جشن اتاق چت
مدیرسلما
مثه اینکه خوابشون برد
رفتم سری به طرح های نوروزی بزنم.
ای خدا
من چراخوابم نمی گیره!!!
من رفتم بخوابم. از ساعت 12 خودمو حفظ کردم تا الآن!!!! خیلی خوابم میاد.
ایام بکام
یا علی
من رفتم بخوابم. از ساعت 12 خودمو حفظ کردم تا الآن!!!! خیلی خوابم میاد.
ایام بکام
یا علی
بسلامت ازتوآفتاب برو
منم بااجازه برم که شارژگوشی روبه اتمامه،شب بخیرنه ببخشیدصبح بخیر،خخخ
باسلام وصبح بهاری همگی بخیروشادی
سال ها بود که با زنان مانند کنیزی تیره بخت رفتار می شد. اموال باعث افتخار بودند و دختران مایه ننگ. به مردگانی فخر می ورزیدند و دختران را منفور می داشتند. تا تو ای ریسمان محبّت الهی و ای لطیف ترین آیه خلقت، آمدی و رشته ننگ را از وجود رنجور زنان گسستی و افکار جاهلانه موهوم پرستان را دگرگون کردی. چه کرد بوسه پیامبر بر دستان تو در آن روز؟ چه کرد محبّت بی حدّ پیامبر به دخترش با نگاه خشمگین جاهلان و چشم پر امید دخترکان؟ و چه می کند یاد زندگی حیرت انگیز تو با منادیان آزادی زن در جامعه های جاهلی امروز؟! گرامی باد میلاد تو که مایه نجات و ریسمان رستگاری عالمیان شدی.
مدح مادر
ای باغبان بوستان آل طاها، ای مادر یاس های سپید و خوشبو، ای دامن مهربان شاخه های نرگس، خوش آمدی. مبارک آمدی. آمدی تا یاس ها سپیدی بیاموزند و نرگس ها خوشبویی. ای مهربان ترین مادر خلقت، فرزندنت امام عصر(عج) به مادری چون تو می بالد. زیباست سخن او در مدح تو که فرمود: «دختر رسول خدا(ص)، برای من اسوه حسنه و سرمشقی نیکوست». مبارک باد این میلاد فرخنده بر مولایمان صاحب الزمان(ع).
سخنی از فرزند زهرا(س)
«فاطمه زهرا(س) فجر درخشانی است که از گریبان آن، خورشید امامت و ولایت و نبوّت درخشیده است. آسمان بلند و رفیعی است که در آغوش آن ستاره های فروزان ولایت قرار گرفته است.
همه ائمه(ع) برای مادر بزرگوار خود تکریم و تجلیلی قایل بودند که برای کمتر کسی این همه احترام و تجلیل را از آن بزرگواران می شود دید.»
شخصي تراكتور مي خره نميدونه چه جوري خاموشش كنه مي بندتش به درخت !
دوتا آدم ضايع با هم ازدواج مي كنن بچه شون ميشه تابلو!