برندگان قرعه کشی بهمن ماه
با سلام و احترام
ضمن سپاسگزاری از همهی عزیزان شرکت کننده در قرعه کشی بهمن ماه و با آرزوی موفقیت برای همهی شما همراهان گرامی، به کسانی که در قرعه کشی این ماه برنده شدهاند تبریک ویژه عرض مینماییم
با احترام نصف حسنهی محصولاتی که برنده نشدهاید برگشت داده شد.
از شما دعوت میشود حتما سری به لینک زیر هم بزنید.
خلاصه گزارش قرعه کشی های ماه های گذشته
کانال تلگرام انجمن جهت اطلاع رسانی طرح ها، برنامه ها، جشنواره ها، سوگواره ها و...
روابط عمومی پرتال فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
هدست
ساعت پایه دار
دستگاه دمنده و مکنده
پیچ گوشتی ساعتی
بشقاب مینا با جعبه
اسپیکر کامپیوتر
هابUSB
موس بیسیم
قربون خودم برم... هورااااااااا
تبریک به همه برندگان...
داداش یحیی، میگما: هنوز خونتون جا داره؟؟!!!!! من بیشتر نگران خونَتونَم!!!
باسلام وتبریک به برندگان
خصوصا آقای دیمی
ایول الله کاربرسلامت۵۹۵ همکارمدیرتالاراسبق لطیفه وطنز،مبارک باشه
باسلام وتبریک به برندگان
خصوصا آقای دیمی
نه بابا... من که اصن شرکت نکرده بودم!!! هورام بخاطر این بود که بهتر که شرکت نکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!! (عطف به پست خود بنده در اتاق چت!!!!!!!!!)
سلام و ضمن تشکر از شما
ببخشید می خواستم بدانم برای دریافت این جایزه باید چکار کنم ؟
سلام و ضمن تشکر از شما
ببخشید می خواستم بدانم برای دریافت این جایزه باید چکار کنم ؟
باسلام من جواب میدم
ازروی مشخصاتیکه درفاکتورتون نوشتین بدون اخذهزینه به آدرستون پست میشه
منم تبریک به خودم که شرکت کردم وامابرنده نشدم.خخخخ
با سلام و تبریک به برندگان
میگم این ماه چقد تعداد برندگان کمتر بود نسبت به ماه های قبل
خدمت مسئولین یه پیشنهادی داشتم
مبنی بر اینکه اگر امکان داشته باشه تقاضا میکنم کاربرانی که اسمشون در قرعه کشی ماهانه درنمیاد امتیازشون کامل برگرده
من زمان بسیار زیادی هست که در قرعه کشی ماهانه شرکت میکنم و فقط یکبار برنده شدم اونم اسفند سال 94 یه تقویم رومیزی بود
کاربر طلایی 1 با امتیاز بسیار بالایی بودم ولی الان بخاطر شرکت در قرعه کشی ماهانه امتیازات زیادی رو از دست دادم و به کاربر طلایی 3 نزول پیدا کردم و این یکم باعث دلسردی بنده و بنظرم افراد زیادی هست که باعث میشه در سایت کمتر حضور پیدا کنند...
ممنون میشوم به پیشنهاد بنده توجه شود
باسلام
وتبریک به همه برندگان
من که شرکت در قرعه کشی و برنده نشدن عادت شده برام
برنده بشم تعجبه
برنده نشدنم تعجبی نداره!!!
خدمت مسئولین یه پیشنهادی داشتم
مبنی بر اینکه اگر امکان داشته باشه تقاضا میکنم کاربرانی که اسمشون در قرعه کشی ماهانه درنمیاد امتیازشون کامل برگرده
من زمان بسیار زیادی هست که در قرعه کشی ماهانه شرکت میکنم و فقط یکبار برنده شدم اونم اسفند سال 94 یه تقویم رومیزی بود
کاربر طلایی 1 با امتیاز بسیار بالایی بودم ولی الان بخاطر شرکت در قرعه کشی ماهانه امتیازات زیادی رو از دست دادم و به کاربر طلایی 3 نزول پیدا کردم و این یکم باعث دلسردی بنده و بنظرم افراد زیادی هست که باعث میشه در سایت کمتر حضور پیدا کنند...
ممنون میشوم به پیشنهاد بنده توجه شود
با سلام و احترام
کاربر گرامی ممنون از پیشنهادتون برای شما آرزوی پیروزی و موفقیت میکنم بلاخص در قرعه کشی ماهانه
همانطور که میدانید قبلا هرکس شرکت میکرد و برنده نمیشد هیچ حسنه ایی به او برگشت داده نمیشد و کل حسنه هاش از دست میرفت اما حدود یک سالی هست برآن شدیم که نصف حسنه ها در صورت برنده نشدن به حساب کاربران بازگشت داده بشود برنده شدن در این قرعه کشی بر حسب شانس افراد هست و کاربران بسیاری دیگر هم مثل شما هستند که برنده نمیشوند و حسنه از دست میدهند. و کسانی هم هستند با یکبار خرید برنده میشوند.شما امید و توکل به خدا داشته باشید ان شالله برنده خواهید شد.
نکته مهم این که این اشتباه رو خیلی از کاربر ها میکنند شما هرچه قدر هم حسنه از دست بدهید هیچوقت از رتبه کاربری تون کم نمیشود این که میفرمائید کاربر طلایی 1 بودید و با از دست دادن حسنه الان کاربر طلایی 3 هستید این غیر ممکنه.امتیاز شما هیچوقت کم نمیشود ممکنه حسنه های یه کاربر صفر هم بشود ولی هیچوقت تاثیری در رتبه کاربر نداشته و ندارد.
تنها در صورتی امتیاز کاربری کم میشود که امتیاز منفی بگیرد اون هم در صورت رعایت نکردن قوانین انجمن هست که در توضیحات پروفایل شخصی ذکر میشود.اگر امتیاز منفی کسی بگیرد از رتبه کاربری کم میشود در غیر این صورت با از دست دادن حسنه هیچوقت رتبه کاربر کم نمیشود.
شما نگران حسنه نباشید میتوانید با فعالیت مستمر خود در انجمن حسنه های از دست رفته را جبران کنید و اونقدر حسنه داشته باشید که نگران از دست رفتنش دیگر نباشید.
موفق باشید
سلام
تبریک به همه برندگان
مبارکشون باشه انشاالله
بنام خدا
تبریک به برندگان خداوند در همه امور بندگانش را برنده نماید.
خدا را شاکریم در مملکت اسلامی هستیم با ملت مهربان.
تبریک به همه برندگان.
ان شاالله به خوبی ازش استفاده بشه........
و تبریک ویژه به ابر قدرتهای راسخون و قرعه کشی های راسخون.....