بهترین جمله
هر انسانی، عطر خاصّی دارد!
گاهی...
برخی...
عجیب...
بوی خدا میدهند!
مثل مادر ♥
پدر یعنی سید علی که همچون کوه ایستاده و از خواسته های مردم دفاع میکنه و حقوق عادی و معمولی -در حد زنده بودن- مردم رو از اهل نجوم مطالبه گرست....!
مادر یعنی اون مادر شهیدی که بیش از دو سال چشم به راه فرزند مفقودش بود و اکثر شبها چشم به راهش بود اما سرانجام استخوانهای دلبندش را به او هدیه کردن و .... اما الان 6 ماهه که بعلت سکته مغزی در منزل افتاده و فقط قدرت شنوایی داردو دیگر هیچ.... و شاید این بار دوباره منتظره که باز فرزند شهیدش........
پدر پشت و پناه من است و به این پشتوانه زندگی میکنم و به راه خود ادامه میدهم .
مادر یعنی نقطه بزرگی از مهر و محبت که وابستگی و دل بستگی به او مرا امیدوار می سازد .
عشق داغیست که
تا مرگ نیاید نرود
هر که بر چهره از
این داغ نشانی دارد
همش هی تو ذهنم میاد اون شعر فروغ
«زندگی گر هزار باره بود، بار دیگر تو، بار دیگر تو»
یکی از محدود آدمایی که واژهی انسانیت برازندشونه، کسایی هستن که میدونن ممکنه محبتشون جبران نشه، ولی بازم محبت کنن
با سلام و احترام
مادر یعنی تمام زندگی مادر یعنی جان پناه زندگی مادر یعنی مایه خشنودی خداوند مادر یعنی بی نهایت عشق و علاقه
پدر یعنی امید زندگی پدر یعنی کوه استوار
حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بهترین و والاترین الگوی زن مسلمان است . به امید اینکه از این بانوی بزرگوار الگو بگیریم
حضرت علی علیه السلام ؛ بزرگ رادمردی که در شجاعت ، گذشت ، پهلوانی ، اخلاص , ایثار و .. بی نظیر بود و الگوی مرد مسلمان است . به امید اینکه مردان ما از این بزرگ مرد الگو بگیرند .
پدر ، بابا است ولی نه فقط برای آب و نان دادن او پدری است با گذشت ، مهربان ، با صداقت ، دلسوز و پشتیبانی محکم . برایش آرزوی طول عمر همراه با سلامتی و موفقیت را دارم .
مادر ؛ مادر است نه فقط برای امور عادی خانه بلکه خانه داری است که تربیت فرزندان برای او مهم است . مهربان است و دلسوز . همدل و نقطه قوتی برای همراهی و همدلی . برایش آرزوی طول عمر همراه با سلامتی و موفقیت را دارم .
حضرت علی(علیه السلام)
الگوی عدالت و سخاوت
عدالت این نیست که بگی نصف مال من و نصف مال تو
عدالت یعنی اینکه وقتی ساعت کاریش در محل کار تمام می شد برای ادامه کارش شمع بیت المال را خاموش و شمع خود را روشن می کرد
برادران و خواهر های من دقت کنیم تا با خودکار بیت المال برگه های خود را پر نکنیم
حضرت فاطمه (س)
نمی توانم چیزی بگویم زبانم قاصر است و.........
الگویی برای خواهرانم..