سخنان بزرگان در مورد رویا
می توان در رویای چیزی زیبا غرق شد كه انسان نه در عمل می تواند بدان برسد و نه در گفتار.((فرناندو پسوا))
هیچ چیز بیرون از ارادهی ما نیست و هیچ چیز هم بیرون از تصور ما وجود ندارد و تصور، نقطهی آغاز همهی پیشرفتهاست.((جیم رآن))
وقتی كه غذایی به عشق و محبت نرسد و بی قوت بماند، یا به خواب می رود و یا فنا می شود و یا به علت نقص كمك از مبدأ كمال و فراوانی دچار كاستی می شود.((آندره موروا))
یك روز بیكاری مانند یك شب بی خوابی، خسته كننده است.((پتی سن))
نغمه و وزن موسیقی تاثیر فوق العاده ای بر روح انسان دارد و اگر درست به كار رود، می تواند زیبایی را در رویاهای روح جایگزین كند.((افلاطون))
همه چیز هست چون ما هستیم و همه چیز برای آنانی كه ما را در گونه گونی زمان دنبال می كنند، چنین خواهد بود كه ما آن را برای خود مشتاقانه ترسیم كرده بودیم، یعنی همان گونه كه به پاس خیال مان راستین بوده ایم.((فرناندو پسوا))
مهمترین ویژگی آدمی، قوه ی تخیل و تصور او است. برای اینكه انسان می تواند خودش را به جای دیگری در نظر بگیرد. این ویژگی، انسان را فهمیده و دلسوز می كند.((جین وبستر))
هیچ وقت درخت پرثمر استقلال و آزادی، بی آشامیدن خون، بارور و برومند نشده است و من هزاربار بیشتر ترجیح می دهم كه در راه استقلال و آزادی و آسایش مردم كشته شوم تا مانند درماندگان در رخت خواب بیماری جان بسپارم.((علی اكبر دهخدا))
میزان كمك خداوند به شما بسیار بیشتر از تصور ما است.((وین دایر))
هیچ چیز به خودی خود دارای معنا نیست، بلكه احساسات، رفتارها و واكنش های ما نسبت به هر چیز بستگی به نحوه ی ادراك و تصور ما از آن چیز دارد.((آنتونی رابینز))
من فكر می كنم همه زندگی رویایی از عشق است.((أوله پاسه))
هیچ عیب ندارد كه دانا و فیلسوف باشید، ولی اگر هستید، طوری رفتار كنید تا كسانی كه با شما حرف می زنند، تصور كنند مانند خودشان ساده اید.((آناتول فرانس))
من خیال می كنم كه هیچ چیز مانع از آن نیست كه یك دیپلمات خوب تبدیل به بازیگر عالی شود، جز نگرانی از مرتبه و وقار.((نیچه))
همه چیز از یك رویا آغاز می شود؛ حامی رویای خود باشید.((آندره میتوس))
من برخی شاعران غنا [ =آواز خوش طرب انگیز ] یی سرا را دوست دارم، چون از بینش درست برخوردارند و هرگز حاضر نیستند احساس یا رویا را بیش از یك لحظه به هنر منتقل كنند.((فرناندو پسوا))