راسخون

💬💬💬 نظرسنجی در مورد ساخت آموزشهای ویدیویی 💬💬💬

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

با سلام و عرض ادب خدمت کاربران فهیم راسخون

با توجه به استقبال شما دوستان از آموزش های ویدیویی بر آن شدیم که یک نظر سنجی برای تولید آموزش های ویدیویی بعدی قرار دهیم، که بر حسب نیاز و درخواست های شما در این بخش، آموزش ها تهیه و در اختیار شما دوستان عزیز قرار داده شود.

💡 از دوستان عزیز راسخونی خواهشمندیم هر موضوع آموزشی که می خواهند در آینده نزدیک تهیه و در تالار بارگذاری شود، ذکر فرمایید.

💡💡 پیشنهادات و درخواست های شما دوستان، حتما اجرایی خواهند شد.

💡💡💡 امیدوارم بتونیم قدمی کوچک در مسیر رفع مشکلات شما و همچنین آسان کردن مسیر آموزشی شما در این تالار برداشته باشیم.

💡💡💡💡 انتظار شما از تالار آموزش های ویدیویی چیه؟!؟!؟

لطفا از آموزش های ما دیدن فرمایید و پیشنهادات و نظرات سازنده خودتون رو با ما درمیون بزارید

🎥🎥🎥 لیست مختصری از مجموعه آموزش های ویدیویی موجود در تالار "آموزش های ویدئویی" :

هم اکنون به یاری گرم شما نیازمندیم 

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

سلام

اگر امکانش هست نحوه ساخت پوستر و بروشور رو آموزش بدید.(به خصوص نکات ریزی که باعث زیباتر شدن پوستر و بروشور میشن از جمله کادرگذاری در بروشور و رنگ زمینه و ...)

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

سلام بر داداش یحیی، خدا قوّت؛

شاید این درخواستِ من با هدفِ این تاپیک همراستا نباشه ولی خب آموزشش میتونه مفید باشه. خودمم چندین بار نیاز پیدا کردم ولی نرم افزارِ درست و حسابی و بدون دردسری نتونستم پیدا کنم که کارم راه بیفته! لذا بی خیالش شدم!!!!!!!!!

فعلاً نظرم بر اینه: آموزش نحوه متن گذاری، تصویرگذاری و صداگذاری روی محتوای یک کلیپ در حالتهای مختلف (ثابت و متحرک(مثل تیتراژ فیلمها)). و کلاً معرفی نرم افزارهایی که مرتبط با این حوزه هستن. اون هم مواردی که یادگیریش باز دردسر نداشته باشه و راحت باشه!!! إن شاء الله منظورم واضح بوده باشه!

SABOORI کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4222
|

پرایمر تدوین

rezahossiny کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1677
|

اگر لطف کنید اموزس تبدیل فایل های پی دی اف به ورد را اموزش دهید

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

اگر لطف کنید اموزس تبدیل فایل های پی دی اف به ورد را اموزش دهید

سلام

دکمه سرچ انجمن خیلی کاربردیه!!!

اگر عجله دارید میتونید از این تایپیک میتونید استفاده کنین ولی ویدیوی مخصوص حتما تهیه و در اختیارتان قرار خواهد گرفت

انجمن راسخون - آموزش تبدیل فایل PDF به Word

sahel22 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 5
|

سلام خسته نباشید اگر بتونید بصورت مجازی icdl1و2رو یاد بدید بزرگترین کار رو کردید چون هزینه ثبت نام و استفاده از هردوش حدود 400یا500تومن میشه در  سازمان فنی و حرفه ای  پس لطفا اول این کار رو بکنید.ممنون ازلطفتان

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|

با سلام

ساخت آموزشهای ویدیویی یا ویدیوهای آموزشی کار بسیار عالی است.

لطفا لینک دانلود آنها با کیفیت بالا را نیز در سایت قرار دهید.

با تشکر

ahmad0 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 739
|

سلام و خداقوت

من به شخصه طرفدار آموزش های تصویری و ویدیویی هستم و همیشه دنبال میکنم، اخیرا تایپیکی گذاشته بودید با اسم آموزش نوار ابزار راسخون و آموزش اکسل که عالی بودند. امیدوارم ترفندهای ریزشو هم قرار بدهید.

میخواستم بپرسم آموزش های تخصصی هم میتونید بزارید؟ مثلا در مورد فتوشاپ یا برنامه نویسی؟

بازم ممنون به خاطر آموزش های عالی

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام

اگه براتون امکان داره اموزش هایی در مورد فتوشاپ بزارید.از مبتدی تا پیشرفته

ممنون

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

اگر چند نفر از دوستان اعلام آمادگی کنند میشه هر کدوم از آموزش نرم افزارهایی که پیشنهاد دادید از مبتدی تا پیشرفته در مدت نسبتا کوتاهی کار کنیم!

دوستانی که در تالار آموزش ویدیویی کار کردند میدونن که ساخت یک قسمت آموزشی خییبلی وقت گیره و ....

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

سلام

اگه براتون امکان داره اموزش هایی در مورد فتوشاپ بزارید.از مبتدی تا پیشرفته

ممنون

در همین راستا، میتونیم "تهیه و تولید اینفوگرافیک" رو هم یاد بگیریم. یعنی آموزشها در صورت امکان طوری باشه که به همین سمت و سو بریم. ولی فک کنم برای رسیدن به این هدف خیلی باید کار بشه و خودمون هم باید زیاد وقت بذاریم تا فتوشاپ رو در حد عالی و در سطح پیشرفته یاد بگیریم.

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|

با سلام مجدد

لطفا آموزش تعمیرات خودرو را نیز در سایت قرار دهید.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام

منکه زیادبه اموریارانه نه ببخشیدرایانه واردنیستم امااگه بشه نحوه ارتباط باتلوزیونهای خارجی جهت یادگیری زبان روازطریق نرم افزاری خاص یادبدین ممنون میشم،۸گیگ عیدی یادت نره مدیرجان،خخخخ

پیش پیش هم سال نومبارک