جشن اتاق چت
خخخخ به خونَمم تشنن. ولی دیگه مقررات آموزشیه!! آبکی که نمیشه امتحان برگزار کرد که هر دانشجویی که برای هر کاری میاد دانشگاه الّا درس خوندن، پاس بشه بره، بعد به ریش ما هم بخنده! باید بیفته تا قدر کلاس رو بدونه. دانشجوهای الآن روز به روز پُرروتر میشن!! ظرفیت و جنبه خیلیاشون ندارن.
حالا مارو با دانشجو ها یکی نکنین اونا مجبورن ما کاربرای مجازی هستیم درساییم که خوندیم چیزیش نه به کارمون اومده نه یادمون مونده اینام همینطور .
اینا هرچی سوالات سخت تر مشارکت کمتر
بیشتر برای سرگرمیه
خب باشه، قبول. ولی مشارکت کمتر باشه، شانس شما میره بالاتر. من اصن کار ندارم به تعداد شرکت کننده ها. حتی یک نفر هم باشه که درست و حسابی جواب داده باشه، برام کافیه و به وجودش افتخار میکنم. با نهایت دقت و با حوصله جواب بدین که این دفعه مثل دفعات قبل هر کس هر کس بعنوان برنده اسمش اعلام نمیشه.
بنده که ریلکسی طی میکنم چون برنده بشو نیستم حسش باشه میخونم جواب میدم نباشه نمیفرستم
سوالای منم سخته، یادم باشه بعدا بیام یه مسابقه ای چیزی برگزار کنم
مخصوصا سوالای شفاهی، یه مدت پیش کلاس ششمی هام تجربه اش کردن
آخ عالیه، دمتون گرم. من که با جان و دل استقبال میکنم.
نمیدونم چرا نمیتونم سوالامو نپیچونم
البته به نفع شاگردا کار میکنم که یادگیری فقط به کتاب محدود نشه، و حتی ممکنه نمره کم نشه
پس شما هم نمره کم نکنید، مهم یادگیریه خخخ
به اقای طاهرزاده بگید بعدا با خدا خلوت کنند الان بیان اتاق جشن .
مثل چی سایت خلوته
به حرفم نمیکنه. من که به اون طور پستا هم علاقه ای ندارم (منظورم تاپیکای نجومیه که هیچ کسی نمیخونه)
آره خلوته. البته بعضیا دارن از پنجره نگاه میکنن. نامحسوسن.
بزارین تا کسی نیست اجیلا رو بیارم
بنده که ریلکسی طی میکنم چون برنده بشو نیستم حسش باشه میخونم جواب میدم نباشه نمیفرستم
نه این اشتباهو نکنید، الآن موقعیتش جور شده و وقتشه... از دست ندین. شانس مانس رو هم بذارید کنار.
شما کار خودتونو بکنید، خدا هم هواتونو داره. بیحال بازی در نیارید!!!!
نه این اشتباهو نکنید، الآن موقعیتش جور شده و وقتشه... از دست ندین. شانس مانس رو هم بذارید کنار.
مرسی تشکر
مرسی تشکر
متنو که یه دفه نخونید، به چهار قسمت تقسیم کنید. هر تیکه رو به وقتش که حال داشتید بخونید!
هدف کتاب خوندنه و یاد گرفتنِ یه مطلب.
به پیامی که هم اکنون به دستم رسید، توجه فرمایید:
.Don’t believe your sense of first meeting never
هرگز به احساساتی که دراولین بر خورد از کسی پیدا می کنید، نسنجیده اعتماد نکنید ...
(آناتول فرانس)
مرسی تشکر
متنو که یه دفه نخونید، به چهار قسمت تقسیم کنید. هر تیکه رو به وقتش که حال داشتید بخونید!
هدف کتاب خوندنه و یاد گرفتنِ یه مطلب.
شمام یبار تخفیف قائل شین . بقیه رو هم اسون طرح کنید . کنکور بخدا آسون تر بود
شمام یبار تخفیف قائل شین . بقیه رو هم اسون طرح کنید . کنکور بخدا آسون تر بود
میخوام کاری کنم که جوایز برسه به دست افراد لایق و نه هر کس هر کس. انقلاب یعنی این.
آقای دیمی پست بالایی منو بخونید ، مهم یادگیری یادتون نره!!
من برم دیگه، خدانگهدارتون
اوا نمیدونم چرا پستتون رو ندیدم. ببخشید.
باشه چشم!!!!
خدا به همراتون.
بسلامت اجی
آخیش فکرکنم امیدجهان رفت خوابیدازشررش راحت شدم
من برم بازار یه کاری پیش اومد لینک سوالات رو بفرستین بیام نگاه میکنم
بازارقندهارنرفته باشی یه وقتی!!!