راسخون: حمایت از تولید ملی و اشتغال
کاربران گرامی:
ضمن تشکر از حضور بسیار خوب شما عزیزان در ویژه برنامه نوروزی راسخون و استقبال از محصولات ملی در قرعه کشی ویژه برنامه، خواهشمند است جهت حمایت تولیدات فرهنگی داخلی و به تبع آن ایجاد اشتغال، لطفا از پازل های 3 بعدی که دریافت کرده اید و آنها را به زیبایی ساخته اید عکس گرفته و ضمن درج نظرات خود ذیل آن، در این تاپیک بارگذاری فرمایید تا همگی لذت ببریم و در این راستا بهتر بتوانیم خدمت رسانی کنیم.
با تشکر
روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری راسخون
کاخ چهلستون
ممنون از شما
لطفا در یه خط نظرتون رو هم درباره این محصول بفرمائید.
با سلام به دوستای راسخونی
کار کردن با پازلش واقعا جذاب بود فکر نمیکردم انقدر جالب باشه نه واسه اینکه تبلیغی حرفی زده باشم اما خب وقتی که پازل و ساختم احساس کردم کاخ چهلستون واقعی رو هم من درست کردم
دفترچه راهنما داره اما سعی کردم بدون دفترچش کارکنم تا با چالش بیشتری مواجه بشم.کلا کودک درون ادمو فعال میکنه
سلام. اول کلبه جنگلی که ساده تر و تعداد قطعاتش کمتر بود رو ساختم! ولی با این حال گردنم شکست!!! یکی از قطعات هم شکست (با چسب چسبوندمش)!!!!!! در انتها، عکس برداری هم خودش یه پروژه بود!!!!!!
اون آرامگاه بابا رکن الدین هم خیلی زیاده، سر یه فرصت عظیم (طی چندین فاز مختلف) باید بشینم درستش کنم!!!!
تذکر: دوستان، حجم عکسها رو کم کنید تا صفحه به راحتی بارگذاری بشه!!!
سلام و تشکر بابت هدایا.
پازل های جالب و قشنگی بود با کمی سختی که داشت و چند بار بهم ریختن و از نو ساختنش بالاخره تونستم درستش کنم
فرزاد اشرفي 14 ساله از مشهد مقدس
نظر : کاملا راضي و مرضي هستم
سلام
بنده در مسابقه پیش بینی شعار سال 96 به "اقتصاد مقاومتی ،تولید ملی و اشتغال" اشاره کردم ولی به نظرم مسابقه ای برگزار نشد و کسی به عنوان برنده اعلام نشد!؟
پس اخر چی شد؟؟؟
من هم از این پازلا دوسج دارم
من هم میخوام
سلام
بنده در مسابقه پیش بینی شعار سال 96 به "اقتصاد مقاومتی ،تولید ملی و اشتغال" اشاره کردم ولی به نظرم مسابقه ای برگزار نشد و کسی به عنوان برنده اعلام نشد!؟
پس اخر چی شد؟؟؟
سلام
کاربر گرامی مسابقه برگزار شد و برندگان هم مشخص شدند
میتوانید از لینک زیر جزئیات را مشاهده نمائید.
سلام. قبلا در تاپیک جوایز ویژه نوروز نوشتم
پازل مسجد مقدس جمکران رو برنده شدم که با کمک بچه هام ساختیمش.
خیلی جالب بود.
اول پازل رو خودم درست کردم. از یه جایی که قرینه بود، نصفشو پسرم درست می کرد، نصفشو دخترم.
کلی بهمون خوش گذشت.
بعد قرار شد کلبه چوبی رو فقط من راهنمایی کنم پسرم درست کنه.
از بیرون برگشتم دیدم نصف بیشترش رو کامل کردن، (البته پازلش کوچکتر بود)
جایزه خوب و تجربه خوبی بود.
سلام
پس اخر چی شد؟؟؟
سلام
سلام
سوال: برندگان در هفته اول اعلام شده بود ولی شعارهای ارسالی و جوایز در نظر گرفته شده اعلام نشده بود ؟؟؟؟؟
سلام
پس اخر چی شد؟؟؟
سلام
سلام
سوال: برندگان در هفته اول اعلام شده بود ولی شعارهای ارسالی و جوایز در نظر گرفته شده اعلام نشده بود ؟؟؟؟؟
سلام
منظورتون رو نفهمیدم