• صفحه اصلی
  • مقالات
  • چندرسانه‌ای
  • گالری تصاویر
  • مشاوره
  • پرسش و پاسخ
  • انجمن‌ها
  • اخبار و تحلیل
  • احادیث
  • سبک زندگی
  • نرم افزار
  • موبایل
  • مشاهیر
  • پیامک
  • ویژه نامه
  • تولیدات فرهنگی
  • تقویم تاریخ
  • بازی
  • وبلاگ
  • معرفی پایگاه ها
  • مسابقات
  • آثار سینما و تلویزیون
  • پرندگان
  • کتابشناسی
  • فروشگاه
  • دایره المعارف موبایل
  • نظرسنجی
  • فراخوان ها
  • بنر راسخون
  • حافظ
راسخون
صفحه اصلی / انجمن ها / خانه و خانواده / آشپزی، نکات خانه داری... / آشپزی / کباب ها

طرز تهیه کباب دو رنگ

ehsanrostami کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 13263
|
تاریخ عضویت : فروردین 1394 

مواد لازم

  • فيله گوساله 800 گرم
  • فيله مرغ 200 گرم
  • پياز 2 عدد 
  • روغن زيتون 1/4 لیوان
  • ماست یا دوغ 1/4 لیوان
  • زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل مقداری

 

کباب دو رنگ

  

طرز تهیه : فیله گوساله را به شکل مستطیل شکل و درست خرد کنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود. سپس تکه های گوشت را داخل کاسه ای بریزید و روغن زیتون و 1 پیاز رنده شده را به آن اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و 8 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

 

فیله مرغ را نیز درشت برش بزنید و بکوبید تا پهن شود. تکه های مرغ را داخل کاسه ای بریزید و 1 پیاز خرد شده ، ماست یا دوغ ، زعفران دم کرده ، نمک و فلفل را به آن اضافه و مخلوط کنید. سپس روی کاسه را بپوشانید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

 

پس از این مدت زمان فیله های گوشت را روی سطح کار قرار دهید ، روی هر تکه گوشت تکه ای مرغ قرار دهید و گوشت را رول کنید و با خلال دندان در جای خود محکم کنید. به همین صورت تمام رول ها را آماده کنید و به سیخ بکشید. سپس روی کباب پز یا درون فر کباب کنید.

 

پس از آماده شدن کباب ها مقداری کره ذوب شده روی آنها بریزید و همراه با برنج ، نان ، ماست ، سالاد ، گوجه کبابی و … سرو کنید.

مشاهده در راسخون