راسخون

💬💬💬اتاق فکر راسخونی💬💬💬

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

درسته خیلی حرفا نمیشه گفت

ولی راسخون بنظرم یجورایی داره محدود میشه و خب میل نمیکنن به فعالیت . همه میرن ب سمت سایت دیگه ای

بهتره یخورده هم امکانات سایت افزایش پیدا کنه

کسی هم پیشنهادی میده جوابش نشه "ممکن نیست" یا "در دست اقدام" و اقدام هم نشه

امکانات یسری کد نویسی دارن که فکر نکنم مسئولای فنی از عهده اش برنیان و خیلی وقتشونو بگیره .

همیشه کار ها طول داده میشه اینجا

دقیقا همین طوره؟!؟ اینجا همه چیز مشکوک میزنه

اخیرا من چند تا پیشنهاد دادم که اگه همشونو جمع کنی یه روز کاری نمیکشه که اگه عملی بشن خیلی تو روحینه کاربران تاثیر میزاره و برا خود سایت هم موثره ولی جوابی که اینا دادن: در دست اقدامه. به واحد مربوطه ابلاغ شده!

بعدشم یکمی زیاد تاکید میکنی و پافشاری که چرا این کار نشده؟!؟ میگن فلان واحد داره رو سایت جدیدی که معلوم نیست میاد یا نمیاد! کار میکنه

از زمانی که من در حال فعالیتم دارن سایت جدید رونمایی میکنن و آخرشم یحتمل بچه های منم نبینن سایت جدید رو

siryahya کاربر طلایی1
|
|

باور کنین خیلی روزا شده که ی پیشنهادی ب ذهنم خطور کرده گفتم بزنم 

بعدش بیخیال شدم چرا واقعا باید این طوری بشه سایت؟!@

فردا روز هم بیان این تایپیک رو ببین میگن همش قر میزنه، ولی من از در جا زدن بدم میاد!!!

mty1378 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7386
|

حرفای مسئولینم باید شنید

فکر کنم قرار بود تواتاق جشن یه نشستی داشته باشن مسئولان با کاربران منتهی نمیدونم چرا خبری نشد مگر نه اونجا هم سوالات پرسیده میشد

مسئولین یمدتم هست بنظرم نامحسوسن !!!شایدم سرشون شلوغه

الله اعلم

siryahya کاربر طلایی1
|
|

حرفای مسئولینم باید شنید

فکر کنم قرار بود تواتاق جشن یه نشستی داشته باشن مسئولان با کاربران منتهی نمیدونم چرا خبری نشد مگر نه اونجا هم سوالات پرسیده میشد

مسئولین یمدتم هست بنظرم نامحسوسن !!!شایدم سرشون شلوغه

الله اعلم

کلا اگه ببین اوضاع خرابه نمیان :)

mty1378 کاربر طلایی1
|
|

فکر کنم بایستی پیشنهادات رو قاب کرد زد به دیوار راسخون اینجوری فایده نداره

البته من در جایگاه نظر دادن هم نیستم چون مدت کمیه که اینجام در حد کاربر فوق عادی فعالیت کردم

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

siryahya کاربر طلایی1
|
|

به نظرتون برگزاری مسابقات به این منوال خوبه؟؟؟

siryahya کاربر طلایی1
|
|

البته من در جایگاه نظر دادن هم نیستم چون مدت کمیه که اینجام در حد کاربر فوق عادی فعالیت کردم

پس به نظرتون، شما نظر ندین کی باید نظر بده؟؟؟ از بیرون راسخون بیان بدن؟؟؟

mty1378 کاربر طلایی1
|
|

به نظرتون برگزاری مسابقات به این منوال خوبه؟؟؟

مسابقات عید بنظرم یخورده زیاده من که اصلا سراغشم نمیرم هر چی تو اخرین مطالب دیدم یه سری میزنم

هر چیزی به اندازه .

بنظرم دهه فجر مسابقات و طرحا بهتر بود

هر سری یه مسابقه

ببینید الان عیده ویژه برنامه عیدو داریم دیگه تموم میشه میره دیگه هیچ خبری نیست مسابقات به اندازه و مداوم باشه

mty1378 کاربر طلایی1
|
|

اوه انقدر کاربر پیش کسوت هست منم نظر میدم ولی باید یخورده درجه رو کم کنم

siryahya کاربر طلایی1
|
|

اوه انقدر کاربر پیش کسوت هست منم نظر میدم ولی باید یخورده درجه رو کم کنم

مشکل اینه که پیشکسوت ها هم به دلیل اینکه بی توجهی شده به نظراتشون به خاطر همین کمتر میان به همچین تایپیکایی

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19319
|

سلام و عرض ادب...

ببخشید من یه کوچولو برم منبر....

قبل اط عراضیم بگم...دوستان نیان بگن شما باز اومدین زدین وسط کاسه کوزه ما !!نظر شخصیه دیگه... نمیشه کاریش کرد.....

اول اینکه:من که خسته شدم از بس تاپیک های انتقادی ایجاد کردین!!همینا رو هر کی ببینه معلومه انگیزش کم میشه!

من نمیخواستم تو تاپیک حرفی بزنم ولی خوب شد دیگه..

ولی خداییش خیلی چیزای دیگه رو هم در نظر بگیریم...

همیشه بدی ها رو نبینیم ...من نمیگم راسخون کارش درسته ها.....ولی کلن عملکردشو بد هم نمیبینم....

من سایت های دیگه هم میرم ولی خداییش اینقدر که راسخون مسئ ولینش جوابگو هستن اونجاها من ندیدم اینجوری باشن!

بعدم...همینکه راسخون تا الان تونسته نگهمون داره این خودش نقطه قوتشه....حالا برا هر دلیلی....

اگه اینجوری نبود.....این همه سال کاربرای قدیمیش نمیموندن....حالا فعالیتشون شاید کم شده...ولی حضور دارن!!

اینا همه نقطه قوته دیگه نیس؟!!

ما یه کم انتظارامونم زیادیه....

اینو هم بگم تا باز دوستان نگفتند...من از هیچ کس طرفداری نمیکنم....

و من الله التوفیق...خنده.

دوست داشتینم حذف کنین

siryahya کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب...

قبل اط عراضیم بگم...دوستان نیان بگن شما باز اومدین زدین وسط کاسه کوزه ما !!نظر شخصیه دیگه... نمیشه کاریش کرد.....

اول اینکه:من که خسته شدم از بس تاپیک های انتقادی ایجاد کردین!!همینا رو هر کی ببینه معلومه انگیزش کم میشه!

همیشه بدی ها رو نبینیم ...من نمیگم راسخون کارش درسته ها.....ولی کلن عملکردشو بد هم نمیبینم....

من سایت های دیگه هم میرم ولی خداییش اینقدر که راسخون مسئ ولینش جوابگو هستن اونجاها من ندیدم اینجوری باشن!

بعدم...همینکه راسخون تا الان تونسته نگهمون داره این خودش نقطه قوتشه....حالا برا هر دلیلی....

اگه اینجوری نبود.....این همه سال کاربرای قدیمیش نمیموندن....حالا فعالیتشون شاید کم شده...ولی حضور دارن!!

دوست داشتینم حذف کنین

خووو ما هم همینو داریم میگیم

میگیم چه کار باید کرد که راسخونی بهتر داشته باشیم

ماشالا روال کار راسخون دست همه کاربرا هست، با این وجود چه کار باید کرد که راسخونی بهتر داشت؟؟!؟!

کاش ملت اولین پست تایپیک رو بخونن والا ثواب داره :)) از این دو مجهولی در میایم

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19319
|

سلام و عرض ادب...

دوست داشتینم حذف کنین

خووو ما هم همینو داریم میگیم

میگیم چه کار باید کرد که راسخونی بهتر داشته باشیم

ماشالا روال کار راسخون دست همه کاربرا هست، با این وجود چه کار باید کرد که راسخونی بهتر داشت؟؟!؟!

کاش ملت اولین پست تایپیک رو بخونن والا ثواب داره :)) از این دو مجهولی در میایم

سلام.

اتفاقی من تاپیک اول رو خوندم...........چیزی که هست پستهای بعدیش رو که دنبال کردم همه انتقاد بود........باز خودتونم بخونین.....

حرف من رو هم از دل عرایضم  دربیارین...........که : همیشه انتقاد هم کارساز نیس.....و ما رو سوق نمیده به بهترین ها............

mty1378 کاربر طلایی1
|
|

سلام.

اتفاقی من تاپیک اول رو خوندم...........چیزی که هست پستهای بعدیش رو که دنبال کردم همه انتقاد بود........باز خودتونم بخونین.....

حرف من رو هم از دل عرایضم  دربیارین...........که : همیشه انتقاد هم کارساز نیس.....و ما رو سوق نمیده به بهترین ها............

سلام اجی برخوار

خب بغیر انتقاد چیکار باید کرد ؟

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

بهتر نیست جای انتقاد بگیم پیشنهاد.

چون که من که هر چیزی میبینم پیشنهاده که به خاطر عدم رسیدگی کم کم یه حالت کوچک انتقاد منفی به خودش گرفته.

از ما که گذشت. از قبل تر از ماهم که گذشت.

ولی خواهشا مسئولین عزیز و گرامی به پیشنهاد دوستان تازه وارد دلسوز سایت گوش کنید.