راسخون

مبحث 129 طرح صالحین: «موسیقی، ساز و آواز»

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|
نه خب یوقتایی اصلا حواسمون نیست وقتی به خودمون میایم میبینیم داریم اهنگو زمزمه میکنیم ولی در مورد درس قطعا این طور نیست

به نظرم بیشتر مربوط میشه به علاقه و لذتی که از آهنگ میبریم (نسبت به درس). از آهنگ بیشتر خوشمون میاد. اونو به اختیار گوش میکنیم ولی درس رو اکثر اوقات به اجبار میخونیم!

کسی هم که به فرمولای ریاضی علاقه داشته باشه، با یه نگاه حفظ میشه. اینو خودم احساس کردم به تمام و کمال.

ولی من که هزار بار هم اگر آهنگی رو گوش بدم بازم حفظ نمیشم. فقط اگه یه تیکه از آهنگ رو بصورت تستی یا جای خالی مطرح کنن میتونم سریع جواب بدم!!!

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

همین الآن در یکی از تاپیکها به عکس زیر برخوردم!

نظر شما دوستان در مورد عکس نوشته زیر چیست؟ من که موافقم باهاش!

kmeghdad کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 482
|

همه مراجع فتوا دادن كه موسيقيِ مخصوص مجالس لهو و لعب، حرامه و تشخيص با خود مكلفه. اين حكم كلي.

بستگي به موسيقيش داره مطلق نميشه نظر داد.

mty1378 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7386
|

همین الآن در یکی از تاپیکها به عکس زیر برخوردم!

نظر شما دوستان در مورد عکس نوشته زیر چیست؟ من که موافقم باهاش!

دقیقا همینطوره 

آدم وقتی شاد باشه با هر آهنگی لذت میبره ولی وقتی ناراحت باشه فقط روی کلمات تمرکز میکنه و تازه میفهمه خواننده چی داره میخونه 

مواقعی که آدم شاده آهنگ رو بدون توجه زمزمه هم میکنه ولی موقع ناراحتی فقط گوش میده به خواننده

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

فکر میکنم علاقه به‌موسیقی و آواز از همون بدو تولد در انسان هست و یا به وجود میاد.

از همون زمانی که با لالایی مادر کودک آرام میگیره و صدای دلنشین مادرش بهش آرامش میده.

شنیدن صداهای طبیعت هم به آدم آرامش میده.

به‌نظرم علاقه به موسیقی و کشش اون ذاتیه. یعنی دست من نیست که علاقه داشته باشم یا نه! ذاتا همه موسیقی رو دوست دارند. ولی نوع موسیقی یا آهنگ یا آوازی که هر فردی دوست داره فرق داره

salma57 کاربر طلایی1
|
|

به نظرم علاقه به موسیقی و آواز در همه موجودات هست.

مثال عینی که خودم هر روز می بینم اینه

یه قناری داریم فقط کافیه صدای آهنگ پخش کنم، میزنه زیر آواز. حالت معمولی صدای معمولی پخش کنیم خیلی عکس العمل نداره. فرقی هم نداره، صدای اذان رو میشنوه، صدای قرآن، آهنگ‌‌ سنتی و .... البته رو‌بعضی آهنگها زودتر عکس العمل نشون میده

قناری از صدای اهنگ سر شوق میاد و من از آواز خوندن قناری

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

پس خدا بهت رحم کرده که تا آخرش نرفتی! وگرنه معلوم نبود دیگه چی رو حرام میکردی؟!

بعدش اگر مرجع میشدی که دیگه..........

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

پس خدا بهت رحم کرده که تا اخرش نرفتی! وگرنه معلوم نبود دیگه چی رو حرام میکردی؟!

بعدش اگر مرجع میشدی که دیگه..........

نه مدیر محترم و عزیز همون اجتهاد رو هم شوخیدم! می خواستم ببینم چی فرمایین. خخخخخ

khaliln کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1598
|

بنام خالق یکتا

شاید موسقی های مجاز برای آرامش خوب باشند ولی آمیخته باشند ممکن است منحرف کننده باشند، لذا احتیاط بر این است که دور موسیقی ها را خط بکشیم بیاییم به آیینهای سنتی خودمان.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

بنام خالق یکتا

شاید موسقی های مجاز برای آرامش خوب باشند ولی آمیخته باشند ممکن است منحرف کننده باشند، لذا احتیاط بر این است که دور موسیقی ها را خط بکشیم بیاییم به آیینهای سنتی خودمان.

چطور میشه با یه موسیقی آرامش‌بخش منحرف شد؟!

ehsan67657 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2137
|

بنام خالق یکتا

چطور میشه با یه موسیقی آرامش‌بخش منحرف شد؟!

سلام ببخشید من جواب میدم

شما تاحالا چیزی به عنوان برگردان شنیده اید؟

روشی‌است که در آن نوا یا پیامی صوتی، به صورت وارونه بر روی نوار آهنگی دیگر ضبط شده و  مستتر می‌شود. وارون‌نگاری کاربردی دانسته و تعمدی است و برخی افراد بر این باورند که می‌توان پیغامی را بدین وسیله به شنونده، بدون اینکه از آن آگاه باشد و بدون اینکه خود بخواهد منتقل نمود.

اگر مکالمات ضبط شدۀ انسان به طور برعکس پخش شود، عباراتی که معمولاً کوتاه و در رابطه با کلام گفته شده هستند شنیده می شوند.این عبارات معکوس در واقع حقایق را دربردارند. قسمتی از مغز ما که حالت تقریباً قفل شده ای دارد از تمام حقایق آگاه است. این عبارات معکوس می توانند حقایق نا گفته در مکالمات و پنهان شده در دروغ ها و همچنین انگیزه های ناگفته، نقشه های پنهانی و دلایل بیماری ها و معضلات را بیان کنند...

hmnoor کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 167
|

سلام. بنظر من:

{اسلام دین زیبایی هاس.

هنر مورد تکریم اسلامه.

هنر مورد  تجلیل واقع شده تو دین ما. برا بیان زیبایی.

موسیقی هم شامل این مورده. غنا و موسیقیی که انسانو از ارزش انسانی بودن کم کنه صد البته در هر ادیانی مورد نکوهش و ناپسنده.

موسیقیی که برای آدم آرامش بخش باشه خیلی با ارزشه.

دین رو بد معنا نکنیم. محدودیت ناآگاهانه نذاریم.}

ghasemim2 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 6
|

سلام

خداقوت به خاطر زحماتی که برای فرهنگ اسلامی متحمل میشوید. باتوجه به رویه صدا وسیما و عرف جامعه به نظر میرسد موسیقی را نمی شود حذف کرد ولی باید از حالت فساد خارج شود و باید جایگزین اسلامی و سالم برای آن پیدا کرد. به هرحال فطرت انسان موسیقی سالم را دوست دارد (صدای آبشار-پرندگان-طبیعت...). باید الگوی مناسب معرفی کنیم. با تشکر

ehsan67657 کاربر نقره ای
|
|

یعنی یه آهنگ رو که شما گوش میکنید و به نظرتون هیچ واژه یا معنای کفر آمیز و شیطان پرستی هم نمیده ولی در حقیقت تاثیری که روی شما میگذاره کمتر از به انحراف کشاندن شما نیست

یعنی یه حرف شیطان پرستی یا کفر آمیز و در قالب یه آهنگ درست میکنند که وقتی این آهنگ و برگردان کنید عین اعتقادات کفر آمیز و دارند به روح و جان شما القا میکنند و طرف هم اصلا حواسش نیست

پشت برگردان اهنگ خود خواننده نقشی نداره حتی اهنگ ساز و اهنگ نویس هم نقشی ندارن …شیطان قدرت داره و علمش زیاده اما از این علمش برای تسخیر روحمون استفاده میکنه 

در بعضی مواقع که خود خواننده میخواد مخصوصا ریورس اهنگش چیز خاصی بشه شیطان نقشی نداره و اینجور اهنگا برعکسشون شیطانی نمیشه اما اهنگ های بسیار زیادی هستن که پشتشون شیطان نقش داره و در هنگام اهنگ نویسی به مغزت رجوع میکنه و جوری اهنگو بهت الهام میکنه که برعکسشو شیطانی کنه 

ehsan67657 کاربر نقره ای
|
|

در یک فروشگاه که ماهانه حدود صد نفر از اونجا دزدی میکردن اهنگی رو بخش کردن که برگردانش میشد دزدی نکنید و امار دزدی کنندگان تا حدی کم شد که زیر ده نفر در ماه رسید …دوستان زندگی بسیار پیچیده است