💬💬💬اتاق فکر راسخونی💬💬💬
یاد این شعر افتادم:
از چی بگم؟ از دلی که فقط اسمش دله؟
یا عمری که نصفش اشکه، نصفش گِله؟
یا از روحِ توی زندون که جسمش وِلِه؟
آدم مجبوره که با شرایط وفقش بده!
از چی بگم؟ بگو از یه روحِ زخمی...
که باید یک تنه بره تو قلب کوه سختی!
برترین های هفته !!
هر هفته کاربرا و مدیرای برتر طبق فعالیشون انتخاب و معرفی بشند تو صفحه انجمن همون گوشه موشه ها
اینجوری انگیزه فعالیت بیشتر میشه
البته فقط همین کافی نیست ... باید کامل تر بشه . یدفعه ای اومد تو ذهنم گفتم
* در قسمت تازه ها همون اخرین مطالب ارسالی باشه
* پر بازدید ها : پست هایی که بیشترین بازدید رو کسب کردند
* و بیشترین نظر
* به اضافه یک قسمت برتران و فعالان هفته که کاربران و مدیران باشند
این قسمت ها اگه همراه با رتبه باشن هم خوبه
همینطور هم هر کاربری جداگونه رتبه ای داشته باشه بغیر از (طلایی - نقره ای - برنزی ) بصورت عدد ، خودش باعث حس رقابت میشه و فعالیت کاربرا بیشتر و سایت پر بازدید تر میشه
به منظور تحقق این امر مهم، خبرآنلاین، مشکلاتی را که در جامعه وجود دارد منعکس می کند و جواب مسئولان را خواستار می شود. طبعا قضاوت نهایی در باره پاسخهای داده شده و عملکرد مسئولان با شهروندان است
به منظور تحقق این امر مهم، خبرآنلاین، مشکلاتی را که در جامعه وجود دارد منعکس می کند و جواب مسئولان را خواستار می شود. طبعا قضاوت نهایی در باره پاسخهای داده شده و عملکرد مسئولان با شهروندان است
شما که واقعاً خسته نباشید...!!!!
حقیقتاً بهره بردیم!!! کاملاً راهگشا بود!!!!!
فکر میکنم ۹۹٪ کاربرا از اعتبار پیامک استفاده نمیکنن .
اگه امکانش باشه که بشه تبدیلش کرد خوبه
فکر میکنم ۹۹٪ کاربرا از اعتبار پیامک استفاده نمیکنن .
اگه امکانش باشه که بشه تبدیلش کرد خوبه
سلام
به نکته خیلی خوبی اشاره کردین
چرا استفاده نمیکنن!؟@؟ برا اینکه شرایطشوو خیلی سخت گرفتند
اگه میشد که مدارک درخواستی برای فعال کردن پیامک رو از طریق ایمیل دریافت کرد و فعال نمود همه فعال و قطعا استفاده میکردند!!!
اما کو گوش شنوا هزار دفعه خودم گفتم فقط
سلام
چی میشد برنامه نویس سایت یکم قوی تر می شدو ما رو از شر بعضی درخاست ها خلاص میکرد.
مثلا خیلی چیزا میتونست به صورت سیستمی باشه که نیست من جمله اهدای هدیه تولد به کاربر
سلام
یه دردی تو گلوم هست نمیدونم چیکار کنم
یه نظر سنجی ساده:
به نظرتون کدام یک بهتر است؟؟؟ البته نه از بابت محتوا بلکه از بایت ابزار؟! فقط در حد یک نگاه اولیه لطفا!!!
رفتن به تايپيک مورد نظر در عرض چند ثانيه [اختصاصی راسخون ]
یا
🎓🎓🎓 آموزش بارگذاری ویدیو در انجمن راسخون [اختصاصی راسخون] 🎓🎓🎓
خدا وکیلی چرا عوض اینکه روز به روز کاربرا رو مشتاق کنین و امکانات اضافه بزارید این کارا رو میکنید؟؟؟؟
هر روز محدود تر از دیروز
منظورم عدم نمایش پیش نمایش ویدیوها مثل سابق بود که الان به صورت صفحه سیاه نشون میده
سلام
یه نظر سنجی ساده:
به نظرتون کدام یک بهتر است؟؟؟ البته نه از بابت محتوا بلکه از بایت ابزار؟! فقط در حد یک نگاه اولیه لطفا!!!
یا
خدا وکیلی چرا عوض اینکه روز به روز کاربرا رو مشتاق کنین و امکانات اضافه بزارید این کارا رو میکنید؟؟؟؟
هر روز محدود تر از دیروز
منظورم عدم نمایش پیش نمایش ویدیوها مثل سابق بود که الان به صورت صفحه سیاه نشون میده
با سلام و عرض ادب و احترام:
پاسخ واحد فنی در جواب سوال شما:
جناب طاهر زاده عزیز ضمن تشکر از زحمات شما :همانطوری که اطلاع دارید بارگذاری مدیا در سایت هایی همانند آپارات کاملا تخصصی می باشد و خدمات آن بروز ارائه میگردد. ازآنجا که قابلیت مذکور تخصصی بوده و احتیاج به برنامه نویسی و بروز رسانی مستقل دارد . در حال حاضر امکان این تغییرات در سایت راسخون وجود ندارد .لذا در برنامه نویسی راسخون تنها قابلیت بارگذاری مدیا به صورت عمومی برای همه ی کاربران در نظر گرفته شده است ،از شما بزرگوار و همه ی عزیزانی که مدیا بارگذاری می نمایند خواهشمندیم پیش نمایش اول هر مدیا را به صورت زیر نویس ارائه دهید .
با تشکر
سلام
یه نظر سنجی ساده:
یا
هر روز محدود تر از دیروز
با سلام و عرض ادب و احترام:
پاسخ واحد فنی در جواب سوال شما:
جناب طاهر زاده عزیز ضمن تشکر از زحمات شما :همانطوری که اطلاع دارید بارگذاری مدیا در سایت هایی همانند آپارات کاملا تخصصی می باشد و خدمات آن بروز ارائه میگردد. ازآنجا که قابلیت مذکور تخصصی بوده و احتیاج به برنامه نویسی و بروز رسانی مستقل دارد . در حال حاضر امکان این تغییرات در سایت راسخون وجود ندارد .لذا در برنامه نویسی راسخون تنها قابلیت بارگذاری مدیا به صورت عمومی برای همه ی کاربران در نظر گرفته شده است ،از شما بزرگوار و همه ی عزیزانی که مدیا بارگذاری می نمایند خواهشمندیم پیش نمایش اول هر مدیا را به صورت زیر نویس ارائه دهید .
با تشکر
با سلام و عرض خسته نباشید ب مسئول محترم
آخه این چه حرفیه؟!؟!؟؟!
ما که از اول داریم تو اپارات کار میکنیم عین سابق هستتش!
خو تا ی ماه قبل باز میشد گذاشت چطور یک دفعه ای تخصصی شد؟؟!@!@
واقعا آدم از دیدن پاسخ های مسئولین راسخون بخصوص فنی شاخ در میاره
امیدوارم همیشه دلیل داشته باشین برای کارایی که ......
ای خدا ای روزگار..........
سلام
یه نظر سنجی ساده:
یا
هر روز محدود تر از دیروز
سلام و عرض ادب
یاد این شعر زیبا وظریف و طنز افتادم. باید با خط خوش و طلاکوب قاببزنن سردر دفتر کار بعضی مسئولان
ترقی های مردم رو به بالا تواز بالا به پایین میترقی!!!
حرف حقه و خیلی هم تلخ. اما واقعیست.
خیلی وقته مشکلات محیط ویرایش با مرورگر کروم پابرجاست که قبل از محیط ویرایش جدید این مشکلات اصلا نبود.....
من که از خیر و شرش گذشتم. بقیه هم می گذرن.
سلام
یه نظر سنجی ساده:
یا
هر روز محدود تر از دیروز
سلام و عرض ادب
یاد این شعر زیبا وظریف و طنز افتادم. باید با خط خوش و طلاکوب قاببزنن سردر دفتر کار بعضی مسئولان
ترقی های مردم رو به بالا تواز بالا به پایین میترقی!!!
حرف حقه و خیلی هم تلخ. اما واقعیست.
خیلی وقته مشکلات محیط ویرایش با مرورگر کروم پابرجاست که قبل از محیط ویرایش جدید این مشکلات اصلا نبود.....
من که از خیر و شرش گذشتم. بقیه هم می گذرن.
سلام
دقیقا همین طوره
ولی اگه ما هر چی هم بگیم کو گوش شنوا!!!
ملت با امکانات فوق پیشرفته تو وب سایت ها و فروم های دیگه حال میکنن ما هم دلمون خوشه که ......
بعد میگن چرا این طور شد؟ چرا فلان برنامه جواب نمیده؟ چرا بودجه کمه>؟؟!؟
خو عزیز من از تو حرکت از خدا هم برکت
بعضی وقتا تکرار حرفا فقط تبدیل میشه به غر زدن که هیچ اثر مثبتی نداره.
نرود میخ اهنین در سنگ
یوقتایی باید بیخیالی طی کرد.
کم لطفی نباشه خدایی راسخون خیلی خوبه.به کاربراشم اهمیت میده هیچ سایتی ندیدم اینطوری باشه، ولی اگه کمی بیشتر به خواسته هاشون توجه بشه و عملی بشن هم عالی تر میشه و کاربرا خیلی خوشحال میشن و این خودش ارزش بالایی داره
کسی اگه پیشنهادی میده و یا انتقادی میکنه صرفا بخاطر پیشرفت سایته نه تنها راحتی خودش.
ولی توجهی ک نشه اون شخص هم سرد و دلزده میشه.
کم لطفی نباشه خدایی راسخون خیلی خوبه.به کاربراشم اهمیت میده هیچ سایتی ندیدم اینطوری باشه، ولی اگه کمی بیشتر به خواسته هاشون توجه بشه و عملی بشن هم عالی تر میشه و کاربرا خیلی خوشحال میشن و این خودش ارزش بالایی داره
کسی اگه پیشنهادی میده و یا انتقادی میکنه صرفا بخاطر پیشرفت سایته نه تنها راحتی خودش.
ولی توجهی ک نشه اون شخص هم سرد و دلزده میشه.
دقیقا همین طوره