چهارشنبه سوزی
بیاییم دراین چهارشنبه آخرسال به آتش نشانانمون کمک کنیم ودست ازترقه بازی بردارید.
بنظرشماچه راهکاری واسه بچه هاوجلوگیری ازاین عملشون وجوددارد؟
اگه خاطره خوشی ازاین شب داریدوهم مطرح کنید.
دوستان یادتون باشه خونواده های حادثه پلاسکوهنوزعزادارندوامسال عیدندارند،بیاییم به احترام خونواده های پلاسکوایران دوست وهم نوع دوست باشیم.
بنظرمن دولت مکانهایی واسه تخلیه این استعدادبچه هادرنظربگیره.
کم جوشهای روزانه نداریم که اینهم دوچندان شده،بخدابخاطرخریدزودرفتم وزودهم برگشتم
یه فکراساسی بایستی کرد.
هرساله مبالغ هنگفتی سراین جشن آخرسال به جیب قاچاقچیان میره بیاییم ازاینکارجلوگیری کنیم.
هرساله مبالغ هنگفتی سراین جشن آخرسال به جیب قاچاقچیان میره بیاییم ازاینکارجلوگیری کنیم.
بله راهکارشماچیست؟
بنظرمن بایستی فرهنگ سازی بشه
من نمی دونم این چی جشنیه که آخرش به بیمارستان ختم میشه
همون رسم قدیمیش که ملاقه زنی وازروی آتش پریدنش خوب بود
دوستان
راهکاربدین
باسلام
متاسفانه سنتهاعوض شده ترقه های کوچک هرسال بزرگتروبه شکل نارنجک درمی آیند.بنظرمن بیایم پول همین موادآتش زاروبه فقرابدهیم که آخرسال نگاهشون به دست همسایشونه،بنظرشمابهترنیست؟
تواین شب رسانه هاازجمله سیمای جمهوری اسلامی باپخش فیلمهای سینمایی اکشن سعی میکنه بچه هاروخونه نشین کنه که اینم کارخوبیه بنظرمن
باسلام
متاسفانه سنتهاعوض شده ترقه های کوچک هرسال بزرگتروبه شکل نارنجک درمی آیند.بنظرمن بیایم پول همین موادآتش زاروبه فقرابدهیم که آخرسال نگاهشون به دست همسایشونه،بنظرشمابهترنیست؟
بله تشکر
دوستان دیگه نظری ندارند؟
من نمی دونم این چه رسمیه که هرسال هم برحجم وازدیادموادآتش زامی افزایندمی ترسم تاچندسال دیگه تواین شب بمب دستی ویابمب اتمی انداخته بشه.
وقت حادثه پلاسكو به آتشنشان ها قول داديم نكنه فراموش كنيم
واماخاطره خوب این شب
قریب به ۱۵سال قبل بنده که درشهرستان ومحردبودم بابه سرگیری یکی ازرملحفه های خوابگاه برادران به قصدشادی واجرای مراسم چهارشنبه سوری به خوابگاه خواهران اداره آن زمان رفتم که برخلاف انتظارآب جوشیده ولنگه کفش بااستقبال خوب مسوول خوابگاه وهمچنین همسریکی ازپزشکان متخصص بیمارستان که پزشک زنان هم بودندمواجهه شدم که خاطره خوبی درذهنم نقش بست خانمهاکه لطف نمودنددومشت شکلات درکاسه ام ریختندهمسرخانم دکترهم دومشت گردوکه درمنزل داشتندبرام آوردند،واقعاچقدرخوب بودرسم قدیمی ها.یادش همیشه بخیر