بانک سخنان امام خامنه ای
علو درجهى معنوى و ملكوتى امالائمة النجباء حضرت فاطمهى زهرا(سلاماللَّهعليها) براى ذهن قاصر ما قابل درك نيست.
علىبنموسىالرضا (عليهآلافالتحيةوالثناء) با يك سياست الهى به جنگ دشمن رفت.
علم و تخصص را هرجا هست، قدر بدانيد. ما دوست داريم كه تخصص و علم بىقدر نشود.
علم و پژوهش، براى كشاورزى و صنعت و معدن و بسيارى از بخشهاى ديگر كشور مقدمه است.
عمدهى ارتش، نيروى زمينى است
على (عليهالسّلام) ظلمستيز بود و با ظلم و ظالم در هر سطح و با هر كيفيتى مىجنگيد. راه او، راه ما و كسانى است كه ادعاى پيروى از اميرالمؤمنين دارند.
علت اهميت عيد غدير، مسئلهى ولايت است.
عظمت ما به خاطر شهادت جوانان و فرزندان اين ملت است.
علاج مشكلات ما در اين است كه سازندگى كشور را در كنار تأمين روحيهى انقلابى در مردم و حفظ همان صلابت و چهرهى باعظمت و هيبت انقلاب ببينيم. اگر به رفاه عمومى نينديشيم و به سازندگى كشور فكر نكنيم، مطمئناً نظام جمهورى اسلامى نخواهد توانست الگو و تجربهى مطلوب را به دنيا ارايه بدهد.
علاج زخم فلسطين فقط قطع غدهى سرطانى حكومت صهيونيستى است و اين كاملاً ممكن است.
عزيزان من، يكى از شعارهاى ما قبل از پيروزى انقلاب ... «ساده زيستى» بود؛ زندگى ساده و كمتر بهره بردن از جلوههاى دنيا! بعد كه انقلاب، پيروز شد، سعى كرديم باز هم همين روش، همين شعار و همين مبنا را دنبال كنيم.
عزت و حكمت و مصلحت، يك مثلث الزامى براى چارچوب ارتباطات بينالمللى ماست. ... عزت يعنى تحميل هيچكس را قبولنكردن. ... حكمت، يعنى حكيمانه و سنجيده كار كردن. ... مصلحت، يعنى مصلحت انقلاب، و اين مصلحت همهجانبه است.
عزيزان من! اين موقعيت را قدر بدانيد، اين خدمتگزارى را بزرگ بشماريد، از خدا به خاطر آن سپاسگزارى كنيد كه شما را به اين كار مهم موفق كرده است و آن را هر چه مىتوانيد، بهتر انجام بدهيد.
عزيزان من قرآن، ضامن سعادت ماست؛ قرآن، ضامن بقاى جمهورى اسلامى و همه چيز ماست. خوشا به حال ملت ما اگر قرآن و عترت را با هم داشته باشند؛ كوشش كنيد با هم داشته باشيد. ملتهاى ديگر هم خدا كند گرايش پيدا كنند، تا قرآن و عترت با هم باشند كه اين دو از هم جدا شدنى نيستند.
عزت و قدرت در سايهى تقوا و تمسك به قرآن و نترسيدن از غير خدا ممكن است.