بانک سخنان امام خامنه ای
ما اگر صنعت فرامعمولىِ برترِ قابل صدور نداريم، اگر سلاحهاى آن چنانى یا دانش فنى آن چنانى براى صدور به دنيا در اختيار نداريم، اما متاع معنوى ارزشمندى كه امروز در همه جاى دنيا مىتواند مستمع براى خودش داشته باشد، داريم.
مجلس محترم خبرگان مجمع گروهى از علماى بزرگ و مجتهدين و برجستگان در آگاهى و تعهد اسلامى و انقلابى است.
ما اعلام مىكنيم كه حتى يك روز و يك ساعت با دولت غاصب و غيرقانونى و خبيث اسرائيل دوستى و محبت و كوچكترين رابطه نداشته و نخواهيم داشت.
محيط كارمندى، محيط شرافت و پاكدامنى و محيط كار براى اسلام و مسلمين است.
لازم است كه مردم را كتاب خوان بكنيم؛ اما از اين واجبتر، آن است كه استعداد نويسندگى را در بين مردم پيدا كنيم و توليد كتاب بكنيم.
محور همهى سياستهاى كلان اجرايى بايد ايجاد اشتغال در كل كشور باشد. معناى اشتغال اين است كه جوانِ مستعدِ آمادهى به كار، فرصت تلاش و فعاليت به دست بياورد تا هم نياز شخصى خود را از اين راه برطرف كند و هم به پيشرفت و آبادانى كشور و رونق اقتصادى آن كمك كند
گزارشگرى و خبررسانى، يك حرفهى باارزش است.
محور همهى اصول و قواعد كار امام بزرگوار ما در دو چيز خلاصه مىشد: اسلام و مردم.
گاهى رنج و زحمت زنده نگهداشتن خون شهيد، از خود شهادت كمتر نيست. رنج چندين سالهى زينب كبرى از اين قبيل است.
محور دفاع از انقلاب، همين آحاد عظيم ميليونى بسيج هستند. بسيج در زندگى معمولى، جزيى از تودههاى ميليونى مردم است؛ اما بايد سازماندهى و آموزش و بازآموزى داشته باشد. نبايد بهآموزشى كه طى چند ماه داده مىشود، اكتفا كرد؛ بلكه بايستى آن را تكرار نمود.
گاهى اوقات يك مبلّغ، كارى مىكند كه صد فقيه نمىتوانند آن كار را بكنند.
محبوبيت نيروى انتظامى در قاطعيت بر اساس قانون است.
محكمكارى و استحكام و بالا بردن كيفيت كار را مراقب باشيد.
محبوبيت روحانيت در تجمل و اشرافيگرى او نيست، در سادگى و بىپيرايگى اوست.
محبوبترين انسانهاى جامعه در نزد پروردگار، جوانهاى پارسا و پرهيزگار و مؤمن هستند.