سخنان بزرگان در مورد دروغ
کسی که به خودش دروغ می گوید و به دروغ خودش گوش می دهد، کارش به جایی خواهد رسید که هیچ حقیقتی را نه از خودش و نه از دیگران تشخیص نخواهد داد. داستایوسکی
عشق، فريب زمان را نمي خورد، حتي اگر لبان و گونه ي سرخ او زير تيغ داس قرار گيرد. عشق با گذشت ساعتها و هفته هاي كوتاه تغيير نمي يابد، بلكه تا پايان هستي ادامه خواهد داشت.((ويليام شكسپير))
هرچه ايمان مرد به هوشش بيشتر شود، زن بهتر مي تواند او را فريب دهد.((لرد بايرون))
کسانی را می شناسیم که برای آرایش ظاهری و داشتن لباسی گرانمایه، شکم خود را گرسنه نگاه داشته و خانواده خود را در تنگدستی می گذارند و برای فریب دادن چشم دیگران، خود را دچار رنج و محنت می کنند. بنجامین فرانکلین
دروغ، آيين اربابان و بردگان و حقيقت، خداي انسانهاي آزاد است.((ماكسيم كورگي))
با فريب شايد بتوان چيزي بدست آورد، اما در نهايت همان دستاورد مايه تباهي خواهد بود.((ارد بزرگ))
اگر انسان، كسي را جز به عمد بكُشد، اين خطا كوچكتر از آن است كه او را در جستار زيبايي و نيكي و دادگري و قانون فريب دهد.((افلاطون))
دروغ، تمام سكه هاي تقلبي را به جريان مي اندازد، ولي به هنگام جستجوي طلا، يكه و تنهاييم؛ همان گونه كه در سوگ تنهاييم.((كريستين بوبن))
دروغهای کوچک همیشه خود را نمایان میکنند.دروغ را آنقدر بزرگ بگویید که تصور دروغ بودن آن هم به ذهن کسی وارد نشود. آدولف هیتلر
سخن گفتن را با سخن گفتن و مطالعه را با مطالعه كردن و دويدن را با دويدن و كار كردن را با كار كردن خواهيد آموخت. به روشي مشابه نيز عشق ورزيدن را با عشق ورزيدن خواهيد آموخت. همه ي آنان كه فكر مي كنند براي آموختن اين موارد راههاي ديگري وجود دارد، تنها خودشان را فريب داده اند.((سينت فرانسيس دي سيلز))
زندگي بسيار فريب دهنده است؛ فقط بايد با عينك مناسبي به آن نگريست.((دوما))
دو چیز تفاوت فاحشی را بین انسان و حیوان به وجود می آورد : قدرت بیان و دروغگویی. آناتول فرانس
ما نسل بدبختي هستيم، به همين جهت از بيچارگي ناچاريم به كمك دروغهايي هنر خود را از واقعيت هاي زندگي دور نگه داريم.((ژرژ ساند))
كسي كه فقط با كمك چشم ديگران مي بيند فريب مي خورد.((مثل فرانسوي))
ميلياردها نفر هستند كه گونه ها و اقسام دروغ ها را باور مي كنند، ولي هنوز حال شان خوب است و برخي افراد هم راستي را باور دارند، ولي درمانده و بدبخت اند.((كريستوفر هايت))