بهترین جمله
به نام خدا
با سلام و عرض ادب:
با تبریک عید نوروز و آرزوی بهترین روزها در سال جدید
به مناسب تولد امیر مومنان حضرت علی علیه السلام و بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها وتولد امام خمینی (قدس سره)و ایام عید باستانی نوروز تاپیک زیر جهت ارسال بهترین جمله با موضوعات زیر تقدیم می گردد.
دوستان و همراهان گرامی می توانند جملات و اشعار زیبای معنوی یا عاشقانه با سعی در بکار بردن استعاره و تشبیه و زیبای های ادبیاتی در یک خط یایک جمله یا در یک پاراگراف به این تاپیک ارسال نمایند.
موضوعات:
حضرت علی(علیه السلام)
حضرت فاطمه (سلام الله علیها)
روز زن:
پدر یعنی...........
مادریعنی.........
پدر یعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنی عشق ، آرامــــــــــــــش ، یعنی گذشت ، یعنی باشــــــــــــــــ تا من هم باشم ، دوستت دارم پدرمــــــــــــــــــــــ
مادر یعنی زندگی ،
مادر یعنی عشق ،
مادر یعنی مهر ،
مادر یعنی اون فرشته ای که با اشکت ، اشک میریزه ،با خنده هات می خنده ، مادر یعنی اون فرشته ای که نگاهش به توئه و با هر لبخندت ، زندگی میکنه ،
مادر یعنی اون فرشته ای که هیچ وقت باور نمیکنی مریض بشه یا پیر بشه ، چون همیشه و توی هر حالتی به روت لبخند میزنه ، مادر یعنی اون فرشته ای که طاقت دیدن اشکاش رو نداری ...
مادر یعنی عشق ، آرامش ، مظهر عطوفت و مهربانی
علي حضرت اميرالمومنين عليه السلام
فاطمه بزرگ بانوي دوجهان سلام الله عليها
روز زن روز بزرگداشت عاطفه و مهر خداوندي در وجود زن است
مادر يعني عشق و چان نثاري
پدر يعني سر پرستي و فداكاري
مادر ، نیمه گمشده من مادر زیبا ترین ، لطیف ترین، فداکارترین و وفادارترین عزیز خداوند است من مادر را یک عشق بی بهانه ویکی شوق شعفناک شیرین نام نهاده ام یک مثل عربی هست که میگوید: خدا نمیتوانست در همه جا باشد از این رو مادران را آفرید! مادران فرشته های روی زمین اند!!!
مادر یعنی : ناز هستی در وجود مادر یعنی: یک فرشته در سجود مادر یعنی:یک بغل آسودگی
پدر یعنی تمام عمر وهستی پدر یعنی تمام عشق هستی پدر یعنی صفا یعنی لیاقت پدر یعنی صبوری کل طاقت پدر یک سایه یک چتر حمایت پدر یک ابتدا تا بینهایت پدر یعنی خلوص یعنی محبت پدر یعنی نگاه یعنی سخاوت پدر لبخند پدر یک عشق ساده پر پدر آغوش گرم خانواده پدر دستان گرم پر طراوت پدر یعنی غرور یعنی شجاعت پیشکش به تمام پدران عزیز و زحمتکش
حضرت فاطمه سلام الله علیها یعنی همه خوبیها
پدر یعنی پناه
مادریعنی عشق
حضرت علی علیه السلام یعنی همه بزرگ مردی ها
حضرت علی (ع)
یعنی اسدالله الغالب
یعنی عدالت محض
حضرت فاطمه زهرا (س)
یعنی مظهر عفاف و حجاب
یعنی الگوی ائمه معصومین (ع)