بانک سخنان امام خامنه ای
مقام حضرت فاطمهى زهرا در خور آن است كه عقول برجستهى انسانهاى بزرگ در آن بينديشند.
ملت ايران به دنيا كم، چيز ياد نداده است. ملت ما چند قرن، دانش، صنعت، پيشرفت، علم، فرهنگ و فلسفهى خود را به دنيا ياد داده است.
ملت ايران به بركت وحدت كلمه هم در جنگ، هم در بسيج نيروها براى ميدانهاى دفاع مقدس، پيروز شد.
ملت بزرگ ما در روز قدس با حضور يكپارچه فرياد رساى خود را در حمايت از ملت فلسطين به گوش جهانيان مىرساند.
ملاك عدل و اقامهى آن، قانون است ... و ملاك قانون، شرع است.
ملت فلسطين فهميده است كه راه نجات فلسطين آماده شدن براى فداكارى است. شهادت را تجربه كرده و فهميدهاند كه دشمن در مقابل شهادتطلبى و نترسيدن از مرگ ناتوان است.
من عقيدهام اين است كه حفظ قرآن، بايد از بچگى شروع بشود.
موسيقى شاد، به معناى موسيقى مرقص نيست.
من هميشه دنبال اين بودهام و به مسئولان هم هميشه براى مسكن و وام و ساير نيازهاى زندگى جوانان سفارش كردهام. ما اينها را مفروض مىگيريم؛ اما مىخواهم بگويم كه مسئوليت اين كار در درجهى اول، مسئوليت خانوادگى و شخصى است.
من همينقدر به شما بگويم كه من سالهاى سال با محيط روشنفكرى كشور، دمساز و دمخور بودهام، آدمهايش را ديدهام، آدمهاى خوبى را كه در اين محيط وارد شدند، ديدهام؛ و بعد چگونه خارج شدهاند! يعنى محيط روشنفكرى يك محيط عجيبى است؛ و روى اين محيط خيلى سايش هست.
ملتهاى مسلمان به عنوان يك فريضه دينى مكلفند از قيام مردم مظلوم فلسطين حمايت كنند.
موسيقى مىتواند لهوى نباشد.
مناسبات اقتصادى و اجتماعى غلط يعنى رواج قاچاق، رباخوارى، مصرفگرايىِ افراطى و گرايش به تفاخر در استفاده از مصنوعات خارجى.
من موافقم كه از فردوسى تجليل شود، شاهنامه تحليل بشود و حكمت فردوسى استخراج گردد.
من شنيدهام كه در برخى از محافل سياسى حساس دنيا گفته شده كه ما نخواهيم گذاشت يك ژاپن اسلامى در اين منطقه بهوجود بيايد. آن ژاپن اسلامى، شما هستيد. اين حرف بيخود هم گفته نشده است؛ براى خاطر اينكه كشور ما بر حسب آمار از لحاظ - به قول رايج معروف - نرخ سرعت رشد علمى و تحقيقى در بُرههيى از زمان و در همين چند ساله، بالاترين نرخ رشد را در دنيا داشته است.