بانک سخنان امام خامنه ای
امام خامنهای: من توصیهام به مسئولان کشور، به نخبگان سیاسى، به برگزیدگان و برجستگان دینى، به آنهائى که منطقهى نفوذ کلمهاى در میان مردم دارند، این است: تا آنجا که میتوانند، بر روى این اتحاد و انسجامِ باارزش ملت ایران تکیه کنند. 1392/05/18
امام خامنهای: ملتها میتوانند با حکمت نخبگانِ خودشان و با هدایت پیشروان و پیشوایانِ خودشان و عقلاى قوم، راههاى خلاص را پیدا کنند. 1392/05/18
امام خامنهای: من به همهى مسئولین محترم توصیه میکنم که انشاءالله همکارىهاى خودشان را در زمینهى برطرف کردن مشکلات کشور بیش از پیش کنند؛ قواى مجریه، مقننه و قضائیه حداکثر همکارى را بکنند.1392/05/12
امام خامنهای: من همهى دانشجویان را به «دانشجوئى» به معناى واقعى کلمه - یعنى دنبال علم رفتن - و به فعالیتهاى متناسب با دانشجوئى دعوت میکنم.۱۳۹۲/۰۵/۰۶
امام خامنهای: مواجههى انقلاب اسلامى با نظام سلطهى بینالمللى، ایستادگى در مقابل زورگوئىها، از سوى یک ملتى که دویست سال یا بیشتر زیر بار زورگوئىهاى دیگران بوده، چیز خیلى مهمى است؛ این باید در شعر شاعران ما ظهور پیدا کند.1392/05/02
امام خامنهای: من توصیهام به مسئولان کشور، به نخبگان سیاسى، به برگزیدگان و برجستگان دینى، به آنهائى که منطقهى نفوذ کلمهاى در میان مردم دارند، این است: تا آنجا که میتوانند، بر روى این اتحاد و انسجامِ باارزش ملت ایران تکیه کنند. 1392/05/18
امام خامنهای: مردم احساس میکنند که بر سرنوشت خود در مدیریت کشور و در برنامههاى کلان کشور، آنها هستند که تصمیمگیرند و نظارت میکنند و عمل میکنند.1392/05/12
امام خامنهای: مطالعات فکرى را هم - همچنان که من همیشه به دانشجویان عزیز سفارش کردم و میکنم - تقویت کنید. ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
امام خامنهای: (در انتخابات) مردم هم احساس گرایشهاى پرشور در خودشان میکنند، بدون اینکه تعرّضى وجود داشته باشد. سال 88، آن روز هم شور و هیجان بود منتها همراه با فحش و فضیحت!1392/03/22
امام خامنهای: (در انتخابات) نشاط باشد، تحرک باشد، در میدان و در عرصه گفتگو باشد - گفتگوهاى گرم و داغ - درعینحال نفرتپراکنى نباشد. 1392/03/06
امام خامنهای: اختلافافکنى یا تحریک عصبیتهاى اختلافافکن، مصلحت نیست؛ نه امروز مصلحت است، نه زمان امام صادق (علیهالسّلام) مصلحت بود؛ آنها هم جلویش را گرفتند.1392/02/11
امام خامنهای: اصل مطلب در مسئلهى انتخابات، ایجاد حماسهى سیاسى و حضور حماسى مردم در پاى صندوقها است.1392/03/14
امام خامنهای: اسم امام و یاد امام بهتنهائى کافى نیست؛ امام با اصولش، با مبانىاش، با نقشهى راهش براى ملت ایران یک موجود جاودانه است. 1392/03/14
امام خامنهای: اصل این است که «معلمى» منزلت لازم را در جامعهى اسلامى داشته باشد. 1392/02/18
امام خامنهای: (دشمنان) تلاش کردند ملت را نسبت به انتخابات و نسبت به دستگاه برگزارکننده انتخابات بدبین کنند، امّا ناکام شدند و انشاءالله ناکام خواهند شد.1392/03/22