه وارد نکند، زیرا عقد رهن برای بانک نسبت به آپارتمان حق تقدمی ایجاد میکند که میتواند از محل فروش آپارتمان طلب خود را استیفا کند و هر اقدامی که با این حق بانک در تعارض باشد قانونی نیست؛ اما اگر خریدار از این امر که آپارتمان در رهن بانک قرار گرفته آگاه نباشد میتواند علاوه بر الزام فروشنده به تنظیم سند رسمی وی را به فک رهن نیز ملزم کند.
چنانچه بعد از فروش آپارتمان، فروشندهای که با آقای «ب» با بیع نامه عادی معامله کرده، آن آپارتمان را در رهن بانک قرار دهد عمل او از مصادیق کلاهبرداری محسوب شده و تعقیب کیفری خواهد شد.
منبع:میزان
انتهای پیام/
خواص بیشمار پیاز برای سلامتی
پیاز از جمله سبزیها و صیفی جات است که مملوء از مواد مغذی است و منبع غنی از ویتامین C، ترکیبهای سولفوریک و فلاونوئیدها به حساب میآیند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، متخصصان آمریکایی با بیان اینکه فلاونوئیدها به کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون، بیماریهای قلبی-عروقی و سکته مغزی کمک میکنند، اظهار داشتند: نوغی فلاونوئید در پیاز وجود دارد که همچون آنتی اکسیدان عمل کرده و با پیشگیری ازخطر ابتلا به سرطان مرتبط است. همچنین ممکن است برای سلامت قلب فوائدی داشته باشد اگرچه لازم است مطالعات بیشتری در مورد خواص آن انجام شود.
به گفته محققان از دیگر خواص پیاز وجود سطح بالایی از آنتی اکسیدانها در آن است. خوراکیهای سرشار از آنتی اکسیدانها و آمینو اسیدها به بدن اجازه میدهند عملکرد مطلوب خود را داشته باشند.
پیاز حاوی مقدار ناچیزی کالری و سدیم است و کلسترول یا چربی در آن وجود ندارد. علاوه بر این، این ماده خوراکی دارای فیبر و اسید فولیک، نوعی ویتامین B است که به بدن کمک میکند تا سلولهای جدید و سالم تولید کند.
مصرف پیاز به شکل خام یا پخته برای سلامتی مفید است که استفاده از آن به سلامت قلب، سیستم ایمنی، پیشگیری از ابتلا به سرطان کمک میکند.
همچنین فیبر موجود در پیاز در سلامت دستگاه گوارش و هضم بهتر غذا موثر است. تنظیم قند خون و تقویت تراکم استخوانی در زنان مسن از دیگر خواص این ماده خوراکی است.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/
قتل عمه بهخاطر ارث
پسری که متهم است در یک درگیری به خاطر ارث، عمه خود را کشته است در جلسه دادگاه منکر قتل شد.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، 5 آبان 93، مرگ مشکوک زنی 45 ساله در یکی از بیمارستانهای تهران به کلانتری نامجو اطلاع داده شد. خواهر مقتول به کارآگاهان گفت:« از چند سال پیش بر سر ارث با برادرم اختلاف داشتیم. 41 روز پیش، برادرم و پسرش به خانه ما آمدند، اما سر ارث درگیر شدیم و برادرزادهام با مشت به سر خواهرم کوبید. او را به بیمارستان رساندیم، اما امروز فوت کرد.» در ادامه برادرزاده 30 ساله مقتول به نام رامین تحت تعقیب قرار گرفت. او بازداشت و منکر قتل شد.
با وجود انکار قتل از سوی متهم، کیفرخواست پرونده صادر شد و برای رسیدگی در اختیار شعبه چهارم دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی اصغر عبداللهی قرار گرفت.
صبح دیروز، اولیای دم که شامل یک فرزند و خواهر مقتول بودند درخواست قصاص کردند. خواهر مقتول گفت: «روز حادثه، رامین به سر خواهرم زد و او به خاطر این ضربه دچار خونریزی مغزی شد، ما قصاص میخواهیم.» سپس نوبت به رامین رسید.
او بار دیگر اتهام خود را انکار کرد و گفت: «پس از فوت پدربزرگ و مادربزرگم، همراه عمههایم در یک آپارتمان زندگی میکردیم. با هم سر ارث اختلاف داشتیم و پدرم چند بار با خواهرهایش درگیر شده بود تا اینکه روز حادثه، یکی از عمههایم به خانهمان زنگ زد و گفت با خواهرش درگیر شده است. من و پدرم به آنجا رفتیم، اما من اصلا متوجه نشدم چطور عمهام (مقتول) بیهوش شد و روی زمین افتاد. سریع او را به بیمارستان رساندیم، اما چند روز بعد فوت کرد. عمه مرحومم (مقتول) سرطان داشت. ممکن است این بیماری در مرگ او نقش داشته باشد. من او را نکشتهام. در پایان دادگاه، قضات وارد شور شدند تا رای نهایی را صادر کنند.
منبع: جام جم
انتهای پیام/
زنی که با آرزوی بچهدارشدن در حادثه تروریستی مجلس به شهادت رسید + عکس
همسر شهید فاطمه رنجبر که در حمله تروریستی اخیر در تهران به شهادت رسید، گفت: 17 سال بود با همسرم ازدواج کرده بودم اما بچهدار نمیشدیم و برای همین موضوع به تهران آمده بودیم.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی واحدی همسر این شهید مظلوم اظهار داشت: در ابتدا فکر نمیکردیم که همسرم جزو شهدای تروریستی روز چهارشنبه تهران باشد اما شنبه 20 خرداد کارهای مربوط به تعیین هویت انجام شد و هویت ایشان را که در عملیات تروریستی مجلس به شهادت رسیده بود، شناسایی کردم و کارهای اداری آن را انجام دادم.
واحدی گفت: ابتدا تصور می کردم همسرم مفقود شده است به همین دلیل اطلاعیه هایی را چاپ و در اماکنی که حدس می زدم ممکن است اطلاعی از همسرم بیابم، به دیوار ها چسبانده بودم.
وی با بیان اینکه از این موضوع که همسرش در درون مجلس به شهادت رسیده یا بیرون از آن اطلاعی ندارد، گفت: در روز چهارشنبه همسرم به بیمارستان شهید معیری رفت و گچ دستش را باز کرد اما آن روز کارکنان بیمارستان به من گفتند که او به اینجا نیامده است در صورتی که بعد اسناد حضورش در بیمارستان را دیدم؛ اگر من این موضوع ( رفتن همسرم به بیمارستان) را می دانستم زودتر به نتیجه می رسیدم.
همسر شهید فاطمه رنجبر همچنین ضمن اشاره به مشکلات مالی فراوانش گفت: 17 سال بود که با همسرم ازدواج کرده بودم اما بچهدار نمیشدیم و برای همین موضوع به تهران آمده بودیم.
این شهیده با نام کامل «فاطمه رنجبریزاده تمبانویی» اهل میناب استان هرمزگان بود.
انتهای پیام/
توصیه پلیس در خصوص امنیت لپتاپ ها
پلیس برای امنیت لپ تاپ و جلوگیری از سرقت و افزایش امنیت آن توصیه هایی را ارائه کرد.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به جایگزینی لپتابها بهجای رایانههای خانگی و در دسترس و قابل حمل بودن آنها، لازم دانستیم که به شما یادآوری کنیم که این وسیله را همانند دیگر وسایل شخصی خود بدانید و از آن محافظت کنید؛ زیرا ممکن است اطلاعات شخصی شما بر روی آن ذخیره شده باشد و در صورتیکه این اطلاعات به دست سارقان هویت برسد، از آن سوءاستفاده میکنند.
هنگامی که همراه با لپ تاپ از منزل خارج میشوید و در محیط بیرون هستید، نکات زیر را به خاطر بسپارید.
بایدها
۱. با لپتاپتان همانند کیف پولتان برخورد کنید.
۲. با یک کابل امنیتی، لپ تاپ خود را قفل کنید.
۳. در فرودگاهها و هتلها بسیار مراقب باشید.
۴. یک زنگ خطر برای لپ تاپ خود در نظر بگیرید.
۵. برای حمل لپتاپ خود از کیفی که برای حمل آن معمول نیست، استفاده کنید.
نبایدها
۱. هرگز در نگهداری از لپتاپ خود سهلانگاری نکنید؛ حتی برای یک لحظه
۲. لپتاپ خود را روی زمین قرار ندهید.
۳. هرگز لپتاپ خود را در ماشین رها نکنید.
۴. هرگز پسورد لپتاپ خود را همراه با خود لپتاپ یا کیفش نگهداری نکنید.
انتهای پیام/
ماجرای نشان دادن پیراهن شماره ۴ کیروش چه بود؟
کارلوس کیروش پس از پیروزی برابر ازبکستان با پیراهن شماره چهار به سمت هوادران رفت.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کارلوس کیروش پس از پیروزی برابر ازبکستان با پیراهن شماره چهار به سمت هوادران رفت. او چهارمین صعود به جام جهانی را تجربه کرده و این برای او یک رکورد محسوب می شود. کیروش پیش از این با آفریقای جنوبی، پرتغال و ایران به جام جهانی صعود کرده بود و این بار و برای دومین بار پیاپی با ایران توانست به جام جهانی صعود کند.
منبع:خبر فوری
انتهای پیام/
روغنی: مطالبات مقام معظم رهبری ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان جویای کار است/هاشمی: بهره بانکی 18 درصدی مانع رقابت با رقیب خارجی است
صاحبان صنعت معتقدند 30 هزار میلیارد تومان اعتبار برای رونق و رشد اقتصادی بعنوان تسهیلات اعطایی دولت در سال 96، جوابگوی معضلات گریبانگیر صنایع کوچک و متوسط نیست.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هاشمی افزود: دولت اعلام کرده قرار است 30 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی به بنگاه های تولیدی پرداخت کند که با توجه به مشکلات مبتلابه حال حاضر بخش تولید، سه برابر این میزان هم نمی تواند به بخش تولید کمکی کند.
او با طرح این سوال از دولت که منابع این وام ها دقیقا ازکجاست؟ آیا قرار است از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت تامین شود و یا بانک مرکزی قرار است این منابع را تامین کند؟ افزود: ما در سال گذشته هم شاهد وعده ی پرداخت 17 هزار میلیارد به بنگاه های دارای رکود بودیم که در نهایت عملیاتی نشد و این بنگاه ها همچنان با کمبود منابع مواجه هستند. حال اگر دولت برهمان مدار حرکت کند نمی توانیم امیدوار به گشایشی در امور بنگاه های اقتصادی باشیم.
هاشمی گفت: اگر دولت به دنبال کمک به تولید است باید امروز به داد آن برسد. هرگونه پیش شرط مبنی بر طرح موضوع در کارگروه های اقتصادی، مانعی برای تولید به حساب می آید.
روغنی دیگر مهمان برنامه گفت: مهمترین چالش امروز ما رکورد حاکم بر بنگاههای اقتصادی کوچک و متوسط است که کمر آنها را شکسته است.
او با بیان اینکه با تزریق پول و تخصیص اعتبار به تنهایی نمی توان مشکل بنگاههای اقتصادی کوچک و متوسط را رفع کرد، افزود: همه مشکل صنایع ما پول نیست بلکه مشکلات دیگری نظیر قوانین کار، مالیات، تامین اجتماعی و قانون حمایت از تولید و بهبود فضای کسب و کار هم از جمله مشکلات بنگاههای تولیدی کوچک و متوسط است که در این زمینه دولت موظف شده است با پارلمان واحدهای خصوصی مشورت کند اما تاکنون هیچگونه مشورتی صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: در منابع مختلف خبری اعتبار در نظر گرفته شده برای رونق کسب و کار 14 هزار، 16 هزار و 20 هزار میلیارد اعلام شده است حال باید بررسی شود نتایج این تخصیص اعتبار چه بوده است؟
او با اشاره به قوانین سخت گیرانه بانک مرکزی برای اعطای تسهیلات گفت: بانک مرکزی برای اعطای تسهیلات به بنگاه ها دیون و مفاصا حساب با تامین اجتماعی را در قوانین خود لحاظ کرده است.
او با اشاره به اینکه امروز بسیاری از بنگاه های اقتصادی خرد بدهکار هستند، افزود: در این شرایط تسهیلات پرداختی بانک ها به اندازه بدهی بنگاه ها است و باعث افزایش بدهی ها شده است.
روغنی با اشاره به آمار 11 درصدی جمعیت بیکار در کشور گفت: مطالبات مقام معظم رهبری و اقشار مختلف جامعه ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان جویای کار است و بر اساس شرط جدید بانک مرکزی در اعطای تسهیلات به بنگاه ها برای ایجاد اشتغال پایدار، بسیار مورد تائید است زیرا با این شرط بسیاری از جوانان می توانند صاحب شغل شوند.
فولادگر در ارتباط تلفنی گفت: بانک مرکزی و دولت با عنایت به تاکید مقام معظم رهبری بر حمایت از اقتصاد ملی، تصمیم گرفتند به بنگاه های اقتصادی تسهیلات ارائه کند.
رئیس کمیسون اقتصادی به اعطای آسان تسهیلات بانکی اشاره کرد و گفت: تسهیلاتی که بانک بعنوان تامین کننده مالی ارائه می کند نباید آنقدر سختگیرانه باشد که بنگاه های اقتصادی را دچار هزینه های مالی بیشتر و پرداخت سود بانکی کرده و از گرفتن وام منصرف کند.
حمید رضا فولادگر گفت: بعضی از تولید کنندگان، بدهی های مالی، بیمه ای و متفرقه دارند لذا نباید از سوی بانک شرط گذاشته شود که این تسهیلات فقط برای رونق بنگاه مصرف شود. وی متذکر شد بدهی بوجود آمده تولید کننده ناشی از رکود و نوسانات گذشته بازار بوده است که امروز او را بدهکار کرده است. سیستم بانکی باید به رونق اقتصادی کمک کند و بنگاه اقتصادی را به چرخه تولید برگرداند.
رئیس کمیسیون حمایت از تولید به تشکیل کمیسیون ویژه با دولت یازدهم و در آینده نزدیک با دولت دوازدهم اشاره کرد و افزود: باید کمک کرد تا تولید از رکود خارج شود و تامین مالی بعنوان اولین مشکل تولید کنندگان برطرف شود تا توان تولید و رقابت در بازار فروش را داشته باشند.
او گفت: بنگاه های اقتصادی چک های برگشتی دارند و علت این چک های برگشتی به خاطر نوسانات بازار است. عمده این مشکلات مالی به خاطر رکود اقتصادی است که به موقع جنس تولیدی فروش نرفته است و از طرفی مواد اولیه بطور قسطی گرفته شده تولید کننده قادر با تامین مالی چک کشیده شده نیست.
فولادگر گفت: درست است که نباید تسهیلات خارج از تولید مصرف شود ولی پرداخت بدهی های تولید کننده در چارچوب بازگشت تولید کننده به فعالیت اقتصادی است.
هاشمی با بیان اینکه هر بنگاه اقتصادی برای فروش تولیدات خود برنامه ریزی کرده است، گفت:بنگاههای اقتصادی برای فروش تولیدات خود در بازار نیازمند کمک و حمایت های دولتی هستند.
او گفت: امروز تولیدکنندگان با قوانینی که چندان با استانداردهای روز مطابقت ندارد روبرو هستند. از یک سو پرداخت مالیات های سرسام آور و از سویی دیگر مالیات بر ارزش افزوده و همچنین پرداخت 30 درصد حق بیمه کارگران به سازمان تامین اجتماعی موجب گرانی مواد اولیه و در نتیجه افزایش قیمت محصول نهایی می شود لذا در شرایط موجود تولید کننده مجبور است یا کالای فاقد کیفیت به مشتری ارائه دهد و یا محصول خود را گرانتر به فروش برساند.
هاشمی با بیان اینکه بهره بانکی 18 درصدی مانع رقابت با رقیب خارجی است، گفت: چون هزینه های جاری بالاست بانک ها بهره بانکی خود را پایین نمی آورند در این شرایط دولت با حذف موانع به تولیدکنندگان کمک کند. مثلا مالیات ها را حذف کند و یا بانک های خارجی را برای اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان درگیر کند.
منبع:پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر
انتهای پیام/
زایندهرود جان جوان ۱۸ ساله را گرفت
سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: آبهای راکد و عمیق رودخانه زایندهرود جوان ۱۸ سالهای را به کام خود فرو برد.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد شریعتی گفت: یک مورد حادثه غرقی انتهای خیابان باغ فردوس اصفهان امروز به سامانه 125 اطلاع داده شد که نیروهای عملیاتی و گروههای غواصی سازمان بهسرعت در محل حادثه حضور یافتند.
وی با اشاره به اینکه با تلاش غواصان سازمان آتشنشانی در همان لحظات اولیه حضور، جسد این جوان از آب بیرون کشیده شد، افزود: بهکمک عوامل اورژانس تلاشهای فراوانی برای احیای این فرد انجام شد اما این تلاشها نتوانست جوان بیاحتیاط را از مرگ نجات دهد.
سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان علت مرگ این جوان را قطع تنفس و پر شدن ریهها از آب اعلام و خاطرنشان کرد: با وجود اینکه بارها به هموطنان هشدار داده شده که از شنا در بستر رودخانه خودداری کنند اما بازهم برخی با بیتوجهی تن به آب میسپارند و ناخواسته مرگ خود را رقم میزنند.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/
حقایق مهم درباره افسردگی
گرچه قرصهای ضدافسردگی کمی ترسناک به نظر میرسند، اما به هیچ وجه شخصیت شما را دگرگون نمیکنند و شما را شبیه زامبیها نمیکنند. قرصهای ضدافسردگی، مانند بسیاری دیگر از داروها، دارای عوارض جانبیاند و به کمی زمان نیاز است تا براساس وضعیت هر فرد قرص ضدافسردگی مناسب او پیدا شود.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طبق گزارش انجمن ملی سلامت روان (National Institute of Mental Health) آمریکا، سالانه ۶ / ۷ درصد جمعیت بزرگسال آمریکایی حالات افسردگی شدید را تجربه میکنند. این آمار در همه کشورهای دنیا وجود دارد و بدیهی است که در کشور ما هم هر سال تعدادی از افراد بزرگسال حالات افسردگی شدید را تجربه میکنند. برای کسانی که جزو این دسته از افراد نیستند، شاید درک اینکه چه اتفاقات روانیای برای فرد افسرده میافتد، سخت و گاهی غیرممکن باشد.
فقدان آگاهی و آموزش کافی پیرامون بیماریهای روانی و باورهای غلطی که در رسانهها درباره این نوع بیماریها مطرح میشود باعث شده تا اطلاعات ناکافی و در مواردی غلط در این زمینه وجود داشته باشد. در ادامه میخواهیم درباره باورهای غلط و اشتباهی که در مورد بیماری افسردگی در میان اکثریت جامعه رایج است با شما صحبت کنیم و ۶ حقیقت مهم و درست را با شما در میان بگذاریم. این ۶ حقیقت عبارتند از:
۱ - افسردگی چیزی فراتر از از غم و ناراحتی است.
همه انسانها در طول زندگی خود لحظاتی از غم و اندوه را تجربه میکنند، اما فقط تعدادی از این افراد دوران افسردگی بالینی را تجربه میکنند. افسردگی یک بیماری فراگیر است که در مغز تغییراتی ایجاد میکند و اصلا با ناراحتی و غم قابل مقایسه نیست. افسردگی بر همه جنبههای زندگی فرد افسرده اثر میگذارد. این بیماری ممکن است کاملا ناتوانکننده باشد و یا سرآغازی برای خودکشی فرد افسرده. وقتی فردی افسرده است، کاری ساده مثل دوش گرفتن یا حتی تعاملات اجتماعی برای او دشوار و غیرممکن به نظر میرسد.
گاهی آنقدر نوع نگاه این افراد نسبت به همه چیز تغییر میکند که دنیا و همه افراد پیرامون خود حتی اعضای خانواده و دوستان را مانند دشمن میبینند. این افراد از لحاظ منطقی میدانند که دیگران دوستشان دارند و دنیا در برابر آنها نیست، اما منطق و دلیل در بیماری افسردگی نقش بسیار کمی بازی میکند. آنچه در افسردگی مهم است احساس شرم غیرقابلتوضیح، درماندگی و ناامیدی است. این حسها گاهی در قالب غم و گاهی در قالب حسهایی مانند حماقت، بیحسی فلجگونه و این حس که هیچ چیز رو به بهبود نیست بروز میکنند.
۲ - افسردگی برابر با ضعف نیست.
افسردگی مانند سرطان یا هر بیماری دیگری، هیچ ربطی به توان، قدرت یا شخصیت بیمار ندارد. این بیماری ترکیبی از عوامل ژنتیکی، بیولوژیکی، محیطی و روانی است که فراتر از خلقوخو و حال و هوای فرد است. طبق نوشتههای وبسات Make It OK که کمپینی برای تشویق مردم به صحبت بیشتر در مورد بیماریهای روانی راه انداخته، «افرادی که درگیر بیماری سرطاناند معمولا با صفاتی نظیر شجاع یا مصمم توصیف میشوند، در حالی که همین ادبیات محترمانه شایسته افراد مبتلا به بیماریهای روانی است». وبسات Make It OK در حوزه ایجاد بسترهای لازم برای اطلاعرسانی آموزشی در مورد بیماریهای روانی کار میکند و هدفش شفافسازی باورهای غلطی است که پیرامون این نوع بیماریها در جامعه به وجود آمده است.
۳ - افسردگی فقط برای کشورهای توسعهیافته و جهان اول نیست.
طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، ۳۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان از افسردگی رنج میبرند. این عدد ۵ درصد جمعیت کل جهان است و ۲۰ تا ۴۰ درصد زنانی که در کشورهای در حال توسعه زندگی میکنند از افسردگی پس از زایمان رنج میبرند که این عدد حدود دو برابر بیشتر از کشورهای صنعتی و توسعهیافته است. تعداد افرادی که دارای علائم افسردگیاند یا بیماری افسردگی آنها توسط متخصصان بیماریهای روانی تشخیص داده شده، از فرهنگی به فرهنگی دیگر متفاوت است، اما فردی که در خطر ابتلا به یک اختلال افسردگی است نه براساس ملیت مشخص میشود و نه براساس عناصری مثل ظاهر، نژاد، سن، وضعیت اجتماعی و اقتصادی، مذهب، شغل و تحصیلات. افسردگی برای هیچکس تبعیض قائل نمیشود و افرادی که معتقدند بیماریهای روانی به دلیل عوامل بیرونی روی میدهد به طور کامل مسائل ژنتیکی، بیولوژیکی و بسیاری دیگر از عوامل موثر درونی را نادیده میگیرند.
۴ - افسردگی خلاقیت را میکُشد.
در میان گروههای هنری باور غلطی وجود دارد بر این اساس که برای خلاق بودن و خلق کردن یک اثر هنری، هنرمند باید رنجکشیده باشد. درست است که بسیار از رنجهای بشری سرچشمه خلق بزرگترین آثار هنری جهان بودهاند، اما تقاوت مهمی بین الهام گرفتن از غلبه بر سختی و رنج با این ایده که کسی که میخواهد هنرمند خلاقی باشد باید حتما رنج بکشد وجود دارد.
«شما برای خلق حتما نباید رنج بکشید یا شکنجه شوید؛ در واقع این کار اصلا روش خوبی برای تولید یک اثر هنری موفق نیست»؛ این جمله از کاترین گِرَدی است که استاد اقتصاد در دانشگاه براندیس (Brandeis) است و روی تاثیرات محرومیت و داغدیدگی بر خلاقیت با مطالعه و بررسی نقاشیهایی که نقاشان در دو سال بعد از مرگ معشوقهشان خلق کردهاند پژوهش کرده است. نتایج پژوهش او نشان میدهد که نه تنها این هنرمندان بهترین کارهایشان را در این دو سال پر درد و رنج خلق نکردهاند، بلکه این آثار اصلا قیمت زیادی در حراجیها نداشتند. این ایده که برای خلق یک اثر هنری، هنرمند با از نظر عاطفی رنج بکشد و از درمان آن خودداری کند نه تنها پوچ و بیمعنی است، بلکه خطرناک هم هست.
۵ - قرصهای ضدافسردگی شما را تبدیل به زامبی نمیکنند.
گرچه قرصهای ضدافسردگی کمی ترسناک به نظر میرسند، اما به هیچ وجه شخصیت شما را دگرگون نمیکنند و شما را شبیه زامبیها نمیکنند. قرصهای ضدافسردگی، مانند بسیاری دیگر از داروها، دارای عوارض جانبیاند و به کمی زمان نیاز است تا براساس وضعیت هر فرد قرص ضدافسردگی مناسب او پیدا شود. با این همه، با پیشرفت تکنولوژی، ما در مسیر توسعه داروها و روشهای موثر و جدید راه زیادی را پیمودهایم و به داروها و روشهایی رسیدهایم که کمترین عوارض جانبی را دارند.
البته راههای درمانی دیگری هم وجود دارند و افسردگی لزوما نباید همیشه با دارو درمان شود. با این وجود، با توجه به شدت علائم، بهویژه در موارد خودکشی، شیوههای درمان و قرصها میتوانند یک زندگی را نجات دهند. بنابراین، پیش از اینکه به کسی توصیه کنید داروهایش را قطع کند، به این مسئله فکر کنید که این حرف شما ممکن است زندگی فرد را به خطر بیاندازد.
۶ - قرصهای ضدافسردگی اعتیادآور نیستند.
برعکس بسیاری از داروهای ضداسترس و داروهای خوابآور، خوردن قرصهای ضدافسردگی تبدیل به عادت شما نمیشوند. قطع مصرف این داروها نه باعث میل دوباره به مصرف آنها میشود و نه برای تاثیر دوباره نیاز به افزاش میزان مصرف آنهاست. تاثیرات منفی ترک مصرف این داروها که با قطع ناگهانی مصرف آنها روی میدهد، به دلیل واکنش فیزیولوژیکی بدن است، مانند وقتی که انسولین بدن یک فرد دیابتی قطع میشود. به همین دلیل هم پزشکان توصیه میکنند این داروها را بهتدریج و آرام قطع کنید.
منبع:عصر ایران
انتهای پیام/
ثبت نام در طرح کارورزی رایگان است
مدیر کل دفتر سیاستگذاری وزارت کار اشاره به ثبت نام ۲۷۰ هزار نفر در سامانه کارورزی گفت: ثبت نام در سامانه کارورزی هیچ هزینهای برای کارورز ندارد و حتی برای واحد پذیرنده در قبال کارورز معیارهایی چون حق بیمه مسئولیت مدنی ۴۰ تا ۵۰ هزار تومانی و کمک هزینه آموزشی بین ۲۵۰ تا ۳۱۰ هزار تومانی براساس مقاطع تحصیلی هزینهای ندارد و دولت این هزینه را تقبل میکند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، علاءالدین ازوجی در خصوص تعداد بیکاران جوان در کشور گفت: براساس اعلام مرکز آمار تعداد بیکاران جوان در کشور حدود یک میلیون و 800 هزار نفر است که و به تناسب این رقم و تا حدودی کمتر بیکاران فارغالتحصیل دانشگاهی هستند.
وی در ادامه افزود: با توجه به اطلاعات سال 94 یک میلیون و 100 هزار نفر بیکاران دانشگاهی هستند که بر این اساس دولت باید بعد از خروج از رکود در اقتصاد برنامهای برای بازار کار انجام دهد تا گروه هدف مشخص شود.
مدیر کل دفتر سیاستگذاری وزارت کار تصریح کرد: یکی از طرحهای این دولت، طرح کارورزی است که در چارچوب اشتغال فراگیر است که این طرح در 31 فرودین ماه سال جاری تصویب و به اجرا درآمد.
ازوجی در توضیح جزئیان طرح کارورزی گفت: طرح کارورزی در چارچوب برنامه اشتغال و به عنوان یکی از زیر مجموعههای طرح کاج(طرح اشتغال جوانان) است که شامل 3 طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی مربوط به سنین 15 تا 23 سال، طرح مشوقهای بیمه کارفرمایی که طبیعتا طیف گستردهای از سنین را در بر میگیرد و طرح کارورزی سنین 23 تا 35 سال را در بر میگیرد.
وی در ادامه بیان کرد: در اجرای طرح کارورزی برای ایجاد اشتغال و ترغیب نیروی کار جدید، دولت طبق قانون برنامه ششم مشوقی را به عنوان مشوق بیمه برای پرداخت سهم 23 درصدی کارفرما در نظر گرفته است که در صورت جذب افراد بیکار است، که دوره 2 ساله این امر صورت میگیرد.
مدیر کل دفتر سیاستگذاری وزارت کار اظهار کرد: قبل از ورود کارورزان به بازار کار یک دوره کوتاه مدت چهار تا شش ماه برگزار میشود که افراد فارغالتحصیل دانشگاهی آموزش مهارتی میبینند و در همان بنگاه و یا بنگاه دیگری مشغول به کار خواهند شد.
ازوجی در خصوص شرایط ثبت نام در طرح کارورزی گفت: برای تعیین هدف قواعد سنی از کاردانی تا دکتری مشخص و براساس دستورالعمل تنظیم شده است که در این مرحله بحث دانشجویان مطرح نیست و افراد بیکاری که دانش آموخته دانشگاهی هستند به عنوان شغل اولی محسوب میشوند و سابقه بیمه تامین اجتماعی نداشته و محصل یا دانشجو نباشند و ضمن اینکه در دورههای کارورزی قبل نیز ثبت نام نکرده باشند.
وی تصریح کرد: کارورزان با ثبت نام در سامانه وزارت کار و سپس کار واحدهای پذیرنده آغاز میشود و بد از ابلاغ دستورالعمل و شروع رسمی این طرح کارهای اجرایی انجام میشود.
مدیر کل دفتر سیاستگذاری وزارت کار در خصوص عملکرد سامانه کارورزی گفت: فارغالتحصیل دانشگاهی دارای مدرک تحصیلی در ابتدا با ید در سامانه کارورزی ثبت نام کرده و سپس واحد پذیرنده براساس مدرک مشخص خواهد شد و در این مرحله در سازمان فنی و حرفهای قرار داد آموزشی بین واحد پذیرنده و کارورز به امضا میرسد و به استناد آن کار اجاری طرح برای فرد آغاز خواهد شد.
ازوجی تصریح کرد: یا طرح تنها مربوط به رشتههای فنی نمیشود و در بخش کشاورزی، دامپروری نیز این قابلیتها نیز وجود دارد.
مدیر کل دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت کار گفت: ثبت نام در سامانه کارورزی هیچ هزینهای برای کارورز ندارد و حتی برای واحد پذیرنده در قبال کارورز معیارهایی چون حق بیمه مسئولیت مدنی 40 تا 50 هزار تومانی و کمک هزینه آموزشی بین 250 تا 310 هزار تومانی براساس مقاطع تحصیلی هزینهای ندارد و دولت این هزینه را تقبل میکند و پس از دوره کارورزی مشوق بیمه کارفرمایی که سهم کارفرما است به مدت دو سال دولت پرداخت خواهد کرد.
وی تاکید کرد: ثبت در سامانه کارورزی از چند هفته قبل آغاز شده و براساس پیشبینی قرار بود 150 هزار کارورز ثبت نام کنند که تا امروز 270 هزار نفر ثبت نام کردهاند که از این تعداد براساس قواعد در حدود 130 هزار نفر تایید شده اند که این روند ثبت نام همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام/
گفتگو با عابر خوش شانسی که از حادثه تروریستی جان سالم به در برد + عکس
کمتر از یک هفته از حادثه تروریستی تهران و شهادت تعدادی از هموطنانمان می گذرد. حواشی این اتفاق اما همچنان ادامه دارد، یکی از این حواشی مربوط به مردی است که به طرز معجزه آسایی گلوله تروریستان فقط به کیف دستی او برخورد کرد!
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن خانی کارمند یک انتشارات است که در ساعت 10:05 روز چهارشنبه هفدهم خرداد ماه طبق معمول همیشه قصد انجام امور اداری در وزارت ارشاد را داشت.
حسن خانی می گوید: مسیر همیشه من از مقابل ساختمان بهارستان است. چهارشنبه هم طبق معمول همیشه از ساختمان بهارستان عبور کردم، مردمی که البته جمعیت زیادی تا آن ساعت نداشتند نظر من را جلب کرد.
وی ادامه می دهد: موتورم را پارک کردم، در کنار آن ها ایستادم، در آن زمان تروریست ها به ساختمان 4 مجلس رسیده بودند. از بالای پنجره متوجه حضور ما شدند و تیراندازی کردند.
خانی می گوید: گلوله ها افراد زیادی را مجروح می کرد، دست و پای تعدادی زیادی از افراد زخمی می شد، من به سرعت سمت اتومبیلی که در آن نزدیکی پارک شده بود رفتم و زیر آن خودم را پنهان کردم.
این شهروند معتقد است: من متوجه برخورد گلوله به کیفم تا آن لحظه نشده بودم، پس از اینکه صاحبه اتومبیل قصد حرکت دادن اتومبیل را داشت، از زیر ماشین بیرون آمدم.
وی اضافه می کند: با کمک مردم و پلیس خودم را به ساختمان مترو رساندم و تازه آنجا مردم بودند که به کیفم اشاره کردند و من فهمیدم که چه بلایی از بیخ گوشم گذشته است.
او همچنین ادامه می دهد: چند پرونده، چندین کاغذ همگی در کیفم سوراخ شدند. حدسم این است که هنگامی که قصد دور شدن از مجلس و پناه گرفتن زیر ماشین را داشتم به دلیل حرکت کیف، تیر تروریستان که هدفشم پای من بود به کیفم برخورد کرد.
به گزارش خبر فوری، در روزهای اخیر کیف دستی این مرد که گلوله دقیقا از قسمت فوقانی آن عبور کرده، سوژه رسانه های زیادی شده است.
منبع:خبرفوری
انتهای پیام/
جزئیات جدید زندگی سرکرده فراری داعش
اعضای گروه تروریستی داعش در آستانه مواجه شدن با شکست در دو پایتخت خود یعنی «موصل» در عراق و «رقه» در سوریه هستند؛ «البغدادی»، در مکانی دور از هر دو شهر، در بیابانی با فاصله هزاران مایل مربع بین این دو شهر پناه گرفته است.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مقامها و کارشناسان روز دوشنبه گفتهاند «ابوبکر البغدادی»، سرکرده گروه تروریستی داعش در آستانه از دست دادن دو مرکز «خلافت» خودخواندهاش است، اما علیرغم اینکه او فراری است دستگیری یا کشتنش هنوز ممکن است چندین سال به طول بینجامد.
به نوشته رویترز، اعضای گروه تروریستی داعش در آستانه مواجه شدن با شکست در دو پایتخت خود یعنی «موصل» در عراق و «رقه» در سوریه هستند؛ «البغدادی»، در مکانی دور از هر دو شهر، در بیابانی با فاصله هزاران مایل مربع بین این دو شهر پناه گرفته است.
«لاهور طالبانی»، رئیس یگان مبارزه با تروریسم در منطقه کردستان عراق میگوید: «او سرانجام کشته یا دستگیر خواهد شد، نمیتواند برای همیشه زیر زمین باقی بماند. اما هنوز چند سال تا این مانده است.»
«هاشم الهاشمی» که به نوشته رویترز به دولتهای کشورهای خاورمیانه در زمینه مسائل تروریسم مشاوره میدهد میگوید یکی از نگرانیهای اصلی بغدادی اطمینان یافتن از این است که نزدیکان و اطرافیانش به طمع 25 میلیون دلاری که آمریکا برای دستگیری او جایزه تعیین کرده، به او خیانت نخواهند کرد.
هاشمی میگوید: «او دیگر سرزمینی برای حکمرانی ندارد، بنابراین نمیتواند از عنوان خلیفه استفاده کند. او اکنون متواری است و شمار هوادارانش هم همزمان با سرزمینهایی که از دست میروند رو به کاهش گذاشته است.»
آخرین فیلم علنی منتشر شده از البغدادی فیلمی است که گروه تروریستی داعش سال 2014 آن را منتشر کرده و وی را در حال ایراد خطبههای نماز جمعه در مسجد «النوری»، در شهر موصل نشان میدهد.
منبع:فارس
انتهای پیام/
مضرات استفاده از هندزفری چیست؟!
یک متخصص گوش و حلق و بینی گفت: استفاده مداوم از هندزفری احتمال کاهش شنوایی و حتی ناشنوایی را به دنبال دارد.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر علیرضا لطفی در خصوص مضرات استفاده دائمی از هندزفری بیان کرد: استفاده مداوم از هندزفری به ویژه با صدای بلند، اثرات مخربی بر روی سلولهای مویی گوش دارد و به تدریج گوش را ناشنوا میکند.
وی ادامه داد: این ناشنوایی تدریجی اوایل به صورت "وزوز" کردن گوش است که البته قابل ترمیم است ولی به یکباره گوش به ناشنوایی میرسد که در این حالت شنوایی غیرقابل برگشت است.
لطفی با بیان اینکه به دلیل ثابت ماندن هندزفری در مجرای گوش، احتمال عفونت مجرای گوش در قسمت بیرونی وجود دارد، عنوان کرد: این عفونتها میتواند به صورت عفونتهای قارچی و باکتری نمود پیدا کند که با رشد باکتریها به گوش آسیب میرسد.
وی گفت: امواج بعضی از هندزفریهای غیر استاندارد نیز عوارضی مانند سردرد، سرگیجه، منگی و خستگی را به دنبال دارد.
لطفی با بیان اینکه صدمات محیطی نیز از خصوصیات هندزفری است، بیان کرد: فردی با هندزفری به خیابان قدم میگذارد، هیچ صدایی جز صدای موزیک خود نخواهد شنید و با محیط بیرون خود ارتباط برقرار نمیکند؛ این موضوع نیز آسیبهایی را به دنبال دارد.
منبع:افکار
انتهای پیام/
پرفروشترین خودروها در ایران و اروپا
مردم اغلب کشورهای اروپایی با خرید خودروی ملی از صنایع خودروسازی خود حمایت مالی میکنند اما بعضی از آنها مثل سوئیس که تولیدات خودرو ندارند اغلب از کشورهای همسایه خود خرید میکنند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مردم اغلب کشورهای اروپایی با خرید خودروی ملی از صنایع خودروسازی خود حمایت مالی میکنند اما بعضی از آنها مثل سوئیس که تولیدات خودرو ندارند اغلب از کشورهای همسایه خود خرید میکنند.
منبع:مهر
انتهای پیام/