برندگان قرعه کشی اردی بهشت ماه
برندگان قرعه کشی میتوانند کالایی را از فروشگاه خریداری کرده و به همراه جایزه قرعه کشی با هم ارسال شود.
سلام
ممنون به خاطر این کار قشنگ. لطف کنید تو قرعه کشی ماهانه کتاب هم تو محصولات بذارید. کتاب های معروف و پرطرفدار
سلام امروز صبح ساعت 9 زنگ زدید و آدرس من را چک کردید و گفتید در قرعه کشی فروشگاه برنده شدم . ولی اسامی را که می بینم خبری از برنده شدنم نیست . علت چی بود؟
به دوستان برنده تبریک میگم
مبارکشون باشه
شانسیه مسابقه
لظفا نحوه قرعه کشی مشخص بشه
تبریک به همه ی برندگان.....ان شاالله به خوشی.
به به میبینم آجی سلما هم رفتن جز خوش شانس های سایت..
آجی مرضیه ورود شما رو هم به جمع خوش شانس ها تبریک میگم..........دست ما رو هم بگیرین
تبریک به همه ی برندگان.....ان شاالله به خوشی.
به به میبینم آجی سلما هم رفتن جز خوش شانس های سایت..
آجی مرضیه ورود شما رو هم به جمع خوش شانس ها تبریک میگم..........دست ما رو هم بگیرین
اجی شانس یبار درخونه ادمو میزنه من از اون سری تاحالا نگهش داشتم نزاشتم بره
سلام
بنظرم این امکان خوبیه که متاسفانه تا حالا چندین بار گفتم ولی توجه ایی نشده!
مثلا، هزینه پست به صورت یک سوم و یا نیم بها محاسبه بشه
مبارک برندگان باشد خدا قوت
سلام
ممنونم
من ساعت رو برای مامانم خریدم
دستت درد نکنه راسخون
کی میفرستید؟
مبارک همه برندگان باشه ما که هر وقت شرکت کردیم برنده نشدیم انشاء الله سری بعد کسانی که برنده نشدن بشن ممنون از راسخون
کی حسنه ها به حساب برمیگرده
کسی که بیشترین خرید کرده هم برنده هست؟؟؟
نه خیر بیشترین خرید ملاک نبوده است
خب چرا قوانین رو هر دفه عوض میکنید؟ همیشه که نفر اول جزو بیشترین خریدکننده ها بوده. حالا باز ... / حدأقل اعلام کنید که ملت خبر داشته باشن، بیمار نیستیم که اون همه حسنه هدر بدیم. تغییرِ مُدامِ شرایط قرعه کشی اصلاً جالب نیست. یه چیز درست و حسابی رو برا همیشه تصویب کنید.
سلام
مدیر گرامی الان از اون طرح که خرید بیشتر جزءبرنده ها حساب میشد یه شش ماهی میگذره وپس از آذرماه 95 دیگه این قانون اجرا نشد.
از شما که خودتون مدیر انجمن هستید انتظار نمیره که این حرف و بزنید و از قوانین فروشگاه خبر نداشته باشید
که اونم هر ماه به وقت قرعه کشی اگر قانون خاصی اجرا شده باشد اعلام میشده .
برنده شدن مولتیا هم منطقی نیست.
به عنوان مثال، با عقل جور در نمیاد که یه کاربر با نامهای کاربری cryingsphere و cryingsphere2 دو تا دو تا ببره.
اگر بنا بر تغییر شرایطه، موقع قرعه کشی قبل از انتشار اسامی میتونستید این مولتیا رو بررسی کنید و نهایتاً فقط یکی از کاربریها رو به عنوان برنده اعلام میکردین. پس برای این معضل هم راه چاره وجود داره، تنها کافیه یه ذره بیشتر به خودتون زحمت بدین!
کاربری که دوتا نام کاربری یا بیشتر داره با نام کاربریش داره کار میکنه و در انجمن پست میزاره
برای ما اجرا کردن این کار به راحتی صورت میگره که کسی بیشتر از یک نام کاربریش برنده نشه اما باید نظر کاربرای دیگه رو هم دید و بعد عملی کرد