بانک سخنان امام خامنه ای
امام خامنهای: وقتى قاطبهى ملت در سرتاسر کشور، با نگاه به آن چشمانداز روشن، انگیزهى لازم را براى حرکت داشتند، حماسه به وجود مىآید.1392/02/18
امام خامنهای: نمیشود باور کرد که اهانت به اسلام و اسلامستیزى و مسلمانستیزى در دنیا بدون دستهاى سرویسهاى امنیتی و پول قدرتها ادامه و انتشار پیدا کند.1392/03/17
امام خامنهای: نگذارید حضور نمایان زنان فعّال در جبههى انقلاب کمرنگ بشود.1392/02/21
امام خامنهای: نخستین امواج بیداری در کشورهای این منطقه که همزمان با ورود پیشقراولهای استعمار آغاز شد، غالباً به وسیلهی علمای دین و مصلحان دینی پدید آمد.1392/02/09
امام خامنهای: موقعیتهای ظاهری، عناوین، ریاست، مدیریت، نمایندگی و اعتبار مردمی و اینها میگذرد؛ آنچه که برای ما و شما باقی میماند، عمل ما است. 1392/03/08
امام خامنهای: مشکلاتى که امروز در غرب وجود دارد، این قانونهاى ابلهانه و خباثتآمیزى که اینها در زمینهى مسائل جنسى دارند میگذرانند، اینها را به ته درّه دارد حرکت میدهد. این انحطاط، قابل جلوگیرى هم نیست؛ اینها محکوم به سقوطند.1392/02/11
امام خامنهای: نقشهى دشمن این است: ملتهاى مسلمان را به یکدیگر مشغول کنند، بین اینها اختلاف به راه بیندازند، ملتهاى مسلمان از مسائل اصلى خود غافل بمانند، از پیشرفت ضرورىاى که باید به دنبال آن باشند، غفلت کنند، براى اینکه منافع استعمارگران، منافع صاحبان قدرت ظالم و ستمگر تأمین شود.1392/03/17
امام خامنهای: مواضع سیاسی مجلس هم در این مدت در زمینههای مختلف، مواضع خوبی بود؛ موضعگیریهای درست و بجائی انجام گرفت.1392/03/08
امام خامنهای: هر کس شعار آزادی قدس شریف و نجات ملت فلسطین و سرزمین فلسطین را نپذیرد یا به حاشیه ببرد و به جبههی مقاومت پشت کند، متهم است.1392/02/09
امام خامنهای: من تأکید و اصرار میکنم، از همهى ملت ایران درخواست میکنم، بروید به سمت مصرف تولیدات داخلى؛ این یک کار بزرگ است.1392/02/07
امام خامنهای: همهى پیشرفتها، همهى تمدنسازىها، به برکت مجاهدتِ دائم شده است.1392/02/11
امام خامنهای: من به مسئولان برای حل موضوع گرانی توصیهی مؤکد کردهام و اکنون آنها باید گزارش دهند که چه کردهاند؟ مسئولان باید برای حل این مشکلات، برنامهریزی و تلاش کنند، زیرا این مشکلات قطعاً قابل حل هستند.
امام خامنهای: یقیناً یکى از عواملى که دین را، معنویت را، عقیده را و اخلاق را در یک جمعیتى در طول تاریخ حفظ میکند، عواطف است.1392/02/11
امام خامنهای: معیار اصلى این است که کسانى سر کار بیایند که همتشان بر حفظ عزت و حرکت کشور در جهت هدفهاى انقلاب باشد.1392/02/25
امام خامنهای: هیچ شبى در طول تاریخ مثل شب بعثت نبود، که فرداى آن روز پیامبر مکرم با خطاب الهى، مبعوث به این رسالت عظیم و ماندگار در طول تاریخ شد. بعثت، کار بزرگ و دشوارى بود. 1392/03/17