سخنان بزرگان در مورد دروغ
اگه خدا تو رو لبه ي پرتگاه برد بهش اعتماد كن؛ يا تو رو از پشت مي گيره، يا بهت قدرت پرواز مي ده.((؟))
احساس خشم و احترام كه از ويژگيهاي جواني است، به نظر مي رسد تا زماني كه انسانها و اشياء را به درستي جعل كند و راه گريزي براي خويش بيابد، فرد را راحت نمي گذارد، زيرا جواني در حقيقت همان جعل و فريب است.((نيچه))
هر زمان احساس كرديد براي انجام كار دوست داشتني خود پير شدهايد، بدانيد كه پژواك منفي درونتان بلند شده است. اين پژواك، يك پژواك دروغين است؛ يك دروغ محض است.((استيو چندلر))
پریشانی من از این نیست که به من دروغ گفته ای، از این آشفته ام که دیگر نمی توانم تو را باور کنم. نیچه
ممكن است دروغ يك سال بدود، راستي در يك روز از او جلو مي افتد.((مثل افريقائي))
جهان تنها همین دنیای ظاهر است و دنیای حقیقی، دروغی بیش نیست. نیچه
نقيض يك قضيه ي صادق يك قضيه ي كاذب است، اما نقيض يك حقيقت ژرف گاهي حقيقت ژرف ديگري است.((نيلس بور))
مردمان نيك در جواني ساده هستند و از بدكاران، به آساني فريب ميخورند، زيرا آنها در دل خود، نمونهاي از آنچه براي بدكاران ميگذرد، نمييابند كه با آن بسنجند.((افلاطون))
يكي از وظايف آموزش و پرورش راستين اين است كه از دشواريهاي دروغين درگذريم و با دشواريهاي وجودي زندگي دست و پنجه نرم كنيم.((آبراهام مازلو))
حقیقت همان دروغی است که بارها و بارها تکرار شده است. آدولف هیتلر
وقتي در برابر كسي كه مهربان، مؤدب و مبادي آداب است قرار مي گيريم، بسيار دشوار است كه همه ي حرفهايش را دروغ تصور كنيم و درستي و راستي در او نبينيم.((ميلان كوندرا))
دروغ را بزرگ و ساده و مکرر بگو تا در نهایت باور کنند. آدولف هیتلر
دروغ در دوي سرعت شركت مي كند، اما راستي در دوي ماراتن.((مايكل جكسون))
اگر آدمي، راستي را به عنوان يك ارزش به شكلي در خود جاي داده باشد كه گويي همانند خون آدمي، بخشي از وجود اوست، در اين صورت، اگر در هر كجاي دنيا دروغي گفته شود و آدمي بدان پي ببرد، آزرده خاطر ميشود.((آبراهام مازلو))
دوستان دروغين همچون سايهاند؛ زماني كه ما زير نور گام برميداريم، از همه به ما نزديكترند، ولي تا وارد تاريكي ميشويم، زودتر از همه ما را ترك ميكنند.((كريستين بووي))