بانک سخنان امام خامنه ای
حفظ قرآن را ترويج كنيد.
حفظ قرآن، فهميدن مفاهيم و ترجمهى كلمه كلمهى قرآن، براى كسانى كه به زبان عربى آشنايى ندارند، لازم است. وقتى كه كلمات قرآن را فهميديد، آن وقت تدبر لازم است. حتى آن كسى كه الفاظ عربى را هم خوب بلد است، اگر تدبر نكند، بهرهى كمى از قرآن خواهد برد.
حقيقتاً الان اين كسانى كه تبليغات اسلامى مىخواهند بكنند، به نظر من اگر يك دوره آثار مرحوم شهيد مطهرى را نگاه بكنند، به چيزى احتياج ندارند.
حقيقتاً الان اين كسانى كه تبليغات اسلامى مىخواهند بكنند، به نظر من اگر يك دوره آثار مرحوم شهيد مطهرى را نگاه بكنند، به چيزى احتياج ندارند.
حقيقتاً اين نمازهايى كه ما مىخوانيم، در واقع اداى بندگان خدا را درمىآوريم. بنده به خودم كه مراجعه مىكنم، اينطورى مىبينم، چون بندگان برجستهى خدا طور ديگرى نماز مىخوانند؛ تسبيح كه مىكنند، تسبيح از دل و جانشان برمىخيزد؛ سجده كه مىكنند، در واقع دلشان سجده مىكند.
حقيقتاً جوانان موتور يك جامعه هستند.
حقيقتاً مردم ولىنعمت ما و كارگزاران اين نظام هستند.
حقيقتاً منافعى كه شوراى نگهبان براى نظام داشته، با بسيارى از نهادهاى اصولى نظام از لحاظ اهميت، قابل مقايسه نيست!
حكومت و ادارهى امور جامعه در اسلام مسئلهى بسيار مهمى است و اگر منتخبان مردم و خبرگان امت دور هم جمع مىشوند و دربارهى اين مسئله و حواشى و لوازم آن بحث مىكنند، هر دقيقهى اين بحثها مىتواند مهم و سرنوشتساز و موجب جلب ثواب الهى باشد.
حكومت و حاكميت و اعلاى كلمهى اسلام و ايجاد اميد به بركت اسلامى در دل مستضعفان عالم، آثار محرم است.
حمايت از رئيس جمهور بر يكايك افراد واجب است
حمايت از رئيس جمهور و دولت واجب است.
حوادث طبيعى نوعى امتحان الهى از افراد بشر است.
حوزههاى علميه، مزرع علماى دين و پرورشگاه نهالهاى بالندهى فقاهت در آينده است.
خاصيت برنامهريزى خروج از روزمرگى است.