بانک سخنان امام خامنه ای
ماهيت كارِ كارمند، خدمت است.
مرحوم آقاى اشرفى اصفهانى يكى از يادگارهاى بسيار برجسته و كمنظير تاريخ انقلاب ما هستند.
ماه شعبان، ماه دعا و ماه عبادت است.
مراسم روز بيستودوم بهمن براى ما جزو حساسترين و پرمعناترين مراسم است.
ماه محرم، ماه تعليم مجاهدت فىسبيلاللَّه به وسيلهى برترين خلايق، حضرت اباعبداللَّه (عليهالسّلام) است.
مرحوم آقاى بهشتى(رضواناللَّهعليه) يك عنصر قوى، مستحكم و بشخصه يك پرچم برافراشته در مسير انقلاب بود.
ماه مبارك رمضان ماه ضيافت و رحمت الهى است.
مرحوم آقاى نجفى يك شخصيت ممتاز و انسان معنوى بود. مرحوم شهيد مطهرى ايشان را در قم ديده بود. به من مىگفت ايشان اهل مكاشفه و معنا بودند. كتابى دارد به نام «سياحت غرب» كه در احوال عالم برزخ و پس از مرگ، به شكل داستانى نوشته شده است. مرحوم مطهرى مىگفتند من احتمال قوى مىدهم كه اينها مكاشفانه است.
ماه رمضان، بهار خودسازى انسان و انس با خداست.
مديران و انجمنهاى اسلامى با كمك به يكديگر و در يك همكارى مشترك مىتوانند محيط كار را سالم و اسلامى كنند و با شناسايى و معرفى كسانى كه به فساد، اختلال در كار، رشوهخوارى، دلسرد كردن مراجعين و ايجاد نارضايتى در مردم مىپردازند مانع از نفوذ عناصر دشمن در تشكيلات عظيم كشور شوند.
ماه رمضان در هر سالى، قطعهيى از بهشت است كه خدا در جهنم سوزان دنياى مادّىِ ما، آن را وارد مىكند و به ما فرصت مىدهد كه در اين ماه، خود را بر سر سفره الهى وارد بهشت كنيم. بعضى همان سى روز را وارد بهشت مىشوند؛ بعضى به بركت آن سىروز، همه سال را، بعضى همه عمر را، بعضى هم از كنار آن غافل عبور مىكنند، كه مايه تأسف و خسران است.
مرحوم آقاى امينى (رحمةاللَّهعليه)، صاحب الغدير - كه او هم جزو افتخارات آذربايجان و تبريز بود - يك وقت به مشهد آمده بود، آنجا براى ما بيان مىكرد كه من در نجف به دوستانم گفتم، هيچ كارى در دنيا وجود ندارد كه نشود آن را انجام داد؛ همهى كارها را مىشود انجام داد.
ماجراى امام حسين، نجاتبخشى يك ملت نبود، نجاتبخشى يك امت نبود، نجاتبخشى يك تاريخ بود.
مرحوم آيتاللَّه شهيد مطهرى حقاً و انصافاً براى ديروز و امروز و فرداى كشور معلم بزرگى بود؛ يك متفكر دينشناسِ مؤمنِ بااخلاص و پُركار.
مرحوم شهيد بهشتى، هم در فقه و هم در فلسفه يك فرد مبرز و تحصيل كرده و زحمت كشيده بود.