بانک سخنان امام خامنه ای
امام خامنهای: مردم باید همه توجه کنند، بدانند که حضور پرشور و پر رونق در انتخابات موجب میشود کشور مصونیت پیدا کند.1392/02/25
امام خامنهای: قواعدى که امروز در مورد ورزش در دنیا وجود دارد؛ مورد مداقهى علمى قرار بگیرد، بر اینها افزوده شود، یک بخشهائى از آن اصلاح شود. بعضى از ورزشهاى ما هم هست که قواعد علمى ندارد؛ باید براى اینها قواعد علمى وضع کنیم - که میشود وضع کرد - مثل همین ورزشهاى باستانى.
امام خامنهای: مسئلهى اخلاق در ورزش خیلى مهم است. مغرور نشدن، مردمى ماندن، جوانمرد ماندن، با مردم بودن، براى مردم دل سوزاندن، خیلى مهم است. بعضىها فضاى ورزش را خراب میکنند؛ با تخریب، با تهمت، با دروغ، با دعوا راه انداختن بین مجموعههاى ورزشى. متأسفانه سهم رسانههاى ورزشى هم در این کار خلاف، سهم کمى نیست.
امام خامنهای: شأن مداح و ستایشگر این است که بتواند با بیان هنرى، با شیوهى هنرى، با اجراى هنرى، معرفت را در بین مردم گسترش دهد.1392/02/11
امام خامنهای: مسئلهى انتخابات در طول این سى و چهار سال براى کشور یک مسئلهى تعیین کننده و تجدید حیات دهنده بوده است.1392/02/16
امام خامنهای: سه باور در امام - یعنى باور به خدا، باور به مردم، باور به خود - محور همهى تصمیمگیرىهاى او، همهى اقدامهاى او و همهى سیاستهاى او شد.1392/03/14
امام خامنهای: ممکن است بعضیها نخواهند از نظام جمهورى اسلامى حمایت بکنند امّا از کشورشان که میخواهند حمایت کنند! آنها هم باید بیایند پاى صندوق رأى.1392/03/22
امام خامنهای: ممکن است (در انتخابات) نظر شما به نفری و نظر من به نفر دیگر باشد؛ چه اشکالی دارد؟ شما یکی را بپسندید، من کس دیگر را بپسندم؛ هیچ اشکالی ندارد.1392/03/08
امام خامنهای: من از امام بزرگوار (رضوان الله علیه) سؤال کردم، گفتم در میان دعاهایى که از ائمّه (علیهمالسّلام) رسیده است، شما به کدام دعا بیشتر علاقهمندید و دلبستهاید؟ فرمودند به دعاى کمیل و مناجات شعبانیّه.1392/03/22
امام خامنهای: هدف نهائی بیداری اسلامی، نمیتواند چیزی کمتر از «ایجاد تمدن درخشان اسلامی» باشد.1392/02/09
امام خامنهای: نقشهى دشمن را بشناسیم. اگر نقشهى دشمن را شناختیم، امکان تدبیر در مقابل این نقشه به وجود مىآید؛ اما اگر نقشهى دشمن را نشناختیم، امکان تدبیر وجود نخواهد داشت. 1392/03/17
امام خامنهای: هر جائى که مردمان عافیتطلب و راحتطلب، در وسط میدان مبارزه، جائى براى خود باز نمیکنند و خطرپذیرى نمیکنند، انسانهاى مؤمن و مبارز را به تندى و افراطىگرى متهم میکنند.1392/03/14
امام خامنهای: وقتى مردم وارد میدان میشوند و پشتوانهى یک نهضت، احساسات مردم، اندیشهى مردم و حضور مردم میشود، آن نهضت قابل ادامه است و پیروزى براى آن نهضت رقم میخورد؛ حادثهى پانزده خرداد این مطلب را نشان داد.1392/03/14
امام خامنهای: وقتى قانون رعایت شد (در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم)، دهن مردم شیرین میشود، دل مردم شاد میشود. این باید براى همیشه براى ما درس باشد.1392/04/05
امام خامنهای: واقعاً چقدر منظرهى زیبا و معطّرى است که جمع کثیرى از جوانهاى ما برخلاف سیرهى متعارف جوانهاى دنیا که غرق در شهوات و تمایلات نفسانى هستند، روزها و شبهائى را روزه بگیرند؛ بروند در یک مسجدى بنشینند، اعتکاف کنند.1392/02/25