برندگان قرعه کشی ویژه برنامه نوروزی راسخون (اسفند و فروردین)
با سلام و احترام
ضمن سپاسگزاری از همهی عزیزان شرکت کننده در ویژه برنامه ی نوروزی راسخون و قرعه کشی اسفند و فروردین ماه و با آرزوی موفقیت برای همهی شما همراهان گرامی، به کسانی که در قرعه کشی این دوره برنده شدهاند تبریک ویژه عرض مینماییم.
ضمن قدردانی از همه ی عزیزانی که در ویژه برنامه از "مادر آسمان تا پدر خاک" ما را همراهی کردند جوایز به عنوان محصولات قرعه کشی دو ماه اسفند و فروردین ارایه شد که تمامی دوستان عزیزی که در بخش های مختلف این طرح مشارکت کردند توانستند از میان آنها به دلخواه انتخاب و خرید کنند.
شایان ذکر است محصولات جدید به منظور کمک به تحقق شعار سال و حمایت از محصول داخلی و تولید ملی ارایه گردید و خواهشمند است شما عزیزان پس از دریافت هدیه ی خود و استفاده از آن، نظر خود را در مورد این محصولات ذیل همین تاپیک ارایه دهید که بتوانیم بازخورد بهتری در ارایه ی محصولات داخلی و تولیدات ملی داشته باشیم و در سال جاری، به سهم خود کمک ویژه ای به تحقق شعار سال نماییم. ان شاالله..
با احترام نصف حسنهی محصولاتی که برنده نشدهاید برگشت داده شد.
کانال تلگرام انجمن جهت اطلاع رسانی طرح ها، برنامه ها، جشنواره ها، سوگواره ها و...
با تشکر
روابط عمومی پرتال فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
******************************************* ******* ***********************************************
پازل چوبی 3بعدی حافظیه
کتاب نفیس رستاخیز
پازل چوبی 3بعدی پل خواجو
پازل چوبی 3بعدی کاخ چهلستون
سالنامه نفیس سبک زندگی 1396
پازل چوبی 3بعدی مسجد مقدس جمکران
شکلات خوری بزرگ میناکاری
پازل چوبی 3بعدی منارجنبان
پازل چوبی 3بعدی سقاخانه اسماعیل طلایی
پازل چوبی 3بعدی مناره حرم امام حسین علیه السلام
پازل چوبی 3بعدی کاخ عالی قاپو
پازل چوبی 3بعدی مقام کف العباس علیه السلام
پازل چوبی 3بعدی بقعه بابا رکن الدین
پازل چوبی 3بعدی جنت البقیع
سلام
عرض تبریک به همه برندگان عزیز!
سلام. و عرض ادب.
خسته نباشید عرض میکنم خدمت همه دست اندرکاران برگزاری ویژه برنامه مادر آسمان تا پدر خاک.
تبریک به همه برندگان. تبریک به خودم.
مخصوصا تبریک به کسانی که با دو نامکاربری یک جایزه رو دوبار برنده شدند.
مخصوص تر تبریک به برندگانی که علاوه بر مورد بالا، جوایز دیگه رو هم برنده شدند.( یک نفر هفت جایزه البته تا جایی که من اکانتهاشون رو خبر دارم)
برای مدیران زحمت کشی هم که این سری برنده نشدند آرزو میکنم در ویژه نامه بعدی برنده بشوند. اجرکم عندالله
با سلام و عرض تبریک برای برندگان محترم
ما چند نفر بودیم از یک خانواده و در شهر های مختلف هستیم ولی دریغ از برنده شدن یک نفرمان بیشتر مسابقات مادر اسمان تا پدذ خاک را هم شرکت کرده بودیم
باسلام وتبریک به همه برندگان
خصوصامدیران
سلام و عرض تبریک به همه ی برندگان
سلام
خسته نباشید و تبریک اعیاد شعبانیه خدمت همه شما عزیزان
ببخشید قرعه کشی این بار شما خیلی بد چون آدم تو معذوریت انداخته بودید . بنده به همراه خانواده ام در جشنواره شما شرکت کردیم و کل 21 روز را همراه جشنواره بودیم . اما چون امتیاز کم داشتیم اقدام به خرید نکردیم . البته می تونستیم پازل بخریم اما پازل چه به درد ما می خورد ؟ بهرحال مطمئنم خیلی از دوستان دیگه هم با اینکه شرکت کرده بودند ولی اقدام به خرید نکردند چون جوایز خوبی در نظر نگرفتید ( به جز شکلات خوری و کتاب )
به برند گان محترم تبریک عرض می نمایم موفق باشند.
شاد باشید همیشه زندگی شادان کنید
عید و جنش است باز گل باران کنید
گرچه رفتنداز دیار ما عزیزانی عزیز
بازای یاران دعائی بهر آن یاران کنید
فی البداهه: منصور مقدم 10/2/1396
برخی ازاکانتهای خونواده منهم برنده شدن سعی کردن گرونترین پازل هاروبرداریم واصلاهم شهرهای مختلف نیستیم آخ چی حالی داره 3تامحصول برنده شدیم البته خودم برنده نشدم.
سلام به همه ی عزیزان
یعنی باورتون میشه من با یه اکانت بالآخره برنده شدم
خدایی خیلی هم دلم میخواست پازل جمکران رو برنده بشم و شدم
فقط یه سوال :
چرا تو قسمت پازل تعداد برنده ها اینقدر کمه(نسبت به سالنامه و کتاب و...)
مگه تعداد برنده ها محدوده؟
سلام ببخشيد در مطلب پيش شماگفته بوديد هركسي چه تعداد جايزه برنده شده كه من يك جايزه برنده شدم در اين مسابقه
شعار سال هم كه درست پيش بيني كرده بودم كه جايزه اش معلوم نشد
لطفا بفرماييد پس چرا اسمم نيست
سلام به همگی
و تبریک به همه برندگان و آرزوی موفقیت برای همه
سلام
به همه برندگان تبریک عرض میکنم امیدوارم به سلامتی و آرامش از پازل ها استفاده بکنند
با سلام به همگی
مبارکتان باشد