بانک سخنان امام خامنه ای
امام خامنهای: ملت ایران به فضل پروردگار، به حول و قوهى الهى، با روحیهى ایمان، با روحیهى اتحاد و انسجام و وحدتى که به برکت دین در خدمت و در اختیار آنها است، توانستهاند این راه را طى کنند. توطئهاى که در کشورهاى دیگر کردند، در اینجا این توطئهها اثر ندارد. 1392/05/18
امام خامنهای: من از همهى جریانهاى گوناگون سیاسى درخواست میکنم و اصرار دارم، و همچنین از همهى شخصیتهاى متنفذى که داراى نفوذ کلمه هستند، داراى حوزهى تأثیرگذارى در میان ملت هستند، درخواست میکنم به مسئولین، به دولت، به رئیس جمهور کمک کنند1392/05/12
امام خامنهای: مسئلهى نماى جوان براى کشور یک مسئلهى اساسى و مهم و تعیینکننده است.1392/08/08
امام خامنهای: ملت ایران به فضل پروردگار، به حول و قوهى الهى، با روحیهى ایمان، با روحیهى اتحاد و انسجام و وحدتى که به برکت دین در خدمت و در اختیار آنها است، توانستهاند این راه را طى کنند. توطئهاى که در کشورهاى دیگر کردند، در اینجا این توطئهها اثر ندارد. 1392/05/18
امام خامنهای: من همیشه به مسئولین توصیه میکردم که به وصیتنامهى امام مراجعه کنند. وصیتنامهى امام، لبّ ارزشهاى مورد نظر امام است.1392/4/23
امام خامنهای: یکى از خصوصیات مردمسالارى این است که رابطهى مردم و مسئولان به صِرف رابطهى قانونى منحصر نمیشود؛ بلکه علاوه بر آن، رابطهى عاطفى و ایمانى است؛ که ناشى از اعتقادات مردم، ناشى از بینش دینى مردم، ناشى از تعهد مردم به مبانى و اصول انقلاب است.1392/05/12
امام خامنهای: یک توصیهى من به دانشجوهاى عزیز این است که با اساتید ارزشى و مکتبى ارتباطاتتان را مستحکم کنید. ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
امام خامنهای: یکى از کلیدهاى حلّ مشکلات اقتصادى و معضلات اقتصادى ما، تکیهى روى علم است.1392/06/06
امام خامنهای: هیچ اغماضى در حرکت در جهت برنامه نباید صورت بگیرد؛ اگر این شد، انشاءالله روزبهروز وضع قوه (قضاییه) بهتر خواهد شد.1392/04/05
امام خامنهای: ما در زمینهى مصر معتقدیم که از جنگ داخلى بشدّت باید پرهیز بشود. 1392/06/06
امام خامنهای: یاد خدا با تضرع، پشتوانهى همهى خیرات و همهى برکاتى است که انسان میتواند در این مهلت زندگى به دست بیاورد.1392/4/30
امام خامنهای: یک مسئله، احترام ظاهرى و پاسداشتن از حرمت قرآن است، مسئلهى بالاتر، تخلق به اخلاق قرآنى است؛ سبک زندگى را منطبق با قرآن قرار دادن. 1392/04/19
امام خامنهای: یک رقابت قوى و سازنده و جدى باید در کشور به وجود بیاید براى نوآورىهاى علمى، و بر اثر آن، نوآورىهاى فناورى. رقابت بین دانشگاههاى کشور، رقابت بین اساتید، رقابت بین نخبگان، باید به وجود بیاید.1392/05/15
امام خامنهای: یکى از عوامل مولّد این روحیّه و این صبر در زینب کبرى (سلام الله علیها) و در دیگر اولیاءاللّهى که اینجور حرکت کردند، صدق است؛ صادقانه با پیمان خداى متعال برخورد کردن، دل را صادقانه به راه خدا سپردن؛ این خیلى مهم است.1392/08/29
امام خامنهای: یکى از تلاشهاى بزرگ این ماه (ماه مبارک رمضان)، راهپیمائى روز قدس بود که حقیقتاً با هیچ زبانى نمیتوان اهمیت کار شما را توصیف کرد؛که در هواى گرم، با زبان روزه، در این خیابانها، در سرتاسر کشور، حرکت کردید براى اینکه ایستادگى ملت ایران را دربارهى این مسئلهى مهم جهان اسلام و تاریخ اسلام اثبات کنید.۱۳۹۲/۰۵/۱۸